Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Podle pravidel se nesmí na složce prodám objevit nic komercniho charakteru,pokud má tedy někdo nečeho víc nelze se to zbavit,dobrá sice tomu nerozumím,ale proč tedy za poplatek 500kč do kasy můžu dávat komerční inzeráty?

komerce je dělání nečeho za úplatu ja prodával za co jsem koupil tudíž ne komerce,ale dobročinnost,každopádně alespoň vím,že demokracie funguje dokonale.Pkud jde o zamezení přístupu,tak by jsem musel něco udělat nebo porušit pravidla a to jsem neudělal.

Odesláno

inzeruj si tu klidne hromadne a vic , klubu to nevadi ale ma podminku v zaplaceni rocniho poplatku a to je symbolickych 500 , coz si nemyslim ze je moc . mazat jsi to v tom tematu nemusel .

kdo to poslal nenapíšu,protože nechci něco porušit.

Odesláno

2 Michael coupé:

na vysvětlení k věci inzerce - tahle sekce na klubu vznikla především proto, aby běžní smrtelníci měli prostor pro občasný prodej/nákup nějakého toho náhradního dílu/auta/atp.

Samozřejmě o inzerci je zájem, každý sem tam něco sháníme nebo opravujeme...

Časem sekci začli využívat i ti, které např. prodej ND apod. živí... ostatně je zde pravidelný přísun poptávajících, takže by mě udivilo, kdyby k tomu nedošlo a nemyslím, že větší nabídka by byla nějak na škodu .... tito lidé prodávají opakovaně více položek, jde o komerční, nikoli soukromou inzerci a (až na pár výjimek) nebyl problém se s nimi dohodnout, že uhradí do klubové pokladny symbolický poplatek 500,- Kč, který je opravňuje tuto sekci opakovaně využívat.

Takže podtrženo sečteno:

jsi - li soukormá osoba, která potřebuje udat nějaký ND/auto, atp.... ok, vlož inzerát...

jsi - li podnikatel v oboru auta a spol., nebo je prodej ND a spol. častou náplní tvého volného času, a chceš využívat sekci Inzerce pro hromadný nebo častý opakovaný prodej - ok, přispěj za to klubu ročním poplatkem 500,- Kč a vkládej inzeráty

:)

Odesláno

To chápu,nepodnikám v oboru ani se tím neživým,to,že mám v regále 10 nebo 12 sad alu a nějaké pneu je to prostě můj koníček stejně jako hodinky,kterých mám mraky a čas od času se jich pár rozhodnu prodat,jen mě naštvala výhružka zamezení vstupu.

Za toto vysvětlení díky,klaním se.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

To chápu,nepodnikám v oboru ani se tím neživým,to,že mám v regále 10 nebo 12 sad alu a nějaké pneu je to prostě můj koníček stejně jako hodinky,kterých mám mraky a čas od času se jich pár rozhodnu prodat,jen mě naštvala výhružka zamezení vstupu.

Tohle ti zní jako výhružka?

Takže Michalovi bylo v SZ vysvetleno co je a neni komerčni inzerce, nez se veci ujasni , tema zamykam a po case i smazu , stejne uz tema je nejasne po michalovem mazacim zakroku .

Pokud Michal nebude na SZ reagovat , dopadnou stejne i jeho ostatni inzeraty a v pripade jejich znovu zalozeni popr vlozeni jinych novych inzeratu mu bude zamezen pristup na forum .

viz .

http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

mě spíše jako doporučení či spíše návrh dohody , jinde by ti to smázli hned.

Ono když jsou někde nastavená pravidla tak proč je dodržovat že?

Odesláno

Aha - tak to pak jóóó

Pán má doma jen tak mýrnix týrnix 12 sad ALU a jen tak se rozhodne bez výdělku najednou xxx sad prodat???

Pohádka O Červené Karkulce je příliš ohraná - tohle je nějaká inovace???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Aha - tak to pak jóóó

Pán má doma jen tak mýrnix týrnix 12 sad ALU a jen tak se rozhodne bez výdělku najednou xxx sad prodat???

Pohádka O Červené Karkulce je příliš ohraná - tohle je nějaká inovace???

Treba ho jenom bavi nakupovat a posleze prodavat alu kola a dalsi veci ve velkym.

Odesláno

Podle pravidel se nesmí na složce prodám objevit nic komercniho charakteru,pokud má tedy někdo nečeho víc nelze se to zbavit,dobrá sice tomu nerozumím,ale proč tedy za poplatek 500kč do kasy můžu dávat komerční inzeráty?

komerce je dělání nečeho za úplatu ja prodával za co jsem koupil tudíž ne komerce,ale dobročinnost,každopádně alespoň vím,že demokracie funguje dokonale.Pkud jde o zamezení přístupu,tak by jsem musel něco udělat nebo porušit pravidla a to jsem neudělal.

Podle pravidel je komercni inzerce povolena se souhlasem vedeni klubu, ktery je udelen po zaplaceni prislusneho drobneho obnosu. Za ty penize nebudes mit na rok prostor ani na aukru...

A nejde o to, jestli prodavas se ziskem, nebo jsi lidumil a a jeste na tom prodelavas, podminkou je ze se jedna o vetsi mnozstvi. Jestli na tom tratis nebo vydelavas zkoumat fakt nikdo nebude...

