Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mam 306 Dturbo vyroba 8 mesic 95, tak pred dvema mesici mi zacalo blbnout cerpadlo (Lucas), jenda se o to ze po nastartovani a za jizdy pri snaze udrzovat stejnou rychlost a otacky motor skube, tak ze si sam pridava, dela to pri ruznych rikchlostech, dokonce i pri pomalem zrychlovani, (treba rozjizdim se a najednou to skubne a auto vystartuje jako bych seslapl plyn az na zem), nebo zastavim, otacky jsou volnobezne a najednou se sami zacnou zvysovat, odhaden tak na 2000 (presne nevim, nejedemi otackomer) a po tak 10-15 vterinach opet klesnou na normalni volnobeh. Chova se to takto kdyz je motor stredne zahraty, casto jezdim stylem start 10-20 min jizdy, stop 10 min, a pak zase jizda. a po sesti hodinach takoveho jezdeni uz to nedela. Ale treba onehda jsem jel tri hodiny bez zastaveni od nastartovani a delalo to stale. Vymenil jsem, palivovy filtr a odvodnil, vzduchovy, ale proste bezezmeny. A jeste jedna vec, civku pro studene starty tam nemam co jsem to koupil a je to uz ctyri roky, a rozvody jsem delal v cervenci 08. Nema nekdo tuseni co by to mohlo byt ? do servisu nemuzu, ziju v zahranici a uz jen zeptani je drahy...

Odesláno

Takhle se mi choval Lucas taky, že si sám přidal, a bylo to tím že si přisával vzduch na jedný z přívodních hadic. Poznal jsem to až tehdy když mi docházela nafta a čerpadlo si nasávalo vzduch a samo si přidávalo.

Odesláno

kterou hadici mas presne na mysli ?

jinak pred dvema roky jsem mel takovy problem se solenoidem (chcipak), kdy byla plastova cepicka nad civkou prasknuta, nafta prochcavala ven, cerpadlo nasavalo vzduch a motor chcipnul kdyz jsem pridal vic plynu, ale nepridaval si, kdezto ted kdyz dam plyn az na zem auto upaluje bez jedine znamky nejakeho problemu, navic nikde neni videt unik nafty...

jinak diky, zkusim si to vic prohlednout ale nejsem si tim tolik jisty...

Odesláno

Ja mam tento isty problem. Spociatku som myslel ze to skubanie sposobuje to teliesko (sitic) ktore za studena prida volnobezne otacky pretoze som to mal mal nefunkcne a kupoval som nove. Ale potom som si vsimol ze mi v tej priesvitnej hadicke od filtra do cerpadla beha vela bubliniek. Niekde mi to prisava vzduch ale nemam tusenie kde. Vymenil som palivovy filter zlepsilo sa to ale aj tak sem tam sklbne a bublinky idu stale ale menej :bojim nemam tusenie kde hladat netesnost v motorovom priestore som kontroloval vsetko...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...