Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máš? :D

Jak kterej. Ten co si myslím, že Ty si myslíš, ten určitě ne. Já jsem slušňák :cool: a jedu na pivku - jdu si jedno otevřít :aut

Odesláno

Když už jsme u toho, jakej máte názor na radlery? Zrovna jeden usrkávám, ptž. pivko je na balkoně a nechtěl jsem budit Veverkovou...

Odesláno

Já ti dám matroš.. vypadlo mi při vyndávání nákupu a pak jsem šel ještě jednou přeparkovat, protože se uvolnilo místo blíž bytu.. a pak si chci otevřít pivko a ono nikde.. tak jsem hledal v autě... nic.. tak jsem hledal na parkovišti.. a přesně kde jsem parkoval jsem nevěděl :D Tak jsem lezl pod auta s baterkou a hledal pivo.. ale stálo to za to :aut

Radlery si dám, ale že bych to musel mít furt to né :myslim

Odesláno

Já dlouho nemohl pochopit, jak kolega může míchat pivo s colou 1:1 (tedy to nechápu dodnes), ale takovej (abych nedělal reklamu, za kterou stejně nic nedostanu) grep nebo malina je kupodivu docela zajímavý pití. Ale pivo to není - souhlas.

Odesláno

Ono je taky pivo a pivo... soused tahá z pivovaru sem tam nějakou specialitku (pšeničný, kvasnicový atd) a to opravdu stojí za to :) Minule měl nějaké pšeničný vedený jako 13ku, ale obsah alkoholu byla 17ka.. To lezlo do hlavy sakra rychle :bojim

Odesláno

Hlavně v létě při práci na sluníčku je super :D

Jednou jsem takhle vykopával ucpanej žumpovod a šlo to do mě jedno za druhým :aut

Odesláno

Jsem si mohl myslet... Nechci opakovat existující vlákno, jen mě ta otázka napadla, když jsem sahal do ledničky.

Příště zkusím dotaz na téma, kdo používá Pay Pal a bude ochotnej mi objedat kameru do auta přes e-bay nebo nějakou takovou cestou. Pokud jde o placení na netu přes kreditky, jsem docela paranoik :mad:

Teď už se chystám do hajan :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...