Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To bych ještě oželel, ale končíš noční s tím, že vlastně už máš volno a pokud netrpíš nespavostí, tak máš jen den a pul volna po 6dnech práce :bacha.

Odesláno

:D

nealkoholický z Humpolce:D,ted si mě teda rozesmál,ale nejsi v tom sám sem tam občas si ho taky dám ,když se přežeru a nebo když se na chaloupce griluje a nebo na vánoce,jinak sem abstinent a nepiju:)

a jakou máš,švestkovku?:D

Odesláno

no,já taky ne,jen tě zkoušim,jaký máš chutě,taky piju,když piju,světlý a když je pěkně vychlazený,tak mi docela i chutná,ne ,že bych vychlastal deset najednou,ale třebas k chlabíčkum ,když je nějaká oslava,dvě vyžahnu:D

Odesláno

presne tak. Vytahl jsem ho z lednicky a je akorat. V praci normalni pivo pit nemuzu, limonady a podobny sragory nepiju tak tu mam aspon basicku nealka. Na oslavach a jinejch prilezitostech nejradsi popijim dvanactku z humpolce. Nealko jen kdyz musim ridit

Odesláno

no to by bylo nemile. Mne vcera vydesilo ze jsem se po pulnoci nemohl pripojit na net. Povedlo se ti az kolem 4 rano. Uplne mi zmizla moznost pripojeni pres mobilni net. Porad to otravovalo jen s wi-fi. Taky jsem mel strach jestli mi neomezili sluzby

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...