Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: denoo

another, musime ist na tu diagnostiku dat vsetko povolit, mozno to potom pojde, mame nastavenia asi vsetky ako bolo z vyrobnej linky

Obávam sa, že to nepomôže. Diagnostikou ti tam senzor nedoplnia.

Odesláno

another, musime ist na tu diagnostiku dat vsetko povolit, mozno to potom pojde, mame nastavenia asi vsetky ako bolo z vyrobnej linky

Zas tak jednoduché to nebude...záleží na BSI co umí a neumí....vše zapnout nejde.....a ani nepujde....

Odesláno

inak napr, tuto temu poroblem s riadenim, by mohol dotycny zmazat, je tu uplne zbytocna, apotom je aj zbytocne vela tem vytvorenych , a zle sa hlada ked sa nieco hlada , hlavne dlho

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Stačí na místě nastartovat,jak jsem to včera fotil tak jsem to jen nakopl a otevřel obě víčka.....asi to Platinum....:aut:aut:aut

Díky až budu doma odzkouším.Dveře mi to ukazuje každé zvlášť.Je pravda, že jsem měl jsen otevřený první kryt;)U navi to snad ale půjde:D

Odesláno

no som zvedavy ci ti to pojde, ja mam tiez navigaci a nejde :(

Aha tak to jsem zvědav:bojimRaději bych uvítal kotrolu hladiny v odstřikovči:)Zítra otestuji a dám vědět:papa

[upravil dne 26.1.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

no som zvedavy ci ti to pojde, ja mam tiez navigaci a nejde :(

Aha tak to jsem zvědav:bojimRaději bych uvítal kotrolu hladiny v odstřikovči:)Zítra otestuji a dám vědět:papa

[upravil dne 26.1.09 Zipík]

To mají jen ty vozy co mají ostřikovače světel tzv. kdo má origo xenony....jako třeba já:aut:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...