Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ dobry, ja premejslim, ze to tam taky mozna nekdy prendam. A kudy jsi vedl kabely od balastu do reflektoru, kdyz ne pres vicko? Tam je zespoda jeste nejaka jina pruchodka ?

PS: Plaziku a k cemu to serizovani svitivosti ?

[upravil dne 8/6/09 Shemik]

Odesláno

no zespoda balastry jsem usadil na jejich misto na origa a vedle zespoda udelal elipsovitou diru prostrcil kabelaz a dal tam tu bumovou prachovku od zarovek neni vubec nic videt ze neni origo jen ja to vim a ted vsichni na clubu ach joooooo :myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

pokud jezdíte do Rakous (a asi i do SRN), nemontujte si xenony, pokud nemáte ostřiky a automatické seřizování sklonu světel (což je jen u originálních xenonů) a pokud přitahujete smůlu - náhoda je blbec;

já mám na 406ce dodatečně dodělané xenony, naštěstí mám i ostřiky, ale ruční seřizování sklonu; rakouští policajti, vysazení na Čechy, poznají všechno a kontrolovali mi to (asi se vyznají i v modelech, co které auto má/mělo/nemělo a co si lidi od nás dodělávají) a jelikož mám ruční seřizování sklonu (ne automat), stálo mě to \"jenom\" kilo éček a doporučení, ať se u nich se svým nablýskaným stříbrňákem už radši neukazuji (z Vídně jsem se vracel za tmy, tak ty xenony asi moc svítily...) a že kdybych neměl otřiky, tak by mi sebrali papíry....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...