mxmen Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Zdravím, nevíte někdo jestli klasický atmosferický motor obsah 1868 51kw má hydroštely na ventilech nebo jestli je to klasika s vymezováním. Rok výroby 2002 VIN VF35FWJYF60538845. Dík za radu. Citovat
mxmen Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 víš to jistě, mám tu kámošky Partnera a před 18tis km jí šel olej do vody.Dala si to opravit (přebroušení hlavy, zabroušení ventilů, nový těsnění) oprava za 30tis (ne Peugeot servis). Teď to nechtělo chytat tak jsem po tom pátral, žhavičky dobrý nastavení rozvodů a předvstřik OK. změřil jsem vstřikovače a taky OK ale nemá to tlaky na dvou válcích.Po měření s olejem ve válcích zase nic takže na ventilech.Změřil jem vůle a na dvou ventilech 0 a ostatní malý. Tak jsem ji poradil reklamaci tam co to dělali a oni tvrdí že se ventilové vůle neseřizují že to má hydroštel, ale já bych řekl že nemá. Nechce se mi v tom dál pitvat aby pak neřekli že to někdo po.. Dík Citovat
hnusoba Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Na tomto motori vymedzuješ ventilové vôle klasicky podložkami. Citovat
mxmen Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Myslel jsem si to, takže ho zítra naložíme na podvalník a hurá na ně. Třeba tam nějaký hydroštel najdou, jsem na to zvědavý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.