Vertex Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: jojo0608 Tak ale to nie len o spotrebe, ale aj o náhradných dieloch, poistke atď. Tak nemluv o Economy Rally a o potenciálu motoru. Díly jsou samozřejmě jiná věc, nemůžou tam bejt ty samý, který jsou dimenzovaný na 2,0 Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: jojo0608 Tak prepáč, že som sa ťa dotkol, teba sa to možno netýka. Ale čo si všímam frajerov s veľkými motormi, tak cez obec alebo mesto tomu vypalujú, aby všetci videly ako to mu to ide a na okrske ho potom predbieham.. Nic sa nedeje....mna sa tak lahko nieco nedotkne ale zas nenecham tvrdit niekoho nieco co nie je pravda... A musim povedat ze v tomto s tebou suhlasim. Aj ked teda vacsina tych \"frajerov\" ma skor mensie motory lebo ti ozaj na viac nenaskrabu a v meste \"machruju\" a mimo potom setria...hej to je bohuzial tak Citovat
Vertex Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Já osobně mám třílitr z několika důvodů: 1. moje 605tka váží kolem 1500 kg a dvoulitr by se v ní pěkně potil 2. mám rád v motoru rezervu, na předjíždění a pod. 3. rád to občas sešlápnu, s tím se netajím, neznamená to totiž, že jezdím jako magor Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Vertex Já osobně mám třílitr z několika důvodů: 1. moje 605tka váží kolem 1500 kg a dvoulitr by se v ní pěkně potil 2. mám rád v motoru rezervu, na předjíždění a pod. 3. rád to občas sešlápnu, s tím se netajím, neznamená to totiž, že jezdím jako magor Coupe ma podobnu hmostnost... A ja este doplnim: 4. Ta sila 6valca sa neda nicim nahradit 5. kultivovanost to iste, to je proste ine ako ked sa trapi 4 valec 6. na 5 prevodovom stupni sa da jazdit aj 60 aj 200 7. netreba to prilis vytacat na to aby zaberal 8. no a v neposlednom rade zvuk Naslo by sa ovela viac plusov...ale toto ma tak narychlo napadlo.... Citovat
jojo0608 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 To je pravda, že 6 valec má omnoho kultivovanejší chod.. Ale aj tak by som ho bral len v nafte Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: jojo0608 To je pravda, že 6 valec má omnoho kultivovanejší chod.. Ale aj tak by som ho bral len v nafte No dajme tomu ze ja tiez....ale v inom aute Citovat
asaad Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Vertex Me to jede s 2litrem 230 (testovano na letisti) Stejne by me zajimalo jak s tim autem jezdi ty lidi co tady obhajujou 3 litr a ten vykon No radsi to nebudu rozebirat,abych nevyprovokoval nejakou nehezkou prestrelku Mě jezdí 205tka 1024 ccm taky 170, ale ten rozdíl už Ti snad dochází Jak bylo řečeno, neni to o otáčkách v červenejch a maximálce, je to o rezervě toho motoru. Nalož do toho čtyři lidi a plnej kufr a určitě Ti to k těm 230 poběží daleko rychlej než na tom letišti, závodníku Ja to nemam na vozeni rodiny,jestli uz ti dochazi tak sem si koupil coupe.ne sedan,ale diky za promyslenej nazor Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: asaad Původně zaslal: Vertex Me to jede s 2litrem 230 (testovano na letisti) Stejne by me zajimalo jak s tim autem jezdi ty lidi co tady obhajujou 3 litr a ten vykon No radsi to nebudu rozebirat,abych nevyprovokoval nejakou nehezkou prestrelku Mě jezdí 205tka 1024 ccm taky 170, ale ten rozdíl už Ti snad dochází Jak bylo řečeno, neni to o otáčkách v červenejch a maximálce, je to o rezervě toho motoru. Nalož do toho čtyři lidi a plnej kufr a určitě Ti to k těm 230 poběží daleko rychlej než na tom letišti, závodníku Ja to nemam na vozeni rodiny,jestli uz ti dochazi tak sem si koupil coupe.ne sedan,ale diky za promyslenej nazor Ja si myslim ze ten argument nebol ani tak o tom kolko ludi sa v aute vozi, to bol len priklad...ale skor o tych rezervach motoru...no ale ako vidim si to kazdy vysvetli po svojom... Citovat
asaad Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: asaad Původně zaslal: Vertex Me to jede s 2litrem 230 (testovano na letisti) Stejne by me zajimalo jak s tim autem jezdi ty lidi co tady obhajujou 3 litr a ten vykon No radsi to nebudu rozebirat,abych nevyprovokoval nejakou nehezkou prestrelku Mě jezdí 205tka 1024 ccm taky 170, ale ten rozdíl už Ti snad dochází Jak bylo řečeno, neni to o otáčkách v červenejch a maximálce, je to o rezervě toho motoru. Nalož do toho čtyři lidi a plnej kufr a určitě Ti to k těm 230 poběží daleko rychlej než na tom letišti, závodníku Ja to nemam na vozeni rodiny,jestli uz ti dochazi tak sem si koupil coupe.ne sedan,ale diky za promyslenej nazor Ja si myslim ze ten