Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja mam sklopne jen zrcatko u řidiče , na to druhé nedosáhnu :D

No už sem si myslel že to sem budu muset napsat sám. Včera sem celej den čekal, kdy se nějakej vtipálek ozve. :D A Pe.Tr nezklamal. :aut

Odesláno

Tahle prosba se týká asi primárně těch, kteří ty zrcátka sklopný mají. Když už sem píšete a chlubíte se :), napište prosím, co máte za rok výroby a jakou výbavu. Zajímavý jsou asi hlavně sedačky, jestli jsou seřiditelný elektricky a mají paměť.

Nějak se pořád nemůžu dopátrat toho, odkdy se tahle vymoženost dávala a co všechno člověk musel mít, aby měl zrcátka elektricky sklopný.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tahle prosba se týká asi primárně těch, kteří ty zrcátka sklopný mají. Když už sem píšete a chlubíte se :), napište prosím, co máte za rok výroby a jakou výbavu. Zajímavý jsou asi hlavně sedačky, jestli jsou seřiditelný elektricky a mají paměť.

Nějak se pořád nemůžu dopátrat toho, odkdy se tahle vymoženost dávala a co všechno člověk musel mít, aby měl zrcátka elektricky sklopný.

Snad info v mojom podpise staci :papa

Odesláno

Možná by se ještě šiknul VIN k tomu roku a výbavě, ať můžeme konečně zjistit rozdíl v obrázkách. :D

Jinak má to tu někdo na sedanu?:myslim

Odesláno

viz zde

když budete zvlášť nároční? Pak si můžete automobil vyšperkovat výbavou na přání, která ovšem není vzhledem k bohatosti „standardu“ nikterak rozsáhlá. Zahrnuje celkem čtyři položky: střešní okno s elektrickým ovládáním za 27 100 Kč včetně DPH, zesilovač a systém JBL za 9400 Kč, již zmíněnou metalízu a kožené čalounění. To se ovšem dodává společně s elektrickým ovládáním sedadla řidiče, sklápěním vnějších zpětných zrcátek a koberečky, což stojí „bratru“ nemalou částku – rovných 50 000 Kč.

Odesláno
Původně zaslal: majty

viz zde

když budete zvlášť nároční? Pak si můžete automobil vyšperkovat výbavou na přání, která ovšem není vzhledem k bohatosti „standardu“ nikterak rozsáhlá. Zahrnuje celkem čtyři položky: střešní okno s elektrickým ovládáním za 27 100 Kč včetně DPH, zesilovač a systém JBL za 9400 Kč, již zmíněnou metalízu a kožené čalounění. To se ovšem dodává společně s elektrickým ovládáním sedadla řidiče, sklápěním vnějších zpětných zrcátek a koberečky, což stojí „bratru“ nemalou částku – rovných 50 000 Kč.

No okrem metalizy tam mam vsetko :roker

Odesláno
Původně zaslal: majty

viz zde

Děkujeme. :super

To je super.

Odesláno

OK, takže na novým modelu jsou nutnou podmínkou sedačky elektricky ovládaný, s pamětí a v kůži.

A co starej model? Tam to asi ale nejspíš bylo podobně.

I když teda pak vůbec nechápu, jak to člověk rozliší v serviceboxu. Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není...

Odesláno

Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není...

Ja tam mám takúto položku, tu by o tej koži zmienka mohlo byť (ja ju nemám):

Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\"

Odesláno

Ale kuš, já se nebavím o specifikacích auta, po zadání VINka. Mě jsem čistě o seznam dílů, když VINko nezadáte a mrknete se na seznam náhradních dílů. Tak jsou tam pro sedan a kombi 4 zrcátka. Podle čeho poznám, který je elektricky sklopný a který ne?

Odesláno

Ale kuš, já se nebavím o specifikacích auta, po zadání VINka. Mě jsem čistě o seznam dílů, když VINko nezadáte a mrknete se na seznam náhradních dílů. Tak jsou tam pro sedan a kombi 4 zrcátka. Podle čeho poznám, který je elektricky sklopný a který ne?

Jaaaj taaak....tak to sorac za proaktivitu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...