chotemicak Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Ahoj všichni. V mojí 306 1.9D r.v. 99 mi už od koupě, tj. asi rok neukazuje teploměr. Nějak mě to netrápí ale jestli je to nějaká banalita tak bych to rád rozchodil. Hodiny jdou normálně a podsvícení taky. Neopravoval jste to už někdo? Já bych to typnul že mi nefachčí čidlo ale nevim. Dík za rady:papa Citovat
oni Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 bude prerusenej kontakt mezi hodinama a cidlem. cidlo je v pravy zpetnym zrcatku,cumi tam takova bradavice,kdyz odloupnes plast oko uvidis cele cidlo,treba nekde tam,ale myslim si,ze bude preruseno v pruchodce u dveri nebo cidlo proste K.O. Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 tiez si myslim ze to bude tou prechodkou v prednych dverach. Ale mozno je to len zaoxidovane. Mne nesiel takto reproduktor na vodicovej strane. Rozobral som spoj na tej prechodke, strekol WD 40 a uz to islo. (chvalabohu) Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Koukni sem ,tady sem to kdysy řešil ale tobě hodiny jdou,tak to bude někde ve spoji anebo průchodce kabílků [upravil dne 7.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
chotemicak Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Tak jsem odloupnul ten kryt ze zrcátka a zjistil jsem toto. Asi to tedy ukazovat nemůže když tam čidlo néni:D A nebo jsem slepej? :myslim Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 A tady to je co?:myslimto vypadá jako čidlo:myslim,třeba tam jen chybí kablík:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 To vyzerá ako kvapka vody, čidlo by malo byť väčšie. Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Tak nevim:myslim,máš asi pravdu,vypadá to na kapku vody:myslim Citovat
chotemicak Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Byla to voda. Normálně jsem se na to šel podívat:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: chotemicak Byla to voda. Normálně jsem se na to šel podívat:D:D Tak když ses tam byl podívat,našel si tam něco?Dirku? V dirce čidlo? Nebo nic? Citovat
JohnyLBC Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 chlape to čidlo máš zespoda ne zepředu zrcátka, zespoda blíž ke dveřím jako kdybys chtěl sundat zrcátko tak odloupni ten spodní malej plastík, asi 3x3cm a tam to je umístěný ) v ty krytce je dira a skrz ni by mělo koukat to čidlo Citovat
chotemicak Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Tak pod tu malou krytku zespoda jsem se taky díval a taky nic. Ono to bylo na tu stranu bouchlý tak to asi někdo při opravě o to čidlo ošidil. Na tom zrcátku chybí vevnitř i páčka na seřizování. No než pojedu na technickou tak asi kouknu po jiném zrcátku. Citovat
oni Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 tak je to jasny,tam to cidlo chybi,omlouvam se,ze sem neupresnil kterej dekl,ale myslel jsem ten malej zespoda!tak staci sehnat cidlo a bude to fachat! Citovat
chotemicak Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Není za co se omlouvat. Aspoň jsem se podíval do zrcátka zevnitř. Výhledově to rozchodim. Zajdu na vrakáč a uvidim. Díky všem za rady.:super:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.