Maverick Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Ahoj, pustil jsem se do kompletní opravy bráchovo 205-ky. Po tom, co už jsem všechno srovna a vykitoval, aby vše navenek vypadalo jak má, tak došlo i na to, že se auto bude dávat do laku. Jenže abych to mohl přelakovat, potřebuju sundat střešní okno. je to tip okna viz. obrázek. Od Hugo Bosse vim, že musim sundat ty plastový lišty na střeše, abych se dostal ke šroubům, jenže nevim, jak ty lišty sundat, aniž bych je rozlámal, či janak poničil. Nezná na to někdo nějakej fígl??? Dík Citovat
Marcel505 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 To asi bude nutný sundat strop a pod ním povolit šrouby... :-/ Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Lišty jsou jen nasunuté, konec asi bude nějak zajištěn, to už si nepamatuju, ale jinak stačí tu lištu posunout dozadu. Citovat
Maverick Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Marcel: Strop už je dávno dole, ale žádný šrouby, který by lišty držely tam nejsou oddie: Díky, zkusim to tak;) Citovat
.mycTD Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 taky jsem to delal, ale na postup si teda nevzpomenu. ale strop jsem urcite nerozebiral vim, ze jsem sundaval madlo a sibr tlacil dozadu. listy by mohly byt zajistene zezadu Citovat
Maverick Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Okno je dole. Lišty jsou tam skutečně jen nasunuté. Stačilo na ně zatlačit a už byly dole:super .mycTD: Já sundaval strop, protože to budu celý lakovat, tak abych nic nepocičil barvou apod. rozebral jsem kompletně celej interiér. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.