Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Máš? Jak kterej. Ten co si myslím, že Ty si myslíš, ten určitě ne. Já jsem slušňák a jedu na pivku - jdu si jedno otevřít Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Já si tady radši nic nemyslím Ale pivko jsem měl taky.. po tom co jsem ho půl hodiny hledal po parkovišti Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Poslušně hlásím, jedno jsem taky před chvílí vypil Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 ...po tom co jsem ho půl hodiny hledal po parkovišti Jak říkám, asi dobrej... Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Když už jsme u toho, jakej máte názor na radlery? Zrovna jeden usrkávám, ptž. pivko je na balkoně a nechtěl jsem budit Veverkovou... Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Mě to teda nechutná a hlavně nechápu proč se tomu říká pivo? když to s pivem nemá společnýho vůbec nic :bojim Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Já ti dám matroš.. vypadlo mi při vyndávání nákupu a pak jsem šel ještě jednou přeparkovat, protože se uvolnilo místo blíž bytu.. a pak si chci otevřít pivko a ono nikde.. tak jsem hledal v autě... nic.. tak jsem hledal na parkovišti.. a přesně kde jsem parkoval jsem nevěděl Tak jsem lezl pod auta s baterkou a hledal pivo.. ale stálo to za to Radlery si dám, ale že bych to musel mít furt to né Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Já dlouho nemohl pochopit, jak kolega může míchat pivo s colou 1:1 (tedy to nechápu dodnes), ale takovej (abych nedělal reklamu, za kterou stejně nic nedostanu) grep nebo malina je kupodivu docela zajímavý pití. Ale pivo to není - souhlas. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Obcas si dam, je to takovy zpestreni, kdyz nechcu ani pivo ani stavu. Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Ono je taky pivo a pivo... soused tahá z pivovaru sem tam nějakou specialitku (pšeničný, kvasnicový atd) a to opravdu stojí za to Minule měl nějaké pšeničný vedený jako 13ku, ale obsah alkoholu byla 17ka.. To lezlo do hlavy sakra rychle Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Hlavně v létě při práci na sluníčku je super Jednou jsem takhle vykopával ucpanej žumpovod a šlo to do mě jedno za druhým Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 no v létě se kolikrát člověk ani nenaděje a je na plech :D:D Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Ono je taky pivo a pivo... Já rád svijanský, tam začneš 11st. a jedeš nahoru a seš úplně \"high\" Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Davídku asi taky kvalitní matroš co? Já se teda neměním při pití piva na plech Citovat
davidekcz Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 to já jo :D a plech je jedna z těch lepších variant:D Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Dokud nemáš křídla a neděláš spidermana, tak je to dobrý Citovat
Veverka Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Jsem si mohl myslet... Nechci opakovat existující vlákno, jen mě ta otázka napadla, když jsem sahal do ledničky. Příště zkusím dotaz na téma, kdo používá Pay Pal a bude ochotnej mi objedat kameru do auta přes e-bay nebo nějakou takovou cestou. Pokud jde o placení na netu přes kreditky, jsem docela paranoik Teď už se chystám do hajan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.