Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když to vezmu v globálu,tak určitě z hlediska peněz,co za to chtěji a v jakym je stavu,nebylo by marný , dojet si to omrknout,na obrázku to vypadá jinak než ve skutečnosti,ale jen muj názor:)

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Když to vezmu v globálu,tak určitě z hlediska peněz,co za to chtěji a v jakym je stavu,nebylo by marný , dojet si to omrknout,na obrázku to vypadá jinak než ve skutečnosti,ale jen muj názor:)

S tím souhlasím, proto se ptám Jardy (starého Liberečáka), zda by se eventuelně na to auto zatím nezávazně nepodíval.

Odesláno

Podle mě by na ježdění po městě stačila bohatě 1.8 ( proto vynechávam b+f+h ), d - vynechávam kvůli automatu, takže u mně zbývá c+e ( původně mělo být jen c, ale když nevadí oděrky, tak připojuji i e )...a - jsem zatim moc neprozkoumal, tak nevim :mad:

f - jsem se překoukl, to neni 2.0 :) ..... připojuji k c+e :) i když se mi moc nezamlouvá, nevim proč :myslim

[upravil dne 4/2/09 Kekros]

Odesláno

to Hčko se mi taky zamlouvá. Hlavně se mi ale líbí ten trabant VB na 3tí fotce. Ale jako proti, že je to 2litr a z F. Pro za auto klimu a radio s CD, zachovalý interiér.

Odesláno

Pokud kamarádka šetří každou kačkou, doporučím akorát tak dvě věci:

1. vydržet ještě půl roku s tou felicí a s koupí počkat

2. nevybírat podle fotky

Odesláno

Můžu se zeptat proč né kožený interiér a děti? :) Dle mě o 100% lepší než látkový - děti tam něco rozlejou, vykydnou - vemu hadřík a utřu, nemusím drhnout jako u látkového :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...