argument nebol ani tak o tom kolko ludi sa v aute vozi, to bol len priklad...ale skor o tych rezervach motoru...no ale ako vidim si to kazdy vysvetli po svojom... uz mlcim.jinak to ani nejde Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Mám několik kamarádů, kteří mají auta s velkými, silnými motory a velice je baví se svými auty jezdit v rámci rychlostních limitů či lehce pod nimi a jízdu si jen tak užívat. Na rozdíl od zdejších nadšenců šestipístu v kupé se ale nejedná o sportovní náčiní, nýbrž o limuzíny z USA - uznáte přece, že letět s Mercury, Lincolnem apod. po dálnici 200 nemá smysl (nikdo si Vás nevšimne), ale taková vyhlídková jízda 80 po okresce, kde každý výmol jen tak lehoučce přeskočíš, ta svůj smysl jednoznačně má. Stejný rozdíl je mezi Harleyáky a motorkáři - ještě se mi nestalo, že by mě Harley, Gold Wing apod. předjížděl v nepřehledné zatáčce s kufry škrtajícími o asfalt (u ostatních motorkářů jev zcela běžný). Omlouvám se za :xvul [upravil dne 30/1/2009 Medvěd] Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Mám několik kamarádů, kteří mají auta s velkými, silnými motory a velice je baví se svými auty jezdit v rámci rychlostních limitů či lehce pod nimi a jízdu si jen tak užívat. Na rozdíl od zdejších nadšenců šestipístu v kupé se ale nejedná o sportovní náčiní, ale o limuzíny z USA - uznáte přece, že letět s Mercury, Lincolnem apod. po dálnici 200 nemá smysl, ale taková vyhlídková jízda 80 po okresce, kde každý výmol jen tak lehoučce přeskočíš má taky svůj smysl. Stejný rozdíl je mezi Harleyáky a motorkáři - ještě se mi nestalo, že by mě Harley, Gold Wing apod. předjížděl v nepřehledné zatáčce s kufry škrtajícími o asfalt (u ostatních motorkářů jev zcela běžný). Omlouvám se za :xvul Praveze to nie je off topic....ale uplne presne vystihnutie toho co sa tu snazime povedat par uzivatelom... Uplne suhlasim na 100 percetn Citovat
Vertex Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 To asaad: pobral jsi to špatně. Jde o ten rozdíl, že když u dvoulitru sešlápneš pedál na podlahu, musíš si počkat, než se začne něco dít. U motoru stavěnýho na takovou tonáž auta na ten pedál šlápneš, a cejtíš, že to k něčemu bylo a že se okamžitě něco děje Citovat
Michael coupé Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Jestli mohu vsuvku...jezdil jsem z coupé 2.0 byl jsem nadšen,ale pak jsem si mohl půjčit 3.0 V6 a byl jsem celkem překvapen o co jsem byl ochuzen s 2.0,tah i zvuk úplně něco nesrovnatelného,motor byl pružnější,jízda úplně jiná,a spotřeba o něco malinko větší při rychlejší jízdě srovnatelná ne-li lepší a pojistka?Nevěřil jsem pojištovně Slavia,že to umí levněji jak jiné na 2.0 od té doby jen 3.0V6 .Co se týče oprav nebýt nehody jezdím do dnes a měnil jsem jen náplně. Můj názor na věc. U předchozí 607 3.0V jsem nechával měnit komplet rozvody + novou lamelu na spojku v autor.servise Peugeot a platil jsem 17tis.... nevím lepší je se svézt v každém,srovnat si pro a proti. Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Řekl bych, že nějaký mamlas položil dotaz a pak ho vymazal!:grr:grr:grr:grr:grr:grr To je hnus velebnosti, pak některá témata nedávají smysl:grr:grr:grr:grr:grr Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Řekl bych, že nějaký mamlas položil dotaz a pak ho vymazal!:grr:grr:grr:grr:grr:grr To je hnus velebnosti, pak některá témata nedávají smysl:grr:grr:grr:grr:grr Ne, ne - jen byl první dotaz přesunut a vzniklo tak jiné vlákno ..... které je ale bez dohadování zda 3,0 či jinou motorizaci a proč tu jo a tuhle ne - nějak mrtvé [upravil dne 31/1/2009 Medvěd] Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 no jak vas tak posloucham tak kdyz ani 2.0 a ani 3.0 tak 2.2 HDi :D:D:D Citovat
Choze406 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Mozna je to nejekonomictejsi vyber ale kdybych videl krasny kupe a pak nastartoval a vychazel z toho zvuk traktoru tak by to zkazilo kompletne dojem Muj nazor je naftu do kupe nikdy, uz ste nekdo videli treba Ferrari nebo Lamborghini v dieslu ? Citovat
AnotherOne Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: Choze406 Mozna je to nejekonomictejsi vyber ale kdybych videl krasny kupe a pak nastartoval a vychazel z toho zvuk traktoru tak by to zkazilo kompletne dojem Muj nazor je naftu do kupe nikdy, uz ste nekdo videli treba Ferrari nebo Lamborghini v dieslu ? To nie, ale videl som Peugeot 908 HDi FAP alebo Audi R10 TDI keď vieš o čom hovorím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.