Shemik Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 JJ dobry, ja premejslim, ze to tam taky mozna nekdy prendam. A kudy jsi vedl kabely od balastu do reflektoru, kdyz ne pres vicko? Tam je zespoda jeste nejaka jina pruchodka ? PS: Plaziku a k cemu to serizovani svitivosti ? [upravil dne 8/6/09 Shemik] Citovat
plaz Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 noo zaklad svetla je 4300k 25kw a zpustis ty svetla az na 12000k 55kw Citovat
plaz Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 no zespoda balastry jsem usadil na jejich misto na origa a vedle zespoda udelal elipsovitou diru prostrcil kabelaz a dal tam tu bumovou prachovku od zarovek neni vubec nic videt ze neni origo jen ja to vim a ted vsichni na clubu ach joooooo Citovat
Igor Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 pokud jezdíte do Rakous (a asi i do SRN), nemontujte si xenony, pokud nemáte ostřiky a automatické seřizování sklonu světel (což je jen u originálních xenonů) a pokud přitahujete smůlu - náhoda je blbec; já mám na 406ce dodatečně dodělané xenony, naštěstí mám i ostřiky, ale ruční seřizování sklonu; rakouští policajti, vysazení na Čechy, poznají všechno a kontrolovali mi to (asi se vyznají i v modelech, co které auto má/mělo/nemělo a co si lidi od nás dodělávají) a jelikož mám ruční seřizování sklonu (ne automat), stálo mě to \"jenom\" kilo éček a doporučení, ať se u nich se svým nablýskaným stříbrňákem už radši neukazuji (z Vídně jsem se vracel za tmy, tak ty xenony asi moc svítily...) a že kdybych neměl otřiky, tak by mi sebrali papíry.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.