Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o schéma jak se dostanu do zrcátka nejde mi vyhřívání na straně spolujezdce nebo mi poraďte co mám kde hledat kromě pojistek ty jsou O.K.Je to rok 2000 takže nový model.Dík za informace.

Odesláno

standartně mrkni na přechodku mezi dveřmi ;) takovej bazmek ve kerým vede hromada drátů ;)

případně zkusit \"vydloubnout\" sklo zrcadla a proměřit jestli tam jde šťáva, nedávno se tu něco podobného řešilo ( od vyndání skel tak nasazení zpět )

imho pokud nemáš garáž teď bych se do vyndavání skla nepouštěl. raději bych počkal na nějakou rozumnou teplotu :)

Odesláno

Přechodku jsem zkoumal tam to vypadá O.K Tak bych se chtěl podívat do špíglu,ale ono to vše nějak moc drží a já nevím odkud se tam leze jestli je tam nalepený sklo tudíž zevnitř nebo zda zezadu od těch plastů a pak nevím kde páčit abych něco neulomil.Garáž mám a je tam celkem teplo takže bych neměl nic ulomit proto,že by to byklo zmrzlý.

Odesláno

To hezký vidím konečně jak to vypadá vevnitř,ale pořád stejný problém.Já si myslím,že do něj musím zezadu od těch plastů,ale není tam patrný kam strčit šroubovák abych neulomil nějaký ten zacvakávací mechanismus nebo jak to nazvat pak už by to mělo být jednoduchý zjistit co je za problém.

Odesláno

Obhlídni sklíčko zrcátka. Na jedné straně by měl koukat z pod skla drátek. Ten pomocí šroubováčku vyhákni, tím se uvolní pojistka a sklo půjde ven. ;)

[upravil dne 31/1/09 Dave_k]

post-0-14109604416984_thumb.jpg

Odesláno

tak tady mas ty fotky toho zrcatka

300x200http://sweb.cz/zabit/19112008697.jpg[/img]

300x200http://sweb.cz/zabit/19112008696.jpg[/img]

ten kryt sundas opatrne malym sroubovackem po obvodu, mas tam asi 5 pacicek( ja uz jen 2 a drzi to v pohode)

pak se koukni tou dirkou jak vedou dovnitr ty kabliky a tam uvidis uz ten mechanizmus co posilal Dave_k

uvolnis ten dratek a z druhy strany(od zrcadlove plochy) zaberes za sklicko, neboj se zabrat.. taky jsem se bal a pak jsem zabral a v pohode, tam uz mas kontakty od kobelu tak odpoj zrcatko a zmer napeti, pripadne odpor zrcatka

Odesláno

Tak jsem to dnes rozdělal napětí jde,ele problem je v tom samotnym odporovym drátu co to vyhřívá.Viditelně utržený to není tak by mě zajímalo zda to může být přerušený i v místech kde je to přelepený,popřípadě co stojí to nový sklíčko

Odesláno

zmer odpor toho dratku pokud neni pretrzenej mel by se blizit nule a pokud je pretrzenej tak se bude blizit nekonecnu.

spis nez pretrzeny bych tipoval prepaleny nebo tak neco, novy sklicko asi tezko sezenes samotny(to bych chtel taky) a kdyz jsem ptal po bazarech tak cely zrcatko 1000+

Odesláno

On to auto měl přede mnou zaměstnanec Peugeotu v Pardubicích a asi to sklo měnil,protože na jeho zadní straně byla ještě cenovka 1060 kč.Opravdu nelze sehnat jako díl samostatně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...