vendelinek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Když to vezmu v globálu,tak určitě z hlediska peněz,co za to chtěji a v jakym je stavu,nebylo by marný , dojet si to omrknout,na obrázku to vypadá jinak než ve skutečnosti,ale jen muj názor:) Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Když to vezmu v globálu,tak určitě z hlediska peněz,co za to chtěji a v jakym je stavu,nebylo by marný , dojet si to omrknout,na obrázku to vypadá jinak než ve skutečnosti,ale jen muj názor:) S tím souhlasím, proto se ptám Jardy (starého Liberečáka), zda by se eventuelně na to auto zatím nezávazně nepodíval. Citovat
Kekros Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Podle mě by na ježdění po městě stačila bohatě 1.8 ( proto vynechávam b+f+h ), d - vynechávam kvůli automatu, takže u mně zbývá c+e ( původně mělo být jen c, ale když nevadí oděrky, tak připojuji i e )...a - jsem zatim moc neprozkoumal, tak nevim f - jsem se překoukl, to neni 2.0 ..... připojuji k c+e i když se mi moc nezamlouvá, nevim proč [upravil dne 4/2/09 Kekros] Citovat
jaudax Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 to Hčko se mi taky zamlouvá. Hlavně se mi ale líbí ten trabant VB na 3tí fotce. Ale jako proti, že je to 2litr a z F. Pro za auto klimu a radio s CD, zachovalý interiér. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Pokud kamarádka šetří každou kačkou, doporučím akorát tak dvě věci: 1. vydržet ještě půl roku s tou felicí a s koupí počkat 2. nevybírat podle fotky Citovat
kujon106 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Můžu se zeptat proč né kožený interiér a děti? Dle mě o 100% lepší než látkový - děti tam něco rozlejou, vykydnou - vemu hadřík a utřu, nemusím drhnout jako u látkového :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.