L205 Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Ahoj, mám 205, 1.1i, r. v. 1990 a potřeboval bych poradit, kolik asi stojí potenciometr a jesli se vůbec prodává zvláš? nebo jen v kuse s tím \"vstřikovámím\"??? Moc díky a kdyby jste sem mohli hodit nějakej odkaz:) Citovat
Hics Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Tak tomu říkám konkrétní dotaz....:D:D Je to asi jako by ses zeptal: Mám telku Philips z roku 93 a scháním do ní tranzistor.... ------------------------------------------------- Nejak podrobnějc by to nešlo? Hádám, že asi myslíš snímač váhy vzduchu.... Citovat
L205 Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Promin, nejsem žádnej expert (proto se taky ptám vás:-). Jestli ti to pomůže, tak by to měl bejt ten u škrtící klapky. Doufám, že mi ještě někdo odpoví...:papa Citovat
graver Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Protože taky nejsem expert tak se taky omlouvám za blbej dotaz a ptám se: kde jinde je ještě nějaký potenciometr (když nepočítám regulaci osvětlení palubky :-))? Citovat
Jarda Muller Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Pokud myslíte potenciometr= škrtič klapky v karbuburátoru - už jsem tento problém taky řešil.......novej stojí 18500,-Kč a já koupil starší motor a přemontovatl jsme to ........ Citovat
Lucky Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 no ten potenciometr by mozna sel opravit podobnym zpusobem jako vaha vzduchu, nekde jsem to tady uz videl. Bude to ale piplacka a bude potreba troskubastlit s pileckou Citovat
Jardaned Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 asi máš na mysli potenciometr,který snímá polohu škrtící klapky a předává tuto informaci do řídící jednotky - nikoliv váhu vzduchu.Jeho vadná funkce bývá příčinou špatných otáček při volnoběhu atd.Někde jsem slyšel,že je to pěkně drahá věcička a snad dokonce se ani samotný nový nedá sehnat.A jeho oprava ???????????????? Citovat
Guest Masinka Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 nevim jak je to na 309 nebo 205, ale jestli je to napevno na bloku, tak je to fakt blby a nezbyde nic jinyho nez oprava ebo vrakac. Oprava by nemela byt nejak slozita, proste to rozdelej a budto to opravis nebo ne, nic horsiho se ti stat nemuze. Prctete si TENHLE CLANEK snad vam to pomuze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.