Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. V mojí 306 1.9D r.v. 99 mi už od koupě, tj. asi rok neukazuje teploměr. Nějak mě to netrápí ale jestli je to nějaká banalita tak bych to rád rozchodil. Hodiny jdou normálně a podsvícení taky. Neopravoval jste to už někdo? Já bych to typnul že mi nefachčí čidlo ale nevim.:myslim Dík za rady:papa

post-0-14109604584029_thumb.jpg

Odesláno

bude prerusenej kontakt mezi hodinama a cidlem. cidlo je v pravy zpetnym zrcatku,cumi tam takova bradavice,kdyz odloupnes plast oko uvidis cele cidlo,treba nekde tam,ale myslim si,ze bude preruseno v pruchodce u dveri nebo cidlo proste K.O.

Odesláno

tiez si myslim ze to bude tou prechodkou v prednych dverach. Ale mozno je to len zaoxidovane. Mne nesiel takto reproduktor na vodicovej strane. Rozobral som spoj na tej prechodke, strekol WD 40 a uz to islo. (chvalabohu)

Odesláno

Koukni sem ,tady sem to kdysy řešil

ale tobě hodiny jdou,tak to bude někde ve spoji anebo průchodce kabílků

[upravil dne 7.2.2009 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: chotemicak

Byla to voda. Normálně jsem se na to šel podívat:D:D

Tak když ses tam byl podívat,našel si tam něco?Dirku? V dirce čidlo? Nebo nic?

Odesláno

chlape to čidlo máš zespoda ne zepředu zrcátka, zespoda blíž ke dveřím jako kdybys chtěl sundat zrcátko tak odloupni ten spodní malej plastík, asi 3x3cm a tam to je umístěný :o) v ty krytce je dira a skrz ni by mělo koukat to čidlo

Odesláno

Tak pod tu malou krytku zespoda jsem se taky díval a taky nic. Ono to bylo na tu stranu bouchlý tak to asi někdo při opravě o to čidlo ošidil. Na tom zrcátku chybí vevnitř i páčka na seřizování. No než pojedu na technickou tak asi kouknu po jiném zrcátku.

Odesláno

tak je to jasny,tam to cidlo chybi,omlouvam se,ze sem neupresnil kterej dekl,ale myslel jsem ten malej zespoda!tak staci sehnat cidlo a bude to fachat!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...