punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Aj Dovolena s Andělem. tak z toho dílu na horách si jistě vzpomeneš na figurku jménem Puleček....(taky mohli dát dva kousky, keď je to pre chorého) a na jeho vychloubání u vleku na Solisko Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 prostě se tam chlubí jakej je bezvadnej lyžař, instruktor mu řekne že na Solisku se může vytáhnout, Puleček se urazí a instruktor řekne:\"tam je výtah\", Puleček pak vidí jak je Solisko prudkej svah a všechny na vleku pouští před sebe a chce se zdejchnout, ale instruktor ho natlačí na vlek a Puleček si pak rozbije držku a simuluje vymknutej kotník Prostě jsem tím chtěl říct, aby ses nevytahoval, od kdy jseš na fóru - je to hodně irelevantní Citovat
praktik Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Prostě jsem tím chtěl říct, aby ses nevytahoval, od kdy jseš na fóru - je to hodně irelevantní Nemam dôvod sa vyťahovať len som reagoval na Marcelovu naražku ........ale čo s....m na to ČITAJ:papa:papa:papa:papa Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tak nová půlnoc za námi a já jsem tu! a hlídám Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ale prosim tě, nebuď tak zakyslej Komisaři Tohle je sranda vlákno, o příspěvky mi vůbec nejde Jsi na noční jako já nebo se doma nudíš Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 punkac je na foru největší sběratel příspěvků:aut Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ano šalda mě odhalil v podstatě mi tu o nic jiného nejde Citovat
Šalda Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Přesně tak, punkac je takhle registrovanej snad na všech možných fórech a jen píše a píše, aby tam měl co nejdřív největší počet příspěvků, jen tady se mu to zatím moc nedaří Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Šaldo nechceš mě prozradit tvůj grif na honění příspěvků, abych byl sTejnej honič jako ty? NE! Já chci být lepší :D:D:D vypadlo mi T [upravil dne 4/1/12 00:57 od punkac] Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 praktiku, to by sice šlo, ale tím že se vlákno smazalo tak jsem měl hned o cca 600 příspěvků míň punkac, přece Ti nebudu prozrazovat moje tajemství, najdi si vlastní způsob:D Ale můžu Ti říct že valíš docela dobře, takže bych se měl zase začít snažit abys mě náhodou nepředběhl:aut Citovat
praktik Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Šaldo to tam sa denne popisalo:D A keby sa prispevky nečislovali a ja som zato aby sa nečislovali o mnohych členoch by nebolo ani počuť:aut [upravil dne 4/1/12 01:18 od praktik] Citovat
punkac Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Založ si vlakno šperk na krk;) Kdo myslíš, že jim tam vložil nejlepší fotku? Citovat
Laďa Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Šaldo nechceš mě prozradit tvůj grif na honění příspěvků, abych byl sTejnej honič jako ty? NE! Já chci být lepší :D:D:D vypadlo mi T [upravil dne 4/1/12 00:57 od punkac] Nepočítej příspěvky ale raději si spočítej cigarety aby Ti vystačily do rána. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.