BoneDaddy Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: čakom BoneDaddy: LAK MODRÝ CHINE kódy M4GE , M0GE , EGED , obj.č. sprej 150ml 9860.F8 343,- lak. tužka 12ml 9862.98 206,- Frajer. Moc dííky. Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom BoneDaddy: LAK MODRÝ CHINE kódy M4GE , M0GE , EGED , obj.č. sprej 150ml 9860.F8 343,- lak. tužka 12ml 9862.98 206,- Frajer. Moc dííky. není zač jsem se nudil Citovat
gedu Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Ja som teraz riešil podobný problém, podarilo sa mi urvať kľučku na vodičových dverách, a keďže mám kľučky vo farbe karosérie tak Dal som si teraz robiť farbu do spreju (270ml) a vyšla ma 12,6€ t.j. 380sk. Len som prišiel s autom a chlapík si našiel aj štítok s číslom farby a podľa auta našiel odtieň ktorý tej farbe najviac zodpovedá. Štítok s číslom farby bol riadne zašitý. Ešte musím kúpiť krycí lak a dúfam že to bude O.K. Citovat
Y2K Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Pridavam foto svojho stitku, poprosim o urcenie farby pre mna, ak to tam teda je: Ospravedlnte kvalitu foto mal som len mobil. Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Y2K: Podle toho ti čakom nic nezjistí. Ty máš číslo barvy napsané na pravém tlumiči když stojíš před autem. Tam co si to vyfotil, to mají až novější kupé. Teda alespoň to jsem vyčetl ze serviceboxu. Citovat
Y2K Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Y2K: Podle toho ti čakom nic nezjistí. Ty máš číslo barvy napsané na pravém tlumiči když stojíš před autem. Tam co si to vyfotil, to mají až novější kupé. Teda alespoň to jsem vyčetl ze serviceboxu. No jo...uz viem... tak pozriem ten tlmic. Citovat
robozv Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie Citovat
robozv Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie myslis VIN? Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie myslis VIN? jj;) Citovat
robozv Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie myslis VIN? jj;) VIN: VF33CKFUC84659477 a prosim odkial to vies zistit? zo serviceboxu? alebo...? napis mi plis Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie myslis VIN? jj;) VIN: VF33CKFUC84659477 a prosim odkial to vies zistit? zo serviceboxu? alebo...? napis mi plis v serviceboxu si najdu nazev laku: LAK ŠEDÝ CENDRE a v tabulce si najdu kody. kod M0TS , ETSC sprej 9861.E6, tužka 9863.A3 Citovat
HonzaGRDT Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Dá se nějak zjistit kod barvy na auta starší 8 let, nebo 10, prostě těch co nejsou v Service boxu? A vubec všechny ty udaje o autě, datum výroby a tak.. Jednou kdysi jsem to v Service boxu našel, ale už to tam není VF34BD8A270931147 Děkuju Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Modelová řada 405 restyl Datum poč. záruky 1.1.1990 Sériové výrobní číslo motoru 10 CU2J 0620251 Sériové výrobní číslo převodovky 20 CL66 4043201 Všeobecné informace Druh výrobku OSOBNÍ VOZIDLO Obchodní značka / typ orgánu PEUGEOT Modelová řada 405 MODERNIZOVANÝ Typ karoserie SEDAN 4-DVEŘOVÁ Úroveň výbavy STUPEŇ 2 Motor VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO XUD9TE Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 4X2 Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO EPSON \"H1\" Barva čalounění \"FY\" Charakteristiky vozidla Úroveň výbavy STUPEŇ 2 Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO EPSON \"H1\" Barva čalounění \"FY\" Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ Přívod paliva do motoru Motor VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO XUD9TE Palivo NAFTA Převodovka - Převodné ústrojí Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 4X2 Kolo (typ) MONTÁŽ PLECH RÁFKU Pérování - Řízení - Brzdy Protiblokovací systém ABS BEZ ABS Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ Karoserie - Vybavení Stěrač skla zadního okna BEZ ZAD STÍRAČ Otvírací střecha PEVNÁ STŘECHA Okno (vzhled) SVĚTLÁ Vybavení interiéru Typ vnitřního vybavení/obložení SUKNO EPSON \"H1\" Příprava pro rádio NAPÁJ ANTÉNY PŘIJÍMAČE REPRO PŘEDNÍ Dálkové ovládání MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL Spouštěč předního okna OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ELEKTRICKÉ OVL Rozhlasový přijímač BEZ AUTORÁDIA Chlazení klimatizace BEZ KLIMATIZACE Tempomat (regulátor rychlosti) BEZ REGULACE RYCHLOSTI Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ Elektrická část Dálkové ovládání MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL Značky výbavy Různé Základní koncepce (CS) ČESKÁ REPUBLIKA Kritéria variací, cílová klientela STANDARD Citovat
robozv Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv Původně zaslal: čakom Původně zaslal: robozv vedeli by ste mi tiez pomoct zistit obj.cislo na ten sprej bol by som vam vdacny [upravil dne 5.2.2009 robozv] hod číslo karoserie myslis VIN? jj;) VIN: VF33CKFUC84659477 a prosim odkial to vies zistit? zo serviceboxu? alebo...? napis mi plis v serviceboxu si najdu nazev laku: LAK ŠEDÝ CENDRE a v tabulce si najdu kody. kod M0TS , ETSC sprej 9861.E6, tužka 9863.A3 dakujem ti na 100 000 krat Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: čakom na starších autech levej předni hrnec To je tvoje auto? Ty si tam ty plasty měl nebo si je dokoupil po tom co jsem se na ně ptal? Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom na starších autech levej předni hrnec To je tvoje auto? Ty si tam ty plasty měl nebo si je dokoupil po tom co jsem se na ně ptal? je to moje:D ty plasty už tam byly;) podle serviceboxu jsou tam od vyroby:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: čakom ty plasty už tam byly;) podle serviceboxu jsou tam od vyroby:) Fííha, luxusně vybavenej kočár. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 čakom, prosím pekne obj. číslo na sprej a tužku VIS 21261909. Ďakujem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.