Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ja sem se nakonec na to lozisko vyprdl a nechal sem si udelat repas napravy... delali mi to v Humpolci v tom autodomin nebo jak to maji... dojel sem tam rano na 7 ( po predchozi domluve a rezervaci) a ve 3 sem odjizdel...

repasnuta naprava.... 6500

práce......................... 1500

vymena jednoho spatneho silentbloku napravy...1517

-----------------------------------------

cena bez DPH..............9517

a pri placeni se Vas chlapek zepta, jestli chcete doklad, jestli ne, tak mate cenu bez DPH... jo a nechal sem si to o zub zvednout a fakt se zmenilo i chovani auta... lip to sedi...

doporucuju

Odesláno

Já to dělal sám doma s kámošem v garáži, na 309tce.To je tuším uplně stejná naprava. Není to nic složitého pokud je člověk trochu zručný. Akorát si musíš dát pozor při kompletaci aby byly obě dvě ramena stejně vysoko. Mněl jsem vše v náhradě, a materyál mně vyšel kolem 2000,- a po dobu dvou let co jsem 309tku mněl žádné problémy s zadní nápravou problémy nebyly.

Odesláno

tak mě už se to taky povedlo bylo to částečně zarezlý tak proto se jí nechtělo ven. šroubek nepomoh. povolilo to až po několika sériích velkým kladivem. měním jen stabilizátor za ten z mého auta protože je to náprava z jiné motorizace. ještě tak měsíc a bude hotová zatím je spousta dílů z ní na pískování pak půjde do zinkovny a následně komaxit:aut

Odesláno

no ja na ty moji mel uz vyzvejkanou tu hlavni napravnici, chlapi tam rikali, ze se to uz ani nebude dat nove vyvlozkovat... tak mi vlastne na ty naprave zustal starej stabilizator a zkrutky a jedno rameno, jinak vse novy a druhy rameno jiny... o vik mohu udelat foto, jestli byste nekdo chtel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...