Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jak se slováci těšíte na zejtra??

Recommended Posts

Odesláno

Vôbec mi to nevadí. Keby bolo na mne tak ja ich ešte zvýšim na dvojnásobok. Pri tých zácpach sa aj tak nedá ísť rýchlo takže tá 50 kľudne stačí.

Len si dávajte pozor vy keď prídete na Slovensko aby ste neplatili vysoké pokuty a ešte aj v EURÁCH.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak jak se těšíte na zítřejší změnu na silnicích?? Když sem slyšel ty pokuty tak vás upřímě lituju....

A zdá se ti,že u nás je to lepší???V tom našem malém středoevropském bordelu :)

Odesláno

A ešte doplním, že sú tam aj nejaké výhody. Napr. kamióny nebudú môcť predbiehať na dialniciach, zvýši sa rýchlosť na niektorých úsekoch dialnic, zvýši sa minimálna rýchlosť na dialnici na 80 a pod.

Myslím že u Vás to nieje alebo nebude o nič lepšie.

[upravil dne 31/1/09 gedu]

Odesláno
Původně zaslal: invalida

Co mi to uniká?Jaký změny se budou na Slovensku dít?

napriklad 50-ka v obci, na dialnici v obci sa zvysi rychlost z 80 na 90, rychlost na dialnici min. 80, povinne zimne gumy pre nakladaky a autobusy v zimnom obdobi, pre osobaky len ak je na ceste suvisla vrstva snehu alebo ladu, pokuty 350 € a alebo vyssie :blicismajlik ak nezaplatis pokutu namieste, zoberu ti vodicak kym nevyplatis pokutu na šek, zakaz pouzivat hanlive gestana chodniku musi zostat pri parkovani min 1,5 metra, povolene 0,3 promile v krvi atd atd.. je toho viacej :bojim

[upravil dne 31/1/09 farky]

Odesláno

ale no ... ake zmeny.

celorocne svietenie ?? - ja si myslim ze konecne uz bolo nacase este aj dnes stretavam ludi ktory nesvietia v meste ANI V NOCI!!

povinne zimne pneu- uplne pochopitelne, kazdy zodpovedny vodic si ich kupi.

50 v obci- ak to zachrani co len jeden zivot tak to bolo k niecomu dobre.

prilby pre cyklistov a deti tu mali byt uz davno ved predsa niesu na okrasu.

Jedina diskutabilna vec su tie vysoke pokuty ktore ja nevidim nijak inac ako zaplnit statnu kasu, ja len stale dufam ze bude platit nepisane pravidlo ze vysku pokuty stale vybera policajt na zaklade vlastneho uvazenia a ze nikdy nebudem musiet riesit odkial vezmem 1000 eur na pokutu :-D

veci ktore sa mi nepacia a nesuhlasim s nimi ze nemusite volat policiu pokial vyska skody nepresiahne 4 000 €.

Nesuhlasim s 0,2 promile , myslim ze su ludia (hlavne mladez) ktora to bude zneuzivat.

nesuhlasim s novymi lekarnickami!!! TO JE MAXIMALNA ZBYTOCNOST!!

No a ak by malo byt po mojom tak by som maximalne sprisnil kurz v autoskole. Vela ludi dostane vodicak a az potom sa vlastne zacina ucit realne jazdit. To sa mi nepaci.

tot moj nazor

[upravil dne 31/1/09 klm16]

Odesláno
Původně zaslal: klm16

nesuhlasim s novymi lekarnickami!!! TO JE MAXIMALNA ZBYTOCNOST!!

[upravil dne 31/1/09 klm16]

ake nove lekarnicky? vedel by si o tom napisat viac? prav som docital clanok o tych novych zakonoch ale o lekarnickach som tam nevidel nic, myslim ze by to zaujimalo nie len mna

Odesláno

Trošku sa mi nepáči zákaz obiehania pre kamióny....Som totiž strašne zvedavý, či budú policajti kontrolovať niekedy tú minimálnu rýchlosť na diaľnici....

Medzi Bratislavou a Trnavou to aj malo význam keďže je to takmer samá rovinka a aj stará Liazka dokázala ísť viacmenej plynule touto rýchlosťou....

Ale čo taký sever Slovenska kde diaľnica má na niektorých miestach riadne stúpanie a len dva pruhy (napr. Hybe)? Tam keď dôjde stará Liazka, ktorá spotrebuje oleja viac ako nafty a bude sa snažiť vyliezť hore kopcom tridsiatkou...No som veľmi zvedavý.

Vidiel niekto niekedy, aby policajti kontrolovali minimálnu rýchlosť na diaľnici BA-TN?

Odesláno

stara liazka od zajtra na dialnici nema co robit, pretoze rychlost na dialnici sa zvysuje na minimalne 80 km/h a liazky (stare tatrovky a kadeco ine) maju maximalnu dovolenu a konstrukcnu rychlost 80 km/h ak nie menej, takze bud sa trafi a pojde presne na chlp 80km/h co je prakticky nemozne alebo porusi zakon

Odesláno

Ze ja som nejake extra zvysovanie nepostrehol...

Zvisovat pokuty sa budu iba pre cestnych piratou, pre normalnych ludi, ktory sem tam neco vyvedou, se nic nezmeni, ba dokonce nekde to je i levneji.

Napriklad jeden s prikladou je ze pokial prekrocite rychlost do 20 km/h, tak po starom 2000 Sk, po novom 50 Eur... Vsetky bezne priestupky, ako napriklad pasy a podobne, ostali v sankciach rovnakych, alebo dokonca nizsich...

To ze se zvysili sankcie napriklad pri prekroceni rychlosti o viac jak 20 km/h, prejezdy na cervenou a podobne, to me nes*re...

Napirklad ja som s novym zakonom velmi spokojny, podla mna lepsi ako stary... Konecne je tolerancia do 0.3 promile... Zimny prezuty uzakonili vic jak rozumne, kdyz je povinne iba ked je suvisla vrstava snehu. Nevim ci ste to neboli nahadou vi cesi, ked ste sa tu stazovali ze jazdite cez usek s tabulou povinne zimny vybavy a ze i v mesicich ako je marec tade musite prechadzet se zimnimy pneu...

To ci je v obci 50 tka, mi je celkom jedno, vecsinu v meste stojim v zapche. A ked nie, moc nam v meste nemeravaju :P

Odesláno

vodicak mam uz viac ako 30 rokov a som neplatil este ani jednu pokutu tak nove pokuty ma nevzrusuju a tym sialencom co jazdia v obci 100 a aj viac by som vodicak zobral navzdy ozratym to same tot moj nazor:):aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...