Gabriel 307 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 nazdárek ja si trochu zdřímnul odpoledne ale nesmím moc namáhat levý oko,po brigádě jsem byl na oční pohotovosti Citovat
Martin407 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 kluci vy jste se teda rozjeli. Ani vas pri praci nestacim sledovat Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 tak se pochlub,do čeho nebo kam si zase koukal:D Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 na spektru davaju celkom dobre porovnavanie zbrani. A jo docela zajímavé a spektrum home dávají bydlení v balíku.To šílený v jakým přepychu někteří žijí... Citovat
freew Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 nazdárek ja si trochu zdřímnul odpoledne ale nesmím moc namáhat levý oko,po brigádě jsem byl na oční pohotovosti kukal si kde si nemal? Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 kluci vy jste se teda rozjeli. Ani vas pri praci nestacim sledovat bodejť,dit jich tady dneska je jak much,nebo kun?.....:D Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ani bych se nedivil,kdyby měl půl roku:D:D To bych bral :P:P:P Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 nazdárek ja si trochu zdřímnul odpoledne ale nesmím moc namáhat levý oko,po brigádě jsem byl na oční pohotovosti klíčová dírka?:D Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 však já taky,neboj,ale já bych se s tebou klidně i rozdělil,jak ty by si to udělal:D Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Taky bych se podělil Klucí koukali jste na statistiky ?? :P:P:P:P Člen dne je davidekcz s 55 příspěvky :P:P:P:P Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 klíčová dírka?:D no? doví jestli nebyla trochu větší dirka:myslim:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Taky bych se podělil Klucí koukali jste na statistiky ?? :P:P:P:P Člen dne je davidekcz s 55 příspěvky :P:P:P:P a když jsem tady byl včera,ty si tady nebyl,tak jsem byl nejlepší já:super Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 dělali jsme sádrokarton a jak jsem řezal profil na konstrukci tak mi v pátek vlítla nějaká špona do oka,hledal jsem ji ale nějak jsem ji nenašel. až když jsem se podíval v neděli ráno jak jsem dorazil domů do zrcadla tak jsem ji našel přímo na rohovce levého oka Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tobě to dovolím musí tam ale být vždy někdo z vysočiny :P Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 dělali jsme sádrokarton a jak jsem řezal profil na konstrukci tak mi v pátek vlítla nějaká špona do oka,hledal jsem ji ale nějak jsem ji nenašel. až když jsem se podíval v neděli ráno jak jsem dorazil domů do zrcadla tak jsem ji našel přímo na rohovce levého oka Au to asi bolelo...tak hlavně ať je vše oki Citovat
ChouLu Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Klucí... když se bavíme o tom oku.. tak bude vtip Potkají se dva kamarádi. První vyzvídá :\"Tak kam pojedeš letos na dovolenou?\" Ále, chystám se jet do Afriky...\" \"Tam nejezdi, jsou tam krokodýli a ten Ti ukousne nohu jedna dvě.\" Po roce se potkají, ten druhý pajdá na dřevěné noze a hned :\"Člověče, měl jsi pravdu...jdu si takhle kolem Nilu a najednou krokodýl...cvak..a mám po noze.\" \"A kam pojedeš letos?\" \"Asi někam do Jižní Ameriky...\" \"Tam nejezdi, jsou tam pumy, číhají na stromech a to Ti pak klidně utrhnou i ruku!\" Za další rok se potkají, kamarád s dřevěnou nohou, hákem místo ruky a hned :\"Člověče, měl jsi pravdu, jdu si takhle na procházku, najdenou ze stromu seskočí puma a mám po ruce...\" \"A kam pojedeš letos?\" \"Chtěl bych někam do Hymalájí...\" \"Tam nejezdi, létají tam orli a klidně Ti i vyklovnou oko!\" Po roce se opět setkají, kamarád s dřevěnou nohou, hákem místo ruky a skleněným okem...\" \"Tak co, orel že?\", ptá se první. \"Ále, lezu si takhle po skalách, koukám nahoru, jestli nějaký neletí a spadl mi do oka kamínek...a to víš, já v tom háku ještě nemám takový cit...\" Citovat
Feelly Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Jauvajs, to ti nezavidim Mě taky bolý pravá strana na zádech i když je to oproti tomu tvému banalita je to nepřijemny . Pujdu taky Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 pipeta doma neni? tou by to bylo hned venku:D jj,oči ,to znám moc dobře,taky už jsem byl na vyndání z oka,nic příjemnýho nejlepší je když ti ho umrtvěji ,to pak nic necejtíš a pak 3 dny nic nevidíš:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 no ani moc ne spíš to svědilo,tak jsem jel v neděli kolem 22:30 na pohotovost tam mi to umrtvili a vytáhli,nebo spíš vydlabali z oka ve správě doktor psal \" komplikovaná extrakce cizího tělesa z rohovky\" tahal to asi na 4-5 pokus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.