Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Aj Dovolena s Andělem.:roll

tak z toho dílu na horách si jistě vzpomeneš na figurku jménem Puleček....(taky mohli dát dva kousky, keď je to pre chorého) a na jeho vychloubání u vleku na Solisko :mrk

Odesláno

prostě se tam chlubí jakej je bezvadnej lyžař, instruktor mu řekne že na Solisku se může vytáhnout, Puleček se urazí a instruktor řekne:\"tam je výtah\", Puleček pak vidí jak je Solisko prudkej svah a všechny na vleku pouští před sebe a chce se zdejchnout, ale instruktor ho natlačí na vlek a Puleček si pak rozbije držku a simuluje vymknutej kotník

Prostě jsem tím chtěl říct, aby ses nevytahoval, od kdy jseš na fóru - je to hodně irelevantní :papa

Odesláno

Prostě jsem tím chtěl říct, aby ses nevytahoval, od kdy jseš na fóru - je to hodně irelevantní :papa

Nemam dôvod sa vyťahovať len som reagoval na Marcelovu naražku ........ale čo s....m na to ČITAJ:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Ale prosim tě, nebuď tak zakyslej Komisaři :D Tohle je sranda vlákno, o příspěvky mi vůbec nejde

Jsi na noční jako já nebo se doma nudíš :papa

Odesláno

Přesně tak, punkac je takhle registrovanej snad na všech možných fórech a jen píše a píše, aby tam měl co nejdřív největší počet příspěvků, jen tady se mu to zatím moc nedaří:D

Odesláno

Šaldo nechceš mě prozradit tvůj grif na honění příspěvků, abych byl sTejnej honič jako ty? NE! Já chci být lepší :D:D:D:D

vypadlo mi T :aut

[upravil dne 4/1/12 00:57 od punkac]

Odesláno

praktiku, to by sice šlo, ale tím že se vlákno smazalo tak jsem měl hned o cca 600 příspěvků míň;):aut

punkac, přece Ti nebudu prozrazovat moje tajemství, najdi si vlastní způsob:D

Ale můžu Ti říct že valíš docela dobře, takže bych se měl zase začít snažit abys mě náhodou nepředběhl:aut

Odesláno

Šaldo to tam sa denne popisalo:D

A keby sa prispevky nečislovali a ja som zato aby sa nečislovali o mnohych členoch by nebolo ani počuť:aut:aut

[upravil dne 4/1/12 01:18 od praktik]

Odesláno
Šaldo nechceš mě prozradit tvůj grif na honění příspěvků, abych byl sTejnej honič jako ty? NE! Já chci být lepší :D:D:D:D

vypadlo mi T :aut

[upravil dne 4/1/12 00:57 od punkac]

Nepočítej příspěvky ale raději si spočítej cigarety aby Ti vystačily do rána.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...