Petasiki Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Ahoj, zdravím všechny klubáky. Už skoro rok jsem majitelkou malýho mazlíka - Peugeota 106 xsi. Dřív jsem se díky rodině a známým pohybovala spíš v klubech s italskýma autama, a moc se mi líbilo, jak to všecko fugnuje. Byla jsem i na pár srazech, ale doba se mění, a když už mám svoje autí, tak jsem si řekla, že se taky do jednoho klubu přihlásím. Sice pozdě, ale přece. Tak jsem tu. Budu moc ráda, když mě příjmete mezi sebe... Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Vítám tě. Ať se ti tu líbí a přeji mnoho štastných km s mazlíkem bez problémů. Citovat
Peti Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Vítám:papa, není důležitý jestli brzy nebo pozdě.Hlavní je že ju tu o človíčka víc.;)Přeji mnoho Km bez nehod:super Citovat
čakom Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 vítám tě mezi náma:papa další členka z moravy:aut [upravil dne 29.1.2009 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Zdravim dalsi celnku:) at se ti tu mezi nami libi:) Citovat
janci77 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Vitaj na super fóre a buď tu ako doma... Citovat
Netopýrka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 ahoj, vítej a ať se ti mezi Pežoťáky líbí Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Super:super, další ženská a ještě k tomu má 106 xsi (já jí mám taky, ale 1,4) Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D Citovat
čakom Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D ses trochu sekl v čísle:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D No, aby Ty ses neozval Myslela jsem hlavně na Kujona, ten pořád rozhlašuje jak nechodí jinam než do sekce 106 a myslím, že by ho moc mrzlo kdyby přišel o tuhle novinku:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D ses trochu sekl v čísle:aut Ja vim no ale kdyz ona je tam vetsi sranda nez u nas :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:mad::mad::mad: Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D No, aby Ty ses neozval Myslela jsem hlavně na Kujona, ten pořád rozhlašuje jak nechodí jinam než do sekce 106 a myslím, že by ho moc mrzlo kdyby přišel o tuhle novinku:D:D:D Tak vis co ja sem spolecenskej clovicek No jo no:) To je proste Kujon:). Citovat
Petasiki Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Děkuju moc všem za krásný přivitání Už teď se mi tu s váma líbí, tak myslím, že bude ještě víc, až to tu všechno prolezu (hlavně tu zmíněnou sekci 106 ) Citovat
majty Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 vitej ja sem tu taky novej i kdyz uz regnutej delsi dobu... Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost. Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D ses trochu sekl v čísle:aut Ja vim no ale kdyz ona je tam vetsi sranda nez u nas :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:mad::mad::mad: Oooooo děkujem, vždyť my Tě bereme jako kdyby si byl náš vlastní Citovat
čakom Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D ses trochu sekl v čísle:aut Ja vim no ale kdyz ona je tam vetsi sranda nez u nas :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:mad::mad::mad: to máš pravku;) Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Moc Tě u nás vítám:papa Až se tu nějak zorientuješ tak zkus zabrousit do sekce 106:mrk Hehe ja sem tam pecenej varenej ale sorry za :D:D:D:D:D ses trochu sekl v čísle:aut Ja vim no ale kdyz ona je tam vetsi sranda nez u nas :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:mad::mad::mad: Oooooo děkujem, vždyť my Tě bereme jako kdyby si byl náš vlastní To jsem teda rad :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.