vendelinek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak sme si dneska byli s maminou zatočit v Mountfieldu http://img253.imageshack.us/my.php?image=280120091323cb1.jpg http://img253.imageshack.us/my.php?image=280120091325bl2.jpg a neberte to tak,že utrácim za kraviny:bacha,ale tak ,že to budu potřebovat,a využiju toho:super na chaloupce,a takle sem ušetřil hromadu peněz :potleskkdybych to šel kupovat z jara:P a do normálního krámu bych pro to nešel,to ne Citovat
vendelinek Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Točila mamina a 20%,neni to moc,ale je to milý,kde je najdeš:)rozdíl bez 20kč je 700kč Citovat
P.avel Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 v těch reklamách tam maj slevy 80%, 100%, 200%... a když tam přijdeš tak to kolo je najednou trošku jiný a slevy tak 3 - 8% a tak 2x tam je 100%...:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Burisek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 ale i tak sedm stovek je dobrá slevička !! gratulace ,při mé smůle,bych tam ještě musel peníze donést...... :bacha jooo mě tak napadá.... potkal jsi tam,počkej jak se jmenuje :myslim jóóó myslím že mu říkají ZAHRADNÍK :D:D:D [upravil dne 30/1/09 Burisek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 kdyz tam nasi byli loni, v ytocili 30 procent na sekacku, kdyz tam byli podruhy pro seminka, vytocili 100 procent, holt smula :-( Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: P.avel v těch reklamách tam maj slevy 80%, 100%, 200%... a když tam přijdeš tak to kolo je najednou trošku jiný a slevy tak 3 - 8% a tak 2x tam je 100%...:blicismajlik:blicismajlik Pán by asi chtěl, aby byl zaměněn počet 100% výsečí s těmi máloprocentními - a kde by pak byla ta radost a vyjímečnost, když bys těch 100% točil na každý pokus. Jak dlouho by takový obchod mohl fungovat, to už nechám zcela na Tobě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jelikoz znam zakulisi montfieldu a charouze, tak to radsi ani nechci videt. Uz tenkrat poprve to byl velky obchod, ale ted v dobe krize je to luxusni Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 O zákulisí Mountfieldu nevím nic, ale o aktivitách p. Charouze jsem toho moc hezkého neslyšel (snad až na jeho závodnické období a podporu Engeho) Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 no, showroom cadilllac v pruhonicich (byvaly jaguar) - zastupoval jsem pronajimatele. A charouz v americe vyhral tendr na vyhradniho dovozce, protoze odebral z fleku 65 aut a do toho nikdo jiny v tendru nesel. Za prve to mel za hodne vyhodnou cenu a za druhe uz mel kupce na 55 aut, ktery hodne investuje do reklamy a propagace - Mountfield . Takze na tom on i mountfiled hodne vydelali. A v tom ted s Fordem pokracuji :-) Citovat
P.avel Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: P.avel v těch reklamách tam maj slevy 80%, 100%, 200%... a když tam přijdeš tak to kolo je najednou trošku jiný a slevy tak 3 - 8% a tak 2x tam je 100%...:blicismajlik:blicismajlik Pán by asi chtěl, aby byl zaměněn počet 100% výsečí s těmi máloprocentními - a kde by pak byla ta radost a vyjímečnost, když bys těch 100% točil na každý pokus. Jak dlouho by takový obchod mohl fungovat, to už nechám zcela na Tobě. nic takovýho jsem nenapsal... jen že to kolo štěstí je v reklamě uplně (diametrálně) jiný než ty v těch krámech.... nic víc jsem tim říct nechtěl jak dlouho by takovej obchod fungoval? že moc dlouho nee je každýmu jasný, asi tak jako tam každej den někdo vyhraje auto... Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 tak tam mas rucicku a ne macetu Citovat