Odesláno

hele,tak si to fórum nabouchej za klobouk mám ještě asi 40 ks hodinek od orintrk ,caterpilaru a dál a to jsem asi taky překupník,mám rád pěkná kola i hodinky,zamkni mě smaž mě a dělej co chceš v pravidlech nikde není psáno,že ti musím odpovídat a zamezíš mi přístup za co???????

Netopýrka to vysvětlila celkem jasně,ale ty chceš protlačit - prostě za peníze tu můžu vše,to jo třeba se naštvu forum koupim a první koho vyhodim budeš ty.

Znovu a pomalu nepodnikám v tom ani se tím neživým jen jsem za dobu co jsem měl autosalon Peugeot naschromáždil pár sad,které jsou mi teď k ničemu nech rozhodnout většinu pokud lidi těch pár kol chtěj,tak to nemaž a pokud nikdo nechce ani kolo maž vesele co si jen budeš přát. :papa:D:D:D:D

Odesláno

víš nejde o peníze,klidně ty pětistovky pošlu dvě jen stačilo napsat,že v případě hromadného podání by bylo dobré zaplatit a bylo by to.Mám třeba doma asi 200kusů lvíčků peugeot to jsem asi taky překupník?

Vysvětlíš to logicky jako netopýrka nebo hned smažeš?:o

Odesláno

hele,tak si to fórum nabouchej za klobouk mám ještě asi 40 ks hodinek od orintrk ,caterpilaru a dál a to jsem asi taky překupník,mám rád pěkná kola i hodinky,zamkni mě smaž mě a dělej co chceš v pravidlech nikde není psáno,že ti musím odpovídat a zamezíš mi přístup za co???????

Netopýrka to vysvětlila celkem jasně,ale ty chceš protlačit - prostě za peníze tu můžu vše,to jo třeba se naštvu forum koupim a první koho vyhodim budeš ty.

Znovu a pomalu nepodnikám v tom ani se tím neživým jen jsem za dobu co jsem měl autosalon Peugeot naschromáždil pár sad,které jsou mi teď k ničemu nech rozhodnout většinu pokud lidi těch pár kol chtěj,tak to nemaž a pokud nikdo nechce ani kolo maž vesele co si jen budeš přát. :papa:D:D:D:D

Myslím si, že bys měl brzdit

Prostě jsou tu daná pravidla a buďto se jimi budeš řídit - tzn. že sem nebudeš cpát neoprávněně komerční inzeráty (pokud chceš inzerovat komerci, tak holt zaplatíš 500,- Kč) nebo můžeš inzerovat třeba v ANNONCI

Odesláno

co je to komerce???? Víte to někdo nebo umí to někdo vysvětlit?

Nebudu to řešit pokud mě chcete smazat do toho:mrk co na to říct?Zajímalo by mě jen z jakého důvodu mě smažete to je jediné,děkuji.

Odesláno

zatim jsem ti nic nesmazal, pokud vim poukazuji pouze na jiz zavedena pravidla , kde je napsano že v pripade komercnich inzeratu mas kontaktovat vedeni klubu , v SZ jsem ti vysvetlil co je komerni inzerce .

stale netusim tve narazky na moji osobu ale pokud ti to dela dobre pokracuj , me to nevadí .

a co jsem ti zatim napsal si stojim a pokud bude treba zasahnu ja nebo jiny moderator fora.

Odesláno

Nekomerční inzerát - prodávám kola, která se mi už nějak nehodí (prodal jsem auto, koupil jsem jiná ....)

Komerční inzerát - prodávám 2, 3, - xxx sad kol, která jsem jen těžko koupil proto, abych si je vystavil nad postelí, že?

Pochopitelné???

Sorry, ale za komerční inzerci tu platí i kluci, kteří rozprodávají díly z bouračky a to pětikilo je nepoloží - nicméně klubu prospěje (a jsou to třeba i řádní členové, kteří tedy zaplatili i dalších 300,- Kč).

Můj pocit z Tebe je, že tu chceš vyvařit nějaký prachy za disky, ale zaplatit za tu možnost, to prostě ne - to přece nemusím, je doba, kdy je moderní zneužívat práce jiných (a to, že za fungováním tohohle fóra je schováno hodně práce vím tak nějak z vlastní zkušenosti).

Odesláno

To věřím, ale zase pochop když ti někdo napíše,že tohle se nemůže ,ale když zaplatíš,tak můžeš.To mě naštvalo,že z člověka hned lidi dělají překupníka mám celkem pět aut a ke každému min.dvě sady.To jsem nedávno raději dvě prodal a taky s nima nekšftuju.

To, že prostě kupuju kola jen,tak,že jsou pěkná asi nikdo nepochopí a dohadovat se o tom nebudu.

Kdyby jsem chtěl vydělávat,tak mám kamaráda co má vrakoviště Peugeot a nic sem z toho necpu,protože to by byla komerce,raději jsem domluvil slevu pro peugeot club bez možnosti výdělku, ale nechme to být.

PRO všechny žádné sady nemám a vlastně tu ani nejsem.:ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...