Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nemáte pánové nějaký postup odstojení předních levých dveří (od řidiče)? Potřebuji provést výměnu skla.

Díky.

Odesláno

Jo, bylo odpovězeno. Díval jsem se, ale raději bych potřeboval nějaký schématický postup. Protože povolit pár šroubků to ještě jde, ale kde někde zatlačit, přitlačit, trhnout, abych něco nezlomil, tak toto spíše potřebuji.

Odesláno

jestli ti pomůže to že třeba vnitřní kryt zrcátka, který musíš sundat je na takovém tmelu, takže musíš použít troškü násilí, šroubky které musíš povolit uvidíš, dále tapecír drží ze spodu a asi ve střední části na těch bílích zacvakávacích \"kloboučkách\", tak jestli nemáš takové to origo udělátko na vypáčení, budeš muset taky použít trochu síly a počítej s tím že se ti některé polámou, tak měj připravené v záloze nové, já scháněl v Peugeotu a oni je tam světe div se neměli tak jsem koupil v mototechně asi na fačko nebo na co to bylo a pasovali. je jich tam asi 5 ks. Držím palce

Odesláno

Tady máš fotku dveří, podívej se, kde jsou příchytky. Já vždy postupně sundavám zleva dolů. Navíc urveš nejaký určitě. Kup náhradní, v peugeotu stojí jedna asi 3,50-

Nadruhou stranu sundat tapec je oproti vyměně skla prkotina a jestli si ani na to moc netroufáš, raději bych práci svěřil někomu odbornějšímu.

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahojte, potřebuju si vyměnit brzdu dveří u řidiče a nechce se mi sundávat celej tapic. Jde sundat jen ten krajní díl (viz foto - příloha), aniž bych musel odstrojovat celé dveře? Jestli ano, tak jak (nechci za to rvát)??? Díky za radu.

post-47211-14109630482983_thumb.jpg

[upravil dne 6/4/13 14:59 od SteveTurb]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem odstrojil dveře dle návodu od Wojtěcha a vše šlo jak po másle.. Ta původní brzda dveří byla rozpadlá a chycená v tý záchytný gumě. Teď dveře fachají jako nové. Jinak pro ostatní - tři z pěti příchytek jsem samozřejmě při sundávání urval. Koupil jsem si v Peugeotu předem nové - á 6 Kč. Takže pokud se někdo chystáte odstrojovat tapec, kupte si fakt nějaký do foroty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...