Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Davídek: trubky na vejfuky z 95% zbylejch 5% jsou speciální malosérie požívaný v nábytkářství (židle, stoly)

Aha tak to my: brzdovky, palivovky, trubky na klimu,a pro audi egr ventily

[upravil dne 2/2/13 02:15 od davidekcz]

Odesláno

ChouLu: já si myslím, že plán škodovky je rapidem nahradit fobii, kterou pošlou do kytek .. si myslím já .. cenovou politikou škodovky se vůbec netrápím .. že člověk považuje za velké štestí, že má v základu 4 kola a volant a pozor, dokonce i přípravu na rádio .. na druhou stranu dokud to budou češi kupovat, tak by byli ve škodovce hloupí, aby to prodávali levněj .. (i když zrovna Rapid se moc neprodává, tam tu cenu vážně přeťápli)

Odesláno

jj, nejvíc mě uchvacoval měřák turba a otáčkoměr

dodneška mám někde čidlo na turbo, s tím, že to dodělám do auta, který to mít nebude :D

Odesláno

jinak ta vymoženost, že to ukazovalo praský žárovky a nedovřený dveře na palubce a to vše u auta výrobenýho v roce 1988, o tom si všechny automobilky mohli nechat zdát

Odesláno

davidek: digitální palubky nebrat :) Mozek je bohužel uzpůsoben k paralelnímu čtení analogových hodnot (natočení ručiček), nikoliv číslic :) Proč myslíš, že v soudobých dopravních letadlech vybavených glass cockpit (displeje) na těch displejích kreslí analogové budíky? :D

Odesláno

Hawkey: ta palubka byla manuální, jedinej digitál na tom byla rychlost. Samozřejmě turbo a otáčky, byly řešeny jako diodovej BARGRAPH ale vypadalo to manuálně a moc hezky

Odesláno
davidek: digitální palubky nebrat :) Mozek je bohužel uzpůsoben k paralelnímu čtení analogových hodnot (natočení ručiček), nikoliv číslic :) Proč myslíš, že v soudobých dopravních letadlech vybavených glass cockpit (displeje) na těch displejích kreslí analogové budíky? :D

Měl jsem ho ve 20-ti letech, tak se mi to moc líbilo :D

[upravil dne 2/2/13 02:25 od davidekcz]

Odesláno

Tak tam dám 2 vedle sebe...

Před rokem jsem byl na brigádě u jednoho topenáře a dělali jsme vodu v bytě.. a chyběli nám 2 trubky 25mm.... tak jsem jel do města je sehnat.. paní mi řekla, že takovej ohromnej průměr opravdu nemají a ať dám dvě 15ky vedle sebe... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...