invalida Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Prosím o schéma jak se dostanu do zrcátka nejde mi vyhřívání na straně spolujezdce nebo mi poraďte co mám kde hledat kromě pojistek ty jsou O.K.Je to rok 2000 takže nový model.Dík za informace. Citovat
kmotrik Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 standartně mrkni na přechodku mezi dveřmi takovej bazmek ve kerým vede hromada drátů případně zkusit \"vydloubnout\" sklo zrcadla a proměřit jestli tam jde šťáva, nedávno se tu něco podobného řešilo ( od vyndání skel tak nasazení zpět ) imho pokud nemáš garáž teď bych se do vyndavání skla nepouštěl. raději bych počkal na nějakou rozumnou teplotu Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Přechodku jsem zkoumal tam to vypadá O.K Tak bych se chtěl podívat do špíglu,ale ono to vše nějak moc drží a já nevím odkud se tam leze jestli je tam nalepený sklo tudíž zevnitř nebo zda zezadu od těch plastů a pak nevím kde páčit abych něco neulomil.Garáž mám a je tam celkem teplo takže bych neměl nic ulomit proto,že by to byklo zmrzlý. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Premeraj či je napätie priamo na konektore v zrkadle. Tak budeš vedieť či je problém vo vedení alebo v samotnom vyhrievaní. Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Myslíš na tom svazku ve dveřích?To bych musel vědět který káblík to je a pokud myslíš konektor v zrcátku tak to je ten problém,že nevím jak se do něj dostat Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Myslel som priamo v zrkadle. Tu je obrázok ak ti to pomôže. Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 To hezký vidím konečně jak to vypadá vevnitř,ale pořád stejný problém.Já si myslím,že do něj musím zezadu od těch plastů,ale není tam patrný kam strčit šroubovák abych neulomil nějaký ten zacvakávací mechanismus nebo jak to nazvat pak už by to mělo být jednoduchý zjistit co je za problém. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Mne sa zdá, že ten konektor čo tam visí by mohol byť pistupný cez dvere keď dáš dole tapec. Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Beru to jako možnost,ale zdá se zbytečný sundávat tapec,když se do toho zrcátka musí dát nějak vlízt. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak jedine demontovať tú - 4 nejak to bude nacvaknuté. Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 To jo, ale ono se šprajcuje a já bych to nerád nějak polámal Citovat
Dave_k Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Obhlídni sklíčko zrcátka. Na jedné straně by měl koukat z pod skla drátek. Ten pomocí šroubováčku vyhákni, tím se uvolní pojistka a sklo půjde ven. [upravil dne 31/1/09 Dave_k] Citovat
invalida Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Kouknu uvidím zapomněl jsem dodat,že to zrcátko je v elektrice Citovat
zabit Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 zajtra ti sem hodim foto kudy tam mas smatrat, mam fotky v mobilu, taky jsem to resil a mam prasklej dratek mezi kontaktem a dratkem na sklicku Citovat
zabit Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 tak tady mas ty fotky toho zrcatka http://sweb.cz/zabit/19112008697.jpg[/img] http://sweb.cz/zabit/19112008696.jpg[/img] ten kryt sundas opatrne malym sroubovackem po obvodu, mas tam asi 5 pacicek( ja uz jen 2 a drzi to v pohode) pak se koukni tou dirkou jak vedou dovnitr ty kabliky a tam uvidis uz ten mechanizmus co posilal Dave_k uvolnis ten dratek a z druhy strany(od zrcadlove plochy) zaberes za sklicko, neboj se zabrat.. taky jsem se bal a pak jsem zabral a v pohode, tam uz mas kontakty od kobelu tak odpoj zrcatko a zmer napeti, pripadne odpor zrcatka Citovat
invalida Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 No prima chlapci toto je to co jsem chtěl vědět a vidět dík za info snad se mi podaří se do toho konečně juknout Citovat
invalida Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Tak jsem to dnes rozdělal napětí jde,ele problem je v tom samotnym odporovym drátu co to vyhřívá.Viditelně utržený to není tak by mě zajímalo zda to může být přerušený i v místech kde je to přelepený,popřípadě co stojí to nový sklíčko Citovat
zabit Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 zmer odpor toho dratku pokud neni pretrzenej mel by se blizit nule a pokud je pretrzenej tak se bude blizit nekonecnu. spis nez pretrzeny bych tipoval prepaleny nebo tak neco, novy sklicko asi tezko sezenes samotny(to bych chtel taky) a kdyz jsem ptal po bazarech tak cely zrcatko 1000+ Citovat
invalida Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 On to auto měl přede mnou zaměstnanec Peugeotu v Pardubicích a asi to sklo měnil,protože na jeho zadní straně byla ještě cenovka 1060 kč.Opravdu nelze sehnat jako díl samostatně? Citovat
zabit Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 no nevim mozna jde, ale jedine asi jako origo a to bude asi drahy si myslim, a v bazaru ti nikdo jen sklicko asi neproda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.