Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo klucí.. taky by se mi hodilo ještě něco bokem :) Nebo spíš mě nebaví ležet doma i když peníze to sype :) Ale dneska jsem se přemohl a došel si uzavřít POVko na Garrose :) Na mě vychází 7800... na otce to samé 1882Kč :myslim

Odesláno

to sem teda měl,a ještě že tam za mnou přijel kluk,taky přehazovat kola,tak z toho svojeho auta svojim heverem přehodil obě dvě auta,jinak nevim,jak a čim bych zvedal auto,když tendle hever stojí za prd:(

Odesláno

No buď rád.. mě při bouračce vzal bag z volantu přes prsty na pravé ruce... tak jsem si myslel že to je jen naražený a doo dneška mě to bolí když se do toho švihnu nebo si s někým podávám ruku popř programuju na notebooku tak to taky cítím :(

Jinak co auto? :) Jezdí? :)

Odesláno

Já pro něj valím ve čtvrtek před polednem :) tak doufám, že to pojede aspoň domů :D

Jinak jsem dneska obvolával firmu na vyhřívání těch sedaček... jen jsem kulil oči... 1 stupňové vyhřívání na 2 sedačky 3375+DPH,montáž je za 2200+DPH. Ráno v 8 ho do Prahy přistavit a v 17 hod by bylo bez problému hotové... ale dávat 7 klacků mi přijde dost... Nakonec jsem se dostal až na technika od nějaké firmy co to montuje a nechal by mi 3 stupňové dečky vč. řídící jednotky, tlačítek a kabelů na jednu sedačku za 1200 :) Montáž bych udělal sám :)

Odesláno

Já musím počkat do 3 abych věděl kolik jsem dneska vydělal na reklamě na webech... pak se mi spokojenějc spí :D

Dobrou vendo :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...