Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: denoo

aj ja mam cierne s oranzovym podsvietenim, pocitam ze ked ti to prema ukazuje detailne, mas asi biele s cervenym podsvietenim, another tebe tiez asi neukazuje presne ktore su otvorene dvere, myslim na tom displey medzi budikami?

Ukazuje mi to presne dvere aj jeden aj druhý displey.
Odesláno
Původně zaslal: Přema

aj vicko na nadrzke od nafty vam ukazuje?

mě to ukazuje.........

:oTak to hneď zajtra skúsim, jediné drôty čo som tam videl boli ku snímaču strčenia pištole, ale možno sa mýlim.

Odesláno

sak budiky mame tie iste, rok tiez v podstate, akurat ze ja tam mam RT3 navigaciu, snad to pojde, mat take nieco doma ako ty premo (myslim VAG diagnostiku) tak by som to urcite nasiel :) , nepojdes okolo ? :roker

Odesláno

sak budiky mame tie iste, rok tiez v podstate, akurat ze ja tam mam RT3 navigaciu, snad to pojde, mat take nieco doma ako ty premo (myslim VAG diagnostiku) tak by som to urcite nasiel :) , nepojdes okolo ? :roker

To bude i tím že mám verzi Platinum a tam je skoro vše povolené,jen to nemá navigaci....jinak asi to má vše....

Odesláno

niekto tu pisal ze to aktivoval v bsi aj ked to trvalo strasne dlho kym to nasli, dokonca ho v prvom peugeote poslali do hajeze to nejde, a v druhom uz mu to spravili, ale ani za toho to nemozem najst kto ,, nepamate si , aspon priakej teme to bolo :roll

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Původně zaslal: Přema

Tady je symbol nádrže....

Přemo, kdy se ten symbol zobrazuje?Až když jedeš nebo stačí mít nastartované?

Musiš mít nastartované.....za jízdy jsem to nezkoušel......to by asi zčervenalo.....

Odesláno

s tym vickom otvorenym, to asi ide naozaj len na najvyssich vybavach , myslim ze tam ziaden snimmac neni, keby tam bol tak naco ked by bola zakazany. Ale to vicko na nadrzke ma az tak netrapi, skor navigacia na malom displey a preco neukazuje detailne dvere otvorene, nasiel som temu v MAPY a Update , kde Mikhaus spominal ze jeho kolegovi to robili , a uspesne, a treba hladat, keby napisal kde :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...