Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky tu jsem a asi ještě chvíli budu - noční nemám, i když vlastně, protože dodělávám to, na co nebyl přes den čas/klid...

Odesláno

tady je tak blbej signál,že to furt vypadává,není možný napsat jednu větu aby se to neodeslalo,nová hala,stovky metrů servr kabelů,všechno rozdělaný,jsem zvědavej,kdy to tady půjde normálně

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

no,já taky nejsem tam co jsem bejval,tady se to táhne jak jojo :D

kdyby tady aspoň byl ten internet,utikalo by to jinak

jedu na mobil,když jsem v práci

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Já se stále doma odhodlávám začít pracovat na nedodělcích za poslední 2-3 dny. Ve 23 hod. odešla návštěva, tak je vůle dost nabořená :D

Odesláno (upraveno)

Jak už to tak bejvá "pěknej vopruz", jinak už by se udělala "sama" :D

Jinak vůle by asi tak nějak byla, ale to manko spánku je za poslední měsíce tak děsný, že se už nedá. Jenže jindy než v noci nemůžu (není na to klid), tak to dělám takhle i při efektivitě menší než 40% :(

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Jak se říká, nikdo jiný tu práci za nás neudělá. Ono 40% efektivity v dané práci (činnosti) je docela málo, i když je to skoro u poloviny (50%).

Na druhou stranu je na práci klid.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

nejlepší je,když všichni spěji,přijdeš domu z odpolední a potřebuješ vymalovat,to mě chytlo před 3rokama

dopoledne odstěhuješ nábytek abys měl všechno připravený,jedeš do práce a pak v noci po 11 tý začneš,jedna místnost je v půl druhý hotová,tak se pustiš do druhý,ve 4 ráno máš vymalováno,umejt,něco pojíst a v 5 lezeš do postele

druhej den znova,takle je to nejlepší,nikdo ti do toho nekafrá a máš hotovo

dneska už bych to takhle nedělal

odesláno z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...