Dave_k Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: kukikuk V tom schematku se ja nevyznam Jde o zvyk. Taky jsem chvíli tápal. Nahoře jsou vysvětlivky co je pod kterým číslem (např. 1320 řídící jednotka) a dvěmy písmeny barva konektoeu nebo drátu (např. NR = noir = black = černá),To první je schéma samotný, to druhý jsou rozkreslený jednotlivý svazky ze kterejch vybíhají jednotlivý dráty. A pak označení konektorů (IC 02B 23V GR = IC02B = kulatej a najdeš jej v obrázku auta kde se přesně nachází, 23V = 23pinovej GR = má šedou barvu) Stačí si najít správný číslo drátu a pak podle svazkovýho schématu najdeš kudy autem prochází a kde ho hledat pro měření (1368 začíná v řídící jednotce pin 32 pak prochází šedým kulatým konektorem v motoru pod baterkou přes pin č.13 a dál jde do černýho kulatýho pod volantem na pin č.8 a končí v černým 15pinovým konektoru pro displej na pinu č.12). Pochopil? [upravil dne 5/2/09 Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: kukikuk Tak sem vsechno udelal dle navodu po prokonzultovani s Ferrym. Na display se me palubni pocitac zobrazi a i dokonce funguje microspinac na prepinani, ale u vseho sou nuly, i kdyz sem to jel projet, tak me to zadne udaje nezdelilo, asi budu muset natahnout jeste ty dva dratky k RJ hm? Z řídící jednotky jde jen 1 drát (1368). Pokud máš nuly tak něco není OK, ale kdyby tam ta 1368 nebyla tak jsou jen čárky. Zkus to proměřit jestli jsou dráty průchozí. Na úpravu páčky stačí sehnat levou páčku a předělat tlačítko klaksonu a je to bez velikýho zásahu do páčky. Počkej, a jak bude troubit??? Já nepíšu vyndej tlačítko z levé páčky ve voze, ale sežeň levou páčku. Já vim, ale myslíš tím, ať použije tlačitko k troubení na PP nebo jak to mám chápat Jasně. Bude to samý, akorát je na tom obrázek klaksonu. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: Dave_k Já vim, ale myslíš tím, ať použije tlačitko k troubení na PP nebo jak to mám chápat Jasně. Bude to samý, akorát je na tom obrázek klaksonu. To stále chápu, ale předpokládám, že volantem netroubí (starej model), takže mu pak ten klakson bude chybět. Citovat
georgegg Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 myslíte že by to šlo podle tohohle návodu udělat i na 307? Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg myslíte že by to šlo podle tohohle návodu udělat i na 307? 307 už bude mít BSI, mělo by stačit koupit páčku a v BSI aktivovat. Citovat
georgegg Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 jj mám bsi a páčka je tam už daná, takže myslíš že bude stačit aktivace na diagnostice? Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg jj mám bsi a páčka je tam už daná, takže myslíš že bude stačit aktivace na diagnostice? Samozřejmě pokud je tam na to display, u 307 fakt nevím jaký se dávaly. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg a nevíš kde to zjistit Vyfoť ho a poptej se tady Citovat
georgegg Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 no vizuálně je stejnej jako v novym modelu Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg no vizuálně je stejnej jako v novym modelu Já ale 307 v tomhle neznám. Každopádně tý aktivaci v BSI se tak jako tak nevyhneš takže si zajeď do Peu, nech si to aktivovat a dál uvidíš Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Dave_k Já vim, ale myslíš tím, ať použije tlačitko k troubení na PP nebo jak to mám chápat Jasně. Bude to samý, akorát je na tom obrázek klaksonu. To stále chápu, ale předpokládám, že volantem netroubí (starej model), takže mu pak ten klakson bude chybět. Myslím to tak, že sežene levou páčku (shání se líp jak pravá s tlačítkem pro PP), vyloupne tlačítko klaksonu, vyloupne záslepku na pravý páčce v autě a místo ní dá ten spínač. Kapišto? Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg no vizuálně je stejnej jako v novym modelu Napiš sem VIN a uvidíme. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Dave_k Já vim, ale myslíš tím, ať použije tlačitko k troubení na PP nebo jak to mám chápat Jasně. Bude to samý, akorát je na tom obrázek klaksonu. To stále chápu, ale předpokládám, že volantem netroubí (starej model), takže mu pak ten klakson bude chybět. Myslím to tak, že sežene levou páčku (shání se líp jak pravá s tlačítkem pro PP), vyloupne tlačítko klaksonu, vyloupne záslepku na pravý páčce v autě a místo ní dá ten spínač. Kapišto? Heuréka já vím, už jsem byl asi na ale nějak mi to nedocházelo Citovat
kukikuk Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Tak sem to udelal, natahnul ten drat 1368 z ridici jednotky do displaye na pozisi 12 auto sem projel a stejne to neukazuje. RJ mam BOSCH MP5.2! Kde muze bejt chyba kurnik? [upravil dne 6/2/09 kukikuk] Citovat
Dave_k Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 To jsi tahal přímo z řídící jednotky z Pinu 32 jo? Citovat
kukikuk Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Nevim jakej je to pin ale tahal sem to primo z RJ drat cislo 1368. Ted tu s komisarem resime ze nemusi byt zapojenej pin 13 a 14 k palivomeru, to je take mozne ne? Citovat
Maverick Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Šel by PP dodělat i na 405 Mi16? Motor XU10J4Z. Vim že by to chtělo displej ze 406 a páčku, ale kolik elektriky by to chtělo ještě natáhnout? Citovat
Neon Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Mef Šel by PP dodělat i na 405 Mi16? Motor XU10J4Z. Vim že by to chtělo displej ze 406 a páčku, ale kolik elektriky by to chtělo ještě natáhnout? Spíš ne ... nebude to patrně podporovat ŘJ ... Kukikuku, měl jsem 100chití ti to zamknout pro duplicitu, protože PP je tu řešenej x-krát a ty nejseš nováček na PC, ale nakonec jsem vyměknul, protože se tu lidi celkem rozepsali, ale už to nedělej ... jako první použít hledání -> je to v PRAVIDLECH FÓRA;) Citovat
kukikuk Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Hledani sem pouzil a a nenasel nic co by me zajimalo tak proto sem zalozil nove forum. Uz me nebavi jak me tu porad nekdo z vedeni buzeruje, ja vam take nekecam do toho o cem a kam mate psat a od toho to forum je! Mam na vas nazor ze ste akorat lidi kery umej buzerovat nic vic! Uz me to nebavi poslouchat! Forum ze zalozeno na tom abychom jeden druhymu pomahali! Tak pokud mas spatnou naladu, bez si jivylejvat jinam! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.