davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Davídek: trubky na vejfuky z 95% zbylejch 5% jsou speciální malosérie požívaný v nábytkářství (židle, stoly) Aha tak to my: brzdovky, palivovky, trubky na klimu,a pro audi egr ventily [upravil dne 2/2/13 02:15 od davidekcz] Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ChouLu: já si myslím, že plán škodovky je rapidem nahradit fobii, kterou pošlou do kytek .. si myslím já .. cenovou politikou škodovky se vůbec netrápím .. že člověk považuje za velké štestí, že má v základu 4 kola a volant a pozor, dokonce i přípravu na rádio .. na druhou stranu dokud to budou češi kupovat, tak by byli ve škodovce hloupí, aby to prodávali levněj .. (i když zrovna Rapid se moc neprodává, tam tu cenu vážně přeťápli) Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 punkac: jo jo, já proti fiatům jinak taky nic nemám Kdysi dávno dávno jsem měl možnost jet cromou a to bylo na tu dobu dokonalé auto Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 jinak strýco měl před cromou tohohle krasavce a to byla fakt mašina jde o fiat 128 coupé Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 punkac: znamená to tedy, že když mi odejde trubka na výfuku, mohu použít díly z nejbližší kovové židle? Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 hehe ta drubka na židle je asi 50x kvalitnější než na vejfuk Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 taky jsem chvíli lítal s tipem 1,9td, dobrej stroj :D a ta digitální palubka :D [upravil dne 2/2/13 02:20 od davidekcz] Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 jj, nejvíc mě uchvacoval měřák turba a otáčkoměr dodneška mám někde čidlo na turbo, s tím, že to dodělám do auta, který to mít nebude Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 jinak ta vymoženost, že to ukazovalo praský žárovky a nedovřený dveře na palubce a to vše u auta výrobenýho v roce 1988, o tom si všechny automobilky mohli nechat zdát Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 davidek: digitální palubky nebrat Mozek je bohužel uzpůsoben k paralelnímu čtení analogových hodnot (natočení ručiček), nikoliv číslic Proč myslíš, že v soudobých dopravních letadlech vybavených glass cockpit (displeje) na těch displejích kreslí analogové budíky? Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Hawkey: ta palubka byla manuální, jedinej digitál na tom byla rychlost. Samozřejmě turbo a otáčky, byly řešeny jako diodovej BARGRAPH ale vypadalo to manuálně a moc hezky Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 davidek: digitální palubky nebrat Mozek je bohužel uzpůsoben k paralelnímu čtení analogových hodnot (natočení ručiček), nikoliv číslic Proč myslíš, že v soudobých dopravních letadlech vybavených glass cockpit (displeje) na těch displejích kreslí analogové budíky? Měl jsem ho ve 20-ti letech, tak se mi to moc líbilo [upravil dne 2/2/13 02:25 od davidekcz] Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Tak když píšeš, že židle je kvalitnější.. tak si tam dám jednu židlu a je klid Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 jenže ta židle je max 28mm průměr a né víc, jak je u výfuků zvykem Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 tak tam dám dvě až tři paralelně, a bude to víc kůůůl, možná bych pak mohl vyvést jednu každou židli na levou a pravou stranu auta Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 1,6i a vejfuk na 28mm :myslim:myslim asi ne :D:D [upravil dne 2/2/13 02:28 od davidekcz] Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Tak tam dám 2 vedle sebe... Před rokem jsem byl na brigádě u jednoho topenáře a dělali jsme vodu v bytě.. a chyběli nám 2 trubky 25mm.... tak jsem jel do města je sehnat.. paní mi řekla, že takovej ohromnej průměr opravdu nemají a ať dám dvě 15ky vedle sebe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.