Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja som mal včera 24h a to už som mal krízu jak \"prase\" bol som rád že som zaľahol do postele

xpetrix :ale ty si možeš trochu pospať(ale musíš byť v práci)

edit: to je jasné;)

[upravil dne 4/11/12 03:41 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak,tak.Byt tu musim,ci je praca alebo nie.To nikto nevie,ci bude klud alebo celu noc perno.A aj tak 24 hodin zaplatenych nie je,lebo musime predsa fiktivne dodrziavat zakonnik prace.Aspo na papieri.

Odesláno
lékařské tajemství...;)

vendelinek: karbanátky a pak jogurt? to bych se pak po....

jj,jde jen o zvyk,neboj kalamita nebude:D

už mám tělo pomalu navyknutý,mám dia problem a musim jíst často a po malejch dávkách,třeba 7x za den a ten jogurt je jako zákusek,jako pro někoho pivečko po dobrym jídle:) a kor když mám chutě a snim něco hodně dobrýho,jako že to už vubec nesmim,tak to musim zazdít alespoň jogurtíkem:)

Odesláno

karbanátek by mi teď taky nevadil :D klidně i bůček ;)

edit: jdu si udělat svačinu když se bavíme o jídle(všechno jsem sežral tak to jistí čínska polívka)

[upravil dne 4/11/12 03:50 od Gabriel 307]

Odesláno

o bůčku a pěkně vypečenym si můžu jen poslední dobou jen a jen nechat zdát,ten jsem měl nejradši,a ještě čerstvym teplym a voňavym,ježiš,já dostavám zase hlad,radši pujdu honem do postele:D

Odesláno
to jistí čínska polívka

[upravil dne 4/11/12 03:50 od Gabriel 307]

doma jim řikáme ťovgovky a musim říct,že poslední dobou dělaji docela dobrý,ne že bych je jedl každej den ale občas si dám a rád a taky si je nosim sem tam někdy do práce na svačnu

Odesláno
No to je pěkné. Vy jdete domů a ja jsem začal pracovat.

24-ka je predsa dost :blicismajlik Vsetko som uz prave dospal a rano zase do prace.

[upravil dne 4/11/12 12:22 od xpetrix]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...