třídvířko Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Čau.U 405 mi nebrzdí zadní kola,ale na ručku jako spraku.Zavzdušněný to není,mohlo by to být tim,že jsou nefunkční ty samoštely?Ptám se,než to zítra rozdělám,aby tam nebyl nějakej jinej renonc...Dík Citovat
Dundee Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Já když měl samostavy v háji, tak mi nefungovala ani ta ručka, nemáš prošláplý prasátko? Citovat
třídvířko Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 No to by se zase ztrácela kapalina ne?To se neklouzne ani na ledě.Prasátkum to taky přisuzuju,ale bůh ví.Hold až to rozhodim tak asi uvidim... Citovat
Marcel505 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Tak to víš že to můžou být samostavy. Jestli se s tím dlouho nic nedělalo, už neposkočí díky nečistotám a pak to normálně nebrzdí. Prošláplý prase? To by asi měl pedál na podlaze... Taky omrkni, jestli jsou tam daný dobře pérka. Někdy se stane, že je daj do jinejch děr (páč se někdy užívá vždy stejný díl pakny, akorát dva mají nanýtovanou páku pro ručku, proto se stane, že se někdy povede dát pérko jinak). Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Pokud je to kombík, tak bude mnohem spíš nefunkční zátěžák. Citovat
třídvířko Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Sem se k tomu dneska nějak nedostal,ale ten zátěžák mě posléze taky napadnul.Co to tak asi stojí nový?Nevíte někdo? Citovat
třídvířko Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 To ještě jde,myslel jsem,že to bude horší.Dík Citovat
Marcel505 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: třídvířko To ještě jde,myslel jsem,že to bude horší.Dík To to radši někteří řeší kostkou že škodovky, když neseženou za rozumnej peníz zátěžák... O tom jak to pak brzdí snad psát nemusím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.