Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi..... Uvažuju o koupi ds a mám na vás pár otázek....

1. Kam se to zapojuje?? (tipuju že na spínačku )

2. Jak je to s tou pojistkou proti kvaltu??

3. Jak je to se žhavením??

4. Zvládne to člověk sám??

Odesláno

To chceš montovat do 407 ????? No nevím nevím jak jsi s tím poradí BSI.407 je na takové zásahy dost háklivá......Já bych určitě do 407 nic takového nemontoval jen ze strachu s elektroniky....

Odesláno

Tak chtěl sem do toho jít z kámošem on do 406 1.8 16v a já do 407, takže říkáte že do 407 radši né?? A jak je to u ty 406?? Hlavně mě zajímá ta pojistka na ten kvalt....

Odesláno

Dálkový start funguje jinak......po dojetí necháš auto nastartované na volnoběh s neutrálem a zamčeš auto a odejdeš normál domů a auto potom samo zdechne,tím je docíleno neutrálu......

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak chtěl sem do toho jít z kámošem on do 406 1.8 16v a já do 407, takže říkáte že do 407 radši né?? A jak je to u ty 406?? Hlavně mě zajímá ta pojistka na ten kvalt....

žadna pojistka na kvalt neexistuje ,

fnguje to tak že sedis v aute nastartovany motor zavrene dvere, das neutral , rucni brzdu, vytahnes klic s zapalovani , motor stale bezi , mas dve minuty na opusteni auta , jakmile vylezes z auta a zavres dvere , automaticky se auto zamkne a motor zhasne , takhle ja 100% jistota ze pri dalk. startu auto neskoci na zarazenou rychlost, bo auto s nastartovanym motorem a zarazenou rychlosti opustit nejde(jde ale nezkousel jsem a ani nechci :D )

pokud by jsi znova auto odemkl a zamkl uz bys porusil tu pripravu startu a dalk. bys nenastartoval .

apropo , kolik mas predstavu do toho investovat? levna zalezitost to neni a podminkou je good elektrika vcetne altiku a baterky

Odesláno

Tak ta 406 je old model je to 98.... Takže když to udělám a pak si pudu do auta třeba pro mobil tak pak už nenastartuju dálkově?? Jinak bych chtěl nějakej lepší cca do 10tis....

Odesláno

Tak ta 406 je old model je to 98.... Takže když to udělám a pak si pudu do auta třeba pro mobil tak pak už nenastartuju dálkově?? Jinak bych chtěl nějakej lepší cca do 10tis....

pokud si pujdes do auta pro mobil tak musis zas udelat ten proces co jsem výše popisoval ,

ad cena pokud chces lepší tak Magicar MS100 plus mikrovlna a zalozni baterka a s odbornou montaži jsi tak na 12 tisicich

Odesláno

Nebo si kup cernocha a ten bude startovat a zamykat za tebe :P A muzes ho vozit v kufru ... :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

pokud si pujdes do auta pro mobil tak musis zas udelat ten proces co jsem výše popisoval ,

ad cena pokud chces lepší tak Magicar MS100 plus mikrovlna a zalozni baterka a s odbornou montaži jsi tak na 12 tisicich

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ako je tam riešené, že to naštartuje bez imobilizéra v kľúči?

Najcastejsie je tam bypass...nahradny kluc ktory mas k autu do toho strcis aby mohlo nacitat kod a tak dako...kolega to ma, dobra vec, ale nezavisle kurenie je daleko lepsia:)

Odesláno
Původně zaslal: 21Grams

Najcastejsie je tam bypass...nahradny kluc ktory mas k autu do toho strcis aby mohlo nacitat kod a tak dako...kolega to ma, dobra vec, ale nezavisle kurenie je daleko lepsia:)

no nevím , nezavisle topeni me auto nepohlídá :D

Odesláno

no, mám namontovaný Magicar, ale borec čo mi ho montoval mi diaľkový štart vyložene neodporúčal, vraj HDi-čko sa s diaľkovým štartom príliš nekamoší:myslim, štartér vraj točí dlhšie ako treba, + prišiel by som o 1 kľúč kôli imobilizéru:bojim

takže som bez diaľkového štartu

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: 21Grams

no nevím , nezavisle topeni me auto nepohlídá :D

nemyslel som na to...samozrejme v kombinaci s dobrym alarmom...dialkovy start prosto nesetri motor tak dobre ako nezavisle, kedze start je studeny, pri nezavislom mas motor zohriaty na 50-60 stupnov. Navyse ak je to diesel moc sa ti na volnobehu neohreje a pre diesel je lepsia na zohriatie kludna jazda ako volnobeh myslim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...