Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím... Potřeboval bych jestli byste mi někdo mohl říct přesně o jakou jde součástku do plastu kterou vedou po levé a pravé straně podvozku v benzínové 407sw.Drží Plasty pod kterými vedou nějaké hadičky a je tam benzinový filtr. V Peugeotu to nevědí a nechce se mi dávat peníze za to že mi zvednou auto. V příloze je fotka... Díkec..

Viz foto:

pic00008zn1.th.jpg

Odesláno

no moc videt tam toho neni, chtelo by to lepsi svetlo a vetsi priblizeni. snazim se to najit v serviceboxu ve spojovacim materialu ale zatim neuspesne, ten tvar se spatne odhaduje z te fotky

Odesláno

No je to kovový plíšek na druhé straně je do tvaru válečku s vroubky, které se po otočení vnitřního plastového šroubku roztáhnou a zaseknou do kastle. Lepší fotku asi neudělám, protože jsem to musel vytechni tak že jsem vzal tu součástku z druhé půlky. Hledali jsme to už v servisboxu v Peugeotu ale ten spojovák tam nebyl...Uvnitř té kovové součástky je plastový šroubek se širokým koncem který roztahuje ty patky..

Odesláno
Původně zaslal: benik1984

Ano je to ona, ale celkem jich tam chybí 4ks, teďka vlastně 8 když jsem použil i z té druhé strany.

Původně zaslal: AnotherOne

Je to tá 5 čo to drží alebo nie?

Tak to bude tá 19, na obrázku nemusí byť presne ten tvar ale funkciou by to zodpovedalo. Má to v strede ten otočný čap.

Obj. číslo a cena:

0000856553 MUL CAPU 0,29 EUR 0,35 EUR 0,35 EUR

[upravil dne 29.1.2009 AnotherOne]

Odesláno

Původně zaslal: benik1984

Ano je to ona, ale celkem jich tam chybí 4ks, teďka vlastně 8 když jsem použil i z té druhé strany.

Je to tá 5 čo to drží alebo nie?

Tak to bude tá 19, na obrázku nemusí byť presne ten tvar ale funkciou by to zodpovedalo. Má to v strede ten otočný čap.

Obj. číslo a cena:

0000856553 MUL CAPU 0,29 EUR 0,35 EUR 0,35 EUR

[upravil dne 29.1.2009 AnotherOne]

19. vypadá uplně jinak než má on na fotce.

Odesláno

Ak to je z toho miesta tak je jedno ako vyzerá, ide poredsa o prichytenie nie výzor. Ten obr. nemusí presne zodpovedať skutočnosti.

ten obrazek odpovídá skutečnosti a ja vím jak vypada 8565.53;)

Odesláno

Tak to je přesně ta součástka!!!!!!!!!!! mazec...:potlesk Díkec moc.. Klobouk dolů...:super

Původně zaslal: čakom

blbý linuxi:blicismajlik

7013.V8

[upravil dne 29.1.2009 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...