Veverka Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Taky tu jsem a asi ještě chvíli budu - noční nemám, i když vlastně, protože dodělávám to, na co nebyl přes den čas/klid... Citovat
vendelinek Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 teď v tuto pozdní na noc chvíli jo? to už je jen čas na věnování se ničeho jinýho než druhé polovičce odesláno z Lumie Citovat
Veverka Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Jo, tak nějak. Druhá polovička už spokojeně chrní a mě tu notebook na klíně vrní Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 tady je tak blbej signál,že to furt vypadává,není možný napsat jednu větu aby se to neodeslalo,nová hala,stovky metrů servr kabelů,všechno rozdělaný,jsem zvědavej,kdy to tady půjde normálně odesláno z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 nic moc,po dovolený první noční . . . no nic moc sent from Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 musel jsem si udělat kávu,bych usnul,mám krizi odesláno z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 ja krizi nemám,nejsem na lisu kde normálně dělám tak to docela utíká sent from Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 (upraveno) no,já taky nejsem tam co jsem bejval,tady se to táhne jak jojo kdyby tady aspoň byl ten internet,utikalo by to jinak jedu na mobil,když jsem v práci odesláno z Lumie Upraveno 4. srpen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Veverka Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Já se stále doma odhodlávám začít pracovat na nedodělcích za poslední 2-3 dny. Ve 23 hod. odešla návštěva, tak je vůle dost nabořená Citovat
OK406 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Chce to pevnou vůli a půl je hotovo. Záleží, co je to za práci. Citovat
Veverka Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 (upraveno) Jak už to tak bejvá "pěknej vopruz", jinak už by se udělala "sama" Jinak vůle by asi tak nějak byla, ale to manko spánku je za poslední měsíce tak děsný, že se už nedá. Jenže jindy než v noci nemůžu (není na to klid), tak to dělám takhle i při efektivitě menší než 40% Upraveno 4. srpen 2016 uživatelem Veverka Citovat
OK406 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 (upraveno) Jak se říká, nikdo jiný tu práci za nás neudělá. Ono 40% efektivity v dané práci (činnosti) je docela málo, i když je to skoro u poloviny (50%). Na druhou stranu je na práci klid. Upraveno 4. srpen 2016 uživatelem OK406 Citovat
Veverka Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Právě... Ono to ale aktuálně jinak nejde (zatím jsem nepřišel na to, jak se nafukuje čas) Citovat
OK406 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Tak to nevím ani já. Musí stačit 24 hodin ( tempus est nobis Dominus ). Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 nejlepší je,když všichni spěji,přijdeš domu z odpolední a potřebuješ vymalovat,to mě chytlo před 3rokama dopoledne odstěhuješ nábytek abys měl všechno připravený,jedeš do práce a pak v noci po 11 tý začneš,jedna místnost je v půl druhý hotová,tak se pustiš do druhý,ve 4 ráno máš vymalováno,umejt,něco pojíst a v 5 lezeš do postele druhej den znova,takle je to nejlepší,nikdo ti do toho nekafrá a máš hotovo dneska už bych to takhle nedělal odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 to jsem měl ještě 8 hodin.směnu,teď při 12 hod.směnách jsem rád,když už konečně směna skončila odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.