Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já si užil hezký večer s rodinou, dobře se najedl, dárky byly taky super. Volno mám a přemítám, co dám zítra kamarádce k jejím 30. narozkám :D

Odesláno

Radku, od brzkého rána se jí snažím rozpustit Metusalémem 15, Cohibou a Zacapa 23

a vždy je dobře jen chvilku po šluku či loku - nějakej jinej nápad jak se zbavit mandle? :D

Odesláno

no vzbudil jsem se cca ve 2 ráno, nebylo mi moc dobře, viz. krční mandle výše a od té doby se věnuji svým nejoblíbenějším koníčkům a to zahálce a nezřízené konzumaci alkoholických nápojů.

A to ještě kamarádka dnes slaví 30. narozky. Jé to bude velký ........ :D:D:D

Odesláno

aaa, slečna přémová :D

Byl jsem se podívat nedaleko, myslím že se to tam jmenuje Ostrava. Docela zajímavý město. Lidi tak nějak víc v pohodě než v UL. Industriálek byl parádní, v Nové Karolíně jsem se jako správnej buran ztratil :D Na Radnici vyjel, fotky udělal, škoda, že byl smog. Nejvíce mě bavil důl B.Urxe, kam jsem sfaral, tobylo fakt super, asi nejhezčí technicko vzdělávací zážitek tohohle roku

Stodolní super, taxikáři následně úplně v pohodě

Co byla ovšem největší legrace, jakse tam mluvi kratce. Museli jsme si z toho s kolegou pořad dělat legraci :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...