SV 24 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Nevite nekdo,k cemu slouzi u rozvodu na 3.0 v6 12v nahore v predni hlave u vika ventiloveho ta packa takova? (nevim presne jak to popsat) Kdyz se sunda vicko na dolevani oleje tak na vas kouka... Me totiz prijde u me uplne volna a odira se o to retez... Citovat
bisa Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Je tam spousta věcí na tom rozvodu ,Vyvažovací hřídele,vodítkakladky...Rači do toho nehrabat.Bud rád že tam je řetěz.Ten pokud není hlučný tak tě přežije. Citovat
SV 24 Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 jenze od rozvodu jde hluk a to se mi nelibi.Bojim se s tim pak jezdit.Jako kdyby chrastily nebo tak... [upravil dne 5/2/09 SV 24] Citovat
rex Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Zkus lepčí olej s nějakým doplňijícím sajrajtem na zlepšení kluznosti - jinak ja mám na motoru skoro360tis tsochu to hlučelo tak sem motor propláchl průplachovým olejem a dal sem tam Magnatec od Castrolu a je klid i gufera na klice vydrží víc... Ta hřídelka je volná a jde pak na vývažovací závaží na extra hřídel.... viz foto po tme Citovat
SV 24 Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 aha.Zakze to je na vyvazovaci hrideli? A nevis co s tim mam delat kdyz ji mam uplne volnou? Citovat
SV 24 Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 tak sem to dnes rozebral-sundal sem viko ventilove a mel sem spadlou pruzinku od te vyvazovaci packy nebo co to je.Ale ten retez v tom viku mam takovy volnejsi porad Neda se tam dat tvrdsi pruzinka? Nevite nekdo?! Pak ten retez by byl dost napnuty a nebyl by volny... Citovat
SV 24 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Tak tady tahle pruzinka nahore nad tim retezem me trapi.A ten retez co pohani vacku a tu vyvazovaci hridelku mam taky trochu volny.Nevite co s tim? Citovat
SV 24 Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Zdravim.Tak uz jsem potreti pretesnoval ventilove viko kvuli te pruzine s tou tyckou co napina ten retez od vacky a uz nevim co s tim.Vzycky kdyz autu vice nalozim a pak prijedu tak to mam spadle... Uz sem opravdu nas... a nevim co s tim! Nemuze mi nekdo dat nejakou radu co s tim mam delat???!!! Dekuji! Citovat
SV 24 Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 nikdo netusite?! ja uz jsme z toho zoufalej! Citovat
SV 24 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 rex: nemel bys detailni foto te pruzinky s tou tyckou jak tam ma byt?! Nebo netusite zda bych to mohl necim nahradit? Aby mi to nevypadavalo.. Citovat
rex Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 zaskočim to nafotit.... nebude mit někdo výkres??? Citovat
SV 24 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Predem diky moc!!! Ja uz fakt neviom co stim?! NEda se to nekde koupit novy? Aby to nebylo jen soucasti rozvodu... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: SV 24 Predem diky moc!!! Ja uz fakt neviom co stim?! NEda se to nekde koupit novy? Aby to nebylo jen soucasti rozvodu... díval jsi se na servisbox? podle servis boxu pružina stojí cca 45kč pozice 11 pozice 12 stojí cca 36kč pozice 10 stojí 346kč snad ti to trochu pomůže;) [upravil dne 1/5/09 subin] Citovat
SV 24 Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 tak to nechapu... Mam to tam opacne dany tu tycku tim zobackem nahoru.Kdyz to dam tak jak to je na tom obrazku,tak to vypada samo od sebe... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 nevím jak moc se tomu obrázku dá věřit,ale doufám,že ti to pomůže,třeba je ta hřídelka poškozená nebo něco jiného.od počítače se to zjistit nedá. Citovat
P607Olda Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Neměl jsem to rozebrané, jen koukám na ty obrázky. Pružina je tlačná, rozpírá od sebe ta dvě kola. Do vnitřku pružiny je vložená tyčka. A teď otázky: 1. co ti vlastně vypadne? 2. jak je tam tyčka držena proti vysunutí? Na jedné straně (na výkrese bližší) je zahnutá, ale jak je držena proti vysunutí na opačnou stranu? 3. není ta tyčka příliš krátká, nezkrátil ji někdo? [upravil dne 2.5.2009 P607Olda] Citovat
SV 24 Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 P607Olda: 1.vypadne mi ta tycka.Nahore ji nic nedrzi 2.to mi prave neni jasne... vsude na obrazakch ji uvadej jako zahnutou dole,ale nahore,ze je rovna a to nechapu jak to tam muze drzet 3.doufam,ze ne.... Citovat
rex Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Vic se nafotit snad aani nedá-musel bych to rozebrat:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.