Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit o radu.Mám peugeota 307 s originál rádiem.Chtěl bych si koupit rádio SCD 8224DR DVD/MP3 AUTORÁDIO SENCOR a chtěl bych se zeptat,jestli není problém s odstraněním originál rádia a namontování druhého rádia,s tím,aby mi fungovalo uvladání rádia,hlasitosti a výběrů frekvencí na páčce u volantu a aby fungoval displej na palubce.Hodiny,stupně,a frekvence rádia.Děkuji mockrát za Vaše rady,

Odesláno

fungovat to bude tezko spis vubec, existuji sice redukce, ktere to umoznuji, ale ty se delaji pouze pro lepsi znacky radii, sony, alpine apod. Sencor je dosti low-endova znacka, navic i kdyby ji delali pro tento typ radia, tyto redukce stoji cca 2500-3000Kc

Odesláno

jj přesně tak, já si rádio taky měnil, displej funguje normálně jen to nezobrazuje informace o audiu a s tou páčkou si myslim že to nepude, já k rádiu dostal jinou, přímo pro ten typ, ale stejně ji moc nepoužívám takže bych se bez ní stejně obešel, jinak vyndat origo rádio není vůbec žádnej problém

Odesláno

Sencor si nekupuj, ak ti ide o to aby si si v aute prehral MP3 a spol, tak radsej zainvestuj 25 eur (viac aj menej) do Transmittera...je to uzasna vec, som s nim vrcholne spokojny, netreba nic rozoberat a pustis si v aute co potrebujes:roker....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...