Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, tak jsem byl dnes překvapen a udiven, lezu takhle vrakovištěm a hle 309 otevřu kapotu hle 1,9... ale co to servo... vlezu do auta a tam 2 pedály ha automat, ječště jsem to nikdy neviděl v 309, ale to bych překousl, ale kouknu na střešní okno a tam solární článek, říkám si naco? dobijí baterku? tak jsem se postil do demontáže, a zjistil jsem že je to ostrovní systém, nikam dráty nevedou, je tam jen taková urbínka na ofuk střešního okna to jsem nepochopil proč? a pak je tam konektor 3,5jack na externí zařízení, dodám foto..

jen taká zajimavost, pro pobavení.

kdybych jich posháněl více to by bolo fajne, ale to pochybuju.

jinak jsem pod mrakem naměřil 17V a 45mA a onen motorek to roztočilo, krásná hračka :)

Odesláno

Dává, nebo dávalo se to do Audi, aby se nepřehříval interiér při parkování a zároveň nevybíjela baterka. Ale ventilátorek byl nějak jinak, aby nebylo otevřené střešní okno (déšť, zloději).

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Dává, nebo dávalo se to do Audi, aby se nepřehříval interiér při parkování a zároveň nevybíjela baterka. Ale ventilátorek byl nějak jinak, aby nebylo otevřené střešní okno (déšť, zloději).

Šefova A8L to má.......

Odesláno

Jo jo, mal to i jeden nas zakaznik, i kdyz mu stalo auto na primem slunci v cerne barve par hodin, kdyz sem s nim sedal do auta ,tak to bylo 1000 a jedna... Nebylo tam sice jak v klimatizovanem aute, ale neovalila mne ta strasna horucava...

Odesláno

tak a má to už i má 405 :) vylepšovák když to auto stojí tak solárek dobijí baterku, sice je to zanedbatelný proud, ale je:) aspoň to dá na paněť hodin..

post-0-14109604603949_thumb.jpg

Odesláno

:D :D :D

Tak kdzy ti nepojede nastartovat, tak si vyndej s auta nejakou baterku a sviet si na ten solarny clanek :D :D :D :D

Ten ventilatorek by byl asi lepsi varianta...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...