P.avel Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Scratch tak tam mas rucicku a ne macetu to jsem nemyslel... spíš to že 50%, 100%, 200% v reklamě vypadá uplně jinak než 2%, 3%, 6% na tom co je v krámě... Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Scratch tak tam mas rucicku a ne macetu to jsem nemyslel... spíš to že 50%, 100%, 200% v reklamě vypadá uplně jinak než 2%, 3%, 6% na tom co je v krámě... jsem si jenom rypnul taky do te reklamy, hazeni macetou by bylo rozhodne zajimavejsi :-) Rikaji mu zahradnik, skoda, ze nehazel hrabema Jo a Pavle, bacha na naše stupidni prispevky Citovat
Zlatonka Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Zdarec Všem,hráčům u Mounfilda.I já přispěju něco málo na toto téma : loni jsem byl s tatíkem pro nějakou drobnost k bazénu (ale hlavně to bylo,abych se dostal do hry o VW) a tak jsem si koupil dvě věci.Na první věc jsem točil já a vytočil standart 30%(chemie do bazénu).Pak na druhou věc šel točit můj tatík-hráč a povídá : dívej se mi na ruce,já si to do hrobu nevemu.Vzal za kolo štěstí a dal 100%!Přál bych Vám vidět to zděšení všech prodavačů v krámu.Jak si pak uklidnily,když zjistily,že \"pán\" si točil za zboží \"hlubinová síťka do bazénu\"Až budu mít více času,tak najdu i fotku a přidám jí sem.Pak,že se to nedá dát.Nebojte nechci dělat těm zlosinům reklamu,jen jsem chtěl říct,že i obyčejnej smrtelník může mít někdy kliku.Zlatonka Citovat
Mirda KV Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Osobně bych si v Moutnfieldu nekoupil ani hrábě. Radši si pár stovek připlatím a koupím techniku od renomovaných firem , než se věčně vztekat s nějakým krámem Citovat
MichalTalbot Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Mirda KV Osobně bych si v Moutnfieldu nekoupil ani hrábě. Radši si pár stovek připlatím a koupím techniku od renomovaných firem , než se věčně vztekat s nějakým krámem je to jako všude, prodejci levnýho šmejdu zkazí ceny tak, že kvalitní zboží musí jít s cenou taky dolů a v konečným důsledku se to musí projevit na kvalitě. Pak se nedá spolehnout na nic ani na renomovaný značky a můžou za to lidi, který šetří za každou cenu, nemyslí v širších souvislostech a dál než na svůj nos nevidí. Citovat
P.avel Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Mirda KV Osobně bych si v Moutnfieldu nekoupil ani hrábě. Radši si pár stovek připlatím a koupím techniku od renomovaných firem , než se věčně vztekat s nějakým krámem je to jako všude, prodejci levnýho šmejdu zkazí ceny tak, že kvalitní zboží musí jít s cenou taky dolů a v konečným důsledku se to musí projevit na kvalitě. Pak se nedá spolehnout na nic ani na renomovaný značky a můžou za to lidi, který šetří za každou cenu, nemyslí v širších souvislostech a dál než na svůj nos nevidí. takže chceš v podstatě říct že za šmejdy nemůže výrobce ale zákazníci protože nesponzorujou ty nejdražší výrobce....? :myslim:myslim sakra teda že nemam na Royce_Rolls pac až půjde s kvalitou do háje (možná už šel, to nevim pac v něm nejezdim) tak za to můžu já že jsem si koupil něco levnějšího... Citovat
MichalTalbot Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Nestav to do extrému, superdrahý věci tu budou vždycky a kvalitu si zachovají, já mluvím třeba o Mercedesu, kterej se chtěl přizpůsobit levným autům a začal šetřit - kupovat plechy na některý modely v Číně, takže ty auta začaly hnít po 3 letech (např. Sprinter, W210) a pověst Mercedesu jako spolehlivýho držáku šla do háje, mluvím o elektronice kde Sony už není co bývalo stejně jako ten Mercedes, apod. Vždyť i o tom Peugeotu se tady všichni shodují, že poslední Peugeoty (od 307) už nejsou to co byly třeba 309ky, 406ky, 205ky atd. Zákazník chce co nejnižší cenu na úkor kvality (stejně proč dělat něco co vydrží 10 let, když nám výrobci ze všech stran cpou, že si musíme kupovat to nejnovější), tak mu to dáme. Jen si vem kolik se tu uživí vietnamců, kolik lidí si u nich kupuje nekvalitní boty, oblečení, elektroniku a je jim jedno, že to za měsíc vyhodí, hlavně že je to levný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.