markuson Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ahojte, do týdne se stanu majitelem 807ky, tak se stanu takovým občasným návštěvníkem fóra... :-) Zajímalo by mě jak těžké je sehnat a za kolik náhr. sedačka do P807, samozřejmě mě zajímá něco z druhý ruky. Na potahu mi nesejde, šlo by čistě o rezervní kus, když by bylo potřeba vézt víc lidí. Citovat
markuson Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 ...jasně půjčování by rozhodně nebyl špatný nápad, jen kdyby se našel takový dobrodinec v HK a nejbližším okolí... no teď to nehoří, tak až by to bylo aktuální tak se poptám... Citovat
btl.a Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Půjčím klidně jednu i dvě, mám je zabalené na půdě a rád pomůžu. Nymburk Citovat
jákob01 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 hodně jich je v Polsku, ale chce to někde blízko ČR, aby se dalo pro ně zajet. http://allegro.pl/search.php?string=807&from_showcat=1&category=8682&country=1 Citovat
jákob01 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: btl.a Půjčím klidně jednu i dvě, mám je zabalené na půdě a rád pomůžu. Nymburk rád tvé nabídky využiju. v září asi pojedeme s kamarády do Francie a rádi bychom tam po památkách v okolí jezdili jen jedním autem. Citovat
plaz Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jsem rad ze pujcovna se chytla a budem si pomahat plaz Citovat
markuson Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 ahoj, nemohl jsem se včera přihlásit, tak jsem nereagoval, každopádně díky za nabídky a jsem rád, že se najdou tací co pomůžou když je třeba... až by to bylo aktuální, tak s někým z vás dohodnu díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.