OldtimerMan Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 No ale stejně se to tak nějak divně sklápí,nakonec se to opře o sklo a vůbec to nepřiléhá k autu,podle mě to kluci trochu odflákli:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 ja mam sklopne jen zrcatko u řidiče , na to druhé nedosáhnu Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ja mam sklopne jen zrcatko u řidiče , na to druhé nedosáhnu No už sem si myslel že to sem budu muset napsat sám. Včera sem celej den čekal, kdy se nějakej vtipálek ozve. A Pe.Tr nezklamal. Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tahle prosba se týká asi primárně těch, kteří ty zrcátka sklopný mají. Když už sem píšete a chlubíte se , napište prosím, co máte za rok výroby a jakou výbavu. Zajímavý jsou asi hlavně sedačky, jestli jsou seřiditelný elektricky a mají paměť. Nějak se pořád nemůžu dopátrat toho, odkdy se tahle vymoženost dávala a co všechno člověk musel mít, aby měl zrcátka elektricky sklopný. Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Tahle prosba se týká asi primárně těch, kteří ty zrcátka sklopný mají. Když už sem píšete a chlubíte se , napište prosím, co máte za rok výroby a jakou výbavu. Zajímavý jsou asi hlavně sedačky, jestli jsou seřiditelný elektricky a mají paměť. Nějak se pořád nemůžu dopátrat toho, odkdy se tahle vymoženost dávala a co všechno člověk musel mít, aby měl zrcátka elektricky sklopný. Snad info v mojom podpise staci Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Nějak se pořád nemůžu dopátrat toho, odkdy se tahle vymoženost dávala a co všechno člověk musel mít, aby měl zrcátka elektricky sklopný. Možná by se ještě šiknul VIN k tomu roku a výbavě, ať můžeme konečně zjistit rozdíl v obrázkách. Jinak má to tu někdo na sedanu? Citovat
majty Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 viz zde když budete zvlášť nároční? Pak si můžete automobil vyšperkovat výbavou na přání, která ovšem není vzhledem k bohatosti „standardu“ nikterak rozsáhlá. Zahrnuje celkem čtyři položky: střešní okno s elektrickým ovládáním za 27 100 Kč včetně DPH, zesilovač a systém JBL za 9400 Kč, již zmíněnou metalízu a kožené čalounění. To se ovšem dodává společně s elektrickým ovládáním sedadla řidiče, sklápěním vnějších zpětných zrcátek a koberečky, což stojí „bratru“ nemalou částku – rovných 50 000 Kč. Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: majty viz zde když budete zvlášť nároční? Pak si můžete automobil vyšperkovat výbavou na přání, která ovšem není vzhledem k bohatosti „standardu“ nikterak rozsáhlá. Zahrnuje celkem čtyři položky: střešní okno s elektrickým ovládáním za 27 100 Kč včetně DPH, zesilovač a systém JBL za 9400 Kč, již zmíněnou metalízu a kožené čalounění. To se ovšem dodává společně s elektrickým ovládáním sedadla řidiče, sklápěním vnějších zpětných zrcátek a koberečky, což stojí „bratru“ nemalou částku – rovných 50 000 Kč. No okrem metalizy tam mam vsetko Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: majty viz zde když budete zvlášť nároční? Pak si můžete automobil vyšperkovat výbavou na přání, která ovšem není vzhledem k bohatosti „standardu“ nikterak rozsáhlá. Zahrnuje celkem čtyři položky: střešní okno s elektrickým ovládáním za 27 100 Kč včetně DPH, zesilovač a systém JBL za 9400 Kč, již zmíněnou metalízu a kožené čalounění. To se ovšem dodává společně s elektrickým ovládáním sedadla řidiče, sklápěním vnějších zpětných zrcátek a koberečky, což stojí „bratru“ nemalou částku – rovných 50 000 Kč. Děkujeme. To je super. Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 OK, takže na novým modelu jsou nutnou podmínkou sedačky elektricky ovládaný, s pamětí a v kůži. A co starej model? Tam to asi ale nejspíš bylo podobně. I když teda pak vůbec nechápu, jak to člověk rozliší v serviceboxu. Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není... Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Píše se tam akorát o sedačkách s pamětí, o kůži tam zmínka není... Ja tam mám takúto položku, tu by o tej koži zmienka mohlo byť (ja ju nemám): Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Y2k bol si o sekundu rýchlejší No skor o minutu...a to som musel este upravovat obrazok Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ale kuš, já se nebavím o specifikacích auta, po zadání VINka. Mě jsem čistě o seznam dílů, když VINko nezadáte a mrknete se na seznam náhradních dílů. Tak jsou tam pro sedan a kombi 4 zrcátka. Podle čeho poznám, který je elektricky sklopný a který ne? Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Ale kuš, já se nebavím o specifikacích auta, po zadání VINka. Mě jsem čistě o seznam dílů, když VINko nezadáte a mrknete se na seznam náhradních dílů. Tak jsou tam pro sedan a kombi 4 zrcátka. Podle čeho poznám, který je elektricky sklopný a který ne? Jaaaj taaak....tak to sorac za proaktivitu Citovat
MirasCC Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 O tuhle situaci mě šlo, viz obrázek. Tak a teď mudrujte, chytrolíni Citovat
AnotherOne Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Je to jednoduché. To najdrahšie je to ono. Povedal by som, že to s tou pamäťou. Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Je to jednoduché. To najdrahšie je to ono. Povedal by som, že to s tou pamäťou. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.