Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petra XSI A nebo takovou malou cisterničku o nosnosti 10t, jen mám takovej silnej pocit, že Vám Marek svoje auta nepůjčí [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] partneři klubu maji ve smlouvě napsano že maji podporovat srazy Hmmm tak se ho zkus zeptat pane tajemníku :D [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petra XSI A nebo takovou malou cisterničku o nosnosti 10t, jen mám takovej silnej pocit, že Vám Marek svoje auta nepůjčí [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] partneři klubu maji ve smlouvě napsano že maji podporovat srazy Hmmm tak se ho zkus zeptat pane tajemníku :D [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Citovat
jarajarda Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Mno tak dál, kdo tu má kamion s návěsem? Citovat
maturantka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Mno tak dál, kdo tu má kamion s návěsem? Zeptám se táty, jestli půjčí Citovat
Driver Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI A nebo takovou malou cisterničku o nosnosti 10t, jen mám takovej silnej pocit, že Vám Marek svoje auta nepůjčí [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] By jsme mohli udělat rekord kolik lidí se narve do cisterny Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Petra XSI A nebo takovou malou cisterničku o nosnosti 10t, jen mám takovej silnej pocit, že Vám Marek svoje auta nepůjčí [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] By jsme mohli udělat rekord kolik lidí se narve do cisterny Bojim, bojim, tam vážně nevlezu:bojim Citovat
jarajarda Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: maturantka Taky by mě tam nikdo nedostal Začni trošku rejpat do svýho bahňáka, ať jedete s náma:super Citovat
maturantka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Já určitě nepojedu, sice na účtě peníze jsou, ale musím šetřit každou korunu. A Bahňákovi jsem toto oznámila s tím, že záleží na něm, jestli pojede beze mě nebo ne, ale jeho účet vypadá podobně jako ten můj (možná hůř, přesně nevím ), takže asi taky nepojede, budete se bez něj muset obejít. Prostě ty peníze na sraz by se sehnaly, ale já teď mám důležitější věci, který mám krmit penězma . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.