Driver Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 No už jsem viděl na netu větší hrůzy při pokusu chladit počítač, např. chlazení pomocí starší lednice apod. Tady u toho by mi bylo líto toho provrtanýho rámu okna. Hele a bylo to nezbytně nutný, ono by se to jinak neuchladilo? Citovat
MirasCC Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Co tam probůh provozuješ, že to musíš mít takhle podchlazený? Btw: Ale jinak nic moc, počítač-akvárko za použití transformátorovýho oleje se mi líbilo víc Citovat
ChodeC Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 ten vymenik je venku i pres noc a pc je vypnute ? davas do vody nejakou nemrznouci kapalinu? kolik mas OC, ze potrebujes tak vyrazne nizke teploty vody? pri dnesnich studenych cpu to uz imho neni nutne a je to opravdu jen konicek (a kdyz vidim jeden napajeni konektor na gpu, tak tipuju, ze se jedna o neco starsiho = relativne studeneho). Nevidim nikde vetracek, to nechavas proudeni vzduchu (hlavne kolem socketu) jen na zdroji? Ja to po dvou letech zrusil, bylo s tim vic prace jak uzitku (a Accelero a Noctua udela svoje). Původně zaslal: MirasCC Btw: Ale jinak nic moc, počítač-akvárko za použití transformátorovýho oleje se mi líbilo víc s tim transf. olejem to myslis vazne a nebo jako vtip? ps: EC zdroj, pan ma rad adrenalin [upravil dne 4/2/09 ChodeC] Citovat
klm16 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 heh daj nejake parametre nech vieme co potrebuje tolke chladenie Citovat
MirasCC Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Jen tak narychlo - chlazení olejem: http://www.czechcomputer.cz/art_doc-0AFF2DC32C1029EDC1257133002CACBE.html Na netu se toho budou dát najít mraky. Tohle by myslím taky sklízelo úspěch, obyčejný vodníci už sou moc profláklý (i když tenhle, pravda, taky zrovna obyčejnej není ) [upravil dne 4/2/09 MirasCC] Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 vis jak se to rika, \"kdo si hraje nezlobi\" ale jinak pekny chlazenicko.. Citovat
oni Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 jj pocitac se da chladit ruzne a ten olej je extrem,ale dobrej,jinak co mas za kompa ze to chladas takto? Citovat
pp205 Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Tak, jak mnozi vi zivim se autoservisem ale jako dalsi strihanim videa a dvd (jen konicek) kdo to nekdy delal vi co to je za masakr strihat full hd dvd. 8gb ram plna hdd na 90stupnich grafika 110 atd. Proto jsem se rozhodl pro vodni chlazeni. Bylo to lepsi ale pod 60st jsem se nemohl dostat cpu, gpu, hdd, ram. a Tak jsem hodil chladic (topeni audi 80 2,8) za okno 25cm vetrak a telota se nedostane na 25 nikde napln je nemrzka -40 . proc E8500 3,16 1333MHz FSB Ram ocz 8gb 1066MHz deska MSI P45 Platinum ssd HDD ocz jinak klasika HDD 500,800 a 1,5TB Grafika GeForce 8600 Citovat
klm16 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 hned mi bolo jasne ze \"bezny\" PC to nebude :D:D Citovat
pp205 Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Peta Co tam máš za operační systém? xp, + testuji win 7 vse na 32 bit Citovat
PnR Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 len zo zvedavosti, chladice si kupoval kde? a preco vonku za okno davas led vetrak? inak mas to luxusne Citovat
pp205 Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: PnR len zo zvedavosti, chladice si kupoval kde? a preco vonku za okno davas led vetrak? inak mas to luxusne chladic venku Auto Kelly :-) a vetrak je tam tenhle protoze 25cm se dela jen prosvetlenej :-( Citovat
oni Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 uz sou novy wokna venku,slysel jsem,ale nevidel jsem jeste,jaky jsou! jinak slusnej komp a ta teplota 25 taky.:D Citovat
pp205 Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: oni uz sou novy wokna venku,slysel jsem,ale nevidel jsem jeste,jaky jsou! jinak slusnej komp a ta teplota 25 taky.:D prostredi je postaveny na vistach ale zatim to da se rict beha, visty nechci ani videt, ale w7 zatim na 1. testuji 14 dni bez sebemensich problemu ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.