Dian Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Zdravím. Mám Peugeot 607 2,2HDi. Mám problém: zadné pravé koleso je stále pribrzdené. Keď je auto na zdviháku - dá sa s ním potočiť, ale len veľmi ťažko. Pri pomalšej jazde (do 50km/h) to koleso potom strašne píska. Nevie mi niekto poradiť v čom by to mohlo byť a ako závadu odstrániť?? Ďakujem.. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Pravdepodobne zahrdzavený valček. Musíš vybrať doštičky, skontroluj prachovku okolo valčeka pravdepodobne bude poškodená. Potom valček vyčisti brzdovou kvapalinou a rozchoď - krútením a tlačením sa dá zasunúť dovnútra. Druhá chyba by mohlo byť zhrdzavené lanko ručnej brzdy tu pomôže len výmena. [upravil dne 31.1.2009 AnotherOne] Citovat
Durko Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 zdravím. mam podobný problém ale na 405. mam stale pribrzdené lavé zadné koleso a neviem co s tým. valček som mal vonku : je čistý ,lanka na ručnej sú volné len to nefunguje ako má. prosím poradte mi co sa tam da este urobiť. došticky majú asi 4 mm nebude ich treba vymeniť ?ale otázka je bude to potom fungovať? tie čo tam sú su uz prepálené ale nevyhodím €-ra ked to nepojde dik este jeden dotaz kolko by sa mal ten valček vratit späť ked sa povolí brzda [upravil dne 5/2/09 Durko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.