kaper Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Nazdar. Dnes sme boli v servise s dodavkov je to 3,0HDI ma asi 330000km a v poslednej dobe sa stavalo že nam na volnobehu vybehli otačky na 1100 a jako to biva tak ked sa došlo do servisu im to nerobilo. No dnes sa to podarilo a sprava servisu. Mate zlu bateriu treba ju vymenit auto si pridava preto same odseba lebo potrebuje viacej dobijat baterku a ked ma večšie otačky tak viac dobija. Podotikam auto odstavujeme v sobotu o 4 00hod rano a znovu sa startuje až v pondelok o 21 00hod a bez problemov auto naštartuje aj ked boli mrazy. Je niečo take možne ? Dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak to počujem prvýkrát. Perpetuum mobile:aut Citovat
kaper Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 tiež sa mi zda že su v servise s toho auta v koncoch. Citovat
kaper Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Dale nikto nič nejaky autoelektrikary Citovat
hnusoba Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 3.0 HDi poznám len v novom Boxeri...je to on? Citovat
jojo0608 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: kaper Nazdar. Dnes sme boli v servise s dodavkov je to 3,0HDI ma asi 330000km a v poslednej dobe sa stavalo že nam na volnobehu vybehli otačky na 1100 a jako to biva tak ked sa došlo do servisu im to nerobilo. No dnes sa to podarilo a sprava servisu. Mate zlu bateriu treba ju vymenit auto si pridava preto same odseba lebo potrebuje viacej dobijat baterku a ked ma večšie otačky tak viac dobija. Podotikam auto odstavujeme v sobotu o 4 00hod rano a znovu sa startuje až v pondelok o 21 00hod a bez problemov auto naštartuje aj ked boli mrazy. Je niečo take možne ? Dakujem Väčšiu kravinu som ešte nepočul.. Ten servisák je asi vyučený pekár. Citovat
rosta12345 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Taky se mi to nezdá dobíjení se reguluje alternátor elektricky pomoci regulátoru a ne otáčkami Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Zdar. Takže po odbornej rade servisu a vymenenej baterii problem nadalej pretrvava dnes dalšia navšteva v srvise dam vediet čo dalšie povedia. Nestretol ste sa niekto s podobnim problemom. Citovat
obaf Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 zatial nie, ale ja mam len 2,2HDI, ten ma ine muchy, a dost. Citovat
pastorek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: kaper Zdar. Takže po odbornej rade servisu a vymenenej baterii problem nadalej pretrvava dnes dalšia navšteva v srvise dam vediet čo dalšie povedia. Nestretol ste sa niekto s podobnim problemom. Po tej hláške s dobíjaním som celkom zvedavý čo povedia tentoraz. Počítam že už sa im taká perla nepodarí. Citovat
obaf Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Teraz ma napadlo ci ma vobec Boxer a Jumper rovnaky motor? Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 tak druha vec čo sa chystaju vymenit je alternator. Som zvedvy či to pomože. O 16tej ideme pre auto dam vediet čo sa im podarilo a čo nie. Citovat
hnusoba Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: obaf Teraz ma napadlo ci ma vobec Boxer a Jumper rovnaky motor? Rovnaký je u oboch. Trojliter je Iveco a katastrofa s objemom 2.2 je od Fordu Citovat
obaf Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: obaf Teraz ma napadlo ci ma vobec Boxer a Jumper rovnaky motor? Rovnaký je u oboch. Trojliter je Iveco a katastrofa s objemom 2.2 je od Fordu Mozem potvrdit, 2,2HDI nic moc, aj iny uz tvrdili. Ale darovanemu konovi na zuby nepozeram(vsak je v zaruke:D) Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Tak a je to tu. Auto zostalo v servise a mechanik povedal že treba vymenit alternator cena cc+ 30000sk. A kto to zaplati? ževraj ešte nevie. Tak ak to bude dam vediet ale nezda sa mi to ako dobra oprava. Citovat
Burisek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 no pokud je auto v záruce,tak není co řešit,ať to vyreklamujou a je,ne ?? Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Ono to je tak že autu konči zaruka teraz niekedy neviem to presne nieje to moje auto. A mne sa zda že oni to len natahuju a ked uplinie doba zaruky tak zahlasia že je treba vymenit niečo za poriadne višiu cenu. Alebo naozaj nevedia čo tomu je. Natom aute je nabehanych cca340000km a predpokladam že servis nanom pekne prerobil. Ale toto in naozaj nejde spravit. Citovat
pastorek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: kaper Ono to je tak že autu konči zaruka teraz niekedy neviem to presne nieje to moje auto. A mne sa zda že oni to len natahuju a ked uplinie doba zaruky tak zahlasia že je treba vymenit niečo za poriadne višiu cenu. Alebo naozaj nevedia čo tomu je. Natom aute je nabehanych cca340000km a predpokladam že servis nanom pekne prerobil. Ale toto in naozaj nejde spravit. Ak reklamuješ závadu v záručnej lehote a servis ju neodstráni ani do skončenia záručnej doby tak je treba mať zdokladované že sa jedná opakovane o rovnakú závadu. Vtedy nieje problém trvať na záručnej oprave lebo vieš zdokladovať že závada vznikla v záručnej lehote. Navyše ak servis prevedie opravu poskytuje na ňu záruku. Oprava ktorá neviedla k ostráneniu závady je zbytočná chyba servisu. Citovat
hnusoba Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Hm, a čo takto zmena servisu? Závadu Ti musia odstrániť hoc máš deň pred koncom záruky. Veď poprípade hoď sem VIN a zistíme, dokedy platí záruka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.