Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: majty

nehlede na to ze mlhovky by se meli pouzivat za snizene viditelnosti jen s parkovackama.. jinak to vlastne uplne ztraci smysl... :bacha

Přes den to je s parkovačkama OK. V noci už jsou někdy i ty potkávačky potřeba... Mlha a další tomu odpovídající stavy jsou podmínkou. Aspoň pro mě.
Odesláno

No někdy je to taky těžký, přiznam se , že na dálnici jsem si vždycky zvednul potkávačky co nejvíce nahoru, protože tam často potkávam srnky :bojim. Jenže je problém v tom, že některé řidiče co předjíždim hlavně do kopce, tak drobátko oslňuji :(. Ale zase si myslim, že tu chvilinku vydrží, než abych tam srazil srnku a pak byla nedej bože ještě větší kolize :)

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

No někdy je to taky těžký, přiznam se , že na dálnici jsem si vždycky zvednul potkávačky co nejvíce nahoru, protože tam často potkávam srnky :bojim. Jenže je problém v tom, že některé řidiče co předjíždim hlavně do kopce, tak drobátko oslňuji :(. Ale zase si myslim, že tu chvilinku vydrží, než abych tam srazil srnku a pak byla nedej bože ještě větší kolize :)

To si jako pro dálnici přeštelováváš světla?
Odesláno
Původně zaslal: georgegg

no asi myslel tím koleček vlevo pod volantem:D

no jasně, že tim kolečkem. Snad si nemyslíte, že si na autě upravuju všechno možný, a ještě takovéhle věci. Na to bych v životě nesáhnul:bojim. Ale když jsem je měl plně zvednuté, tak jsem popravdě ani nemusel rozsvěcovat dálková. Svítilo to dost daleko:). Jestli to bylo nějak špatně seštělované, tak to nevim, ale STK to prošlo normálně :nevim. Ale jak říkam, používal jsem to jen na dálnici, kde lítaly srnky. Jinak jsem to měl dolejš :)

Odesláno

Mne osobne hmlovky nevadia, hlavne ak su zlte, take som si dal aj ja, pekne idu cez hmlu aj od mokrej cesty sa tak neodrazaju, raz oproti isiel so zltymi dialkacmi a absolutne to netahalo oci, az ked ich vypol tak som zistil ze to boli dialkace, podstatne viac mi vadia xenony ktore oslepuju, upny extrem ma Octavia II, pritom su to original v čočke, podla svetla ich uz z 300m spoznam, ako auto pridava a ubera tak sviatia nad horizont rovno do oci, este maju aj take duhove farby po okrajoch, no otras, no a to nehovorim o Taxikaroch a inych exotoch ktory maju hid xenony v reflektoroch, to osvetluje aj strechy domov, ale takym svietim dialkacmi cely cas ako idu oproti.

[upravil dne 12/3/09 Makvej]

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Původně zaslal: georgegg

no asi myslel tím koleček vlevo pod volantem:D

no jasně, že tim kolečkem. Snad si nemyslíte, že si na autě upravuju všechno možný, a ještě takovéhle věci. Na to bych v životě nesáhnul:bojim. Ale když jsem je měl plně zvednuté, tak jsem popravdě ani nemusel rozsvěcovat dálková. Svítilo to dost daleko:). Jestli to bylo nějak špatně seštělované, tak to nevim, ale STK to prošlo normálně :nevim. Ale jak říkam, používal jsem to jen na dálnici, kde lítaly srnky. Jinak jsem to měl dolejš :)

Já teda nevím, ale já mám světla seřízena správně, tedy v poloze kolečka NULA. Nevím, kam bych ještě měl zvedat na dálnici... Nebo správně chápu, že za NORMÁLNÍCH okolností sklápíš světa, která jsou v nule správně seřízena?? Nechápu prostě proč se okrádat o drahocené metry.
Odesláno

Svítí vám zadní mlhové světla do očí? Tož nechte si mezeru od předního auta takovou, aby vás neoslňovaly.:D

A toto je nejlepší : ale takym svietim dialkacmi cely cas ako idu oproti.

[upravil dne 13.3.2009 kobr]

Odesláno

no a aj oni zapnu dialkove a vidis este vecsie hovno..

a ako si chces drzat odstup, ak to bude nejaky vylentik ktory ide max 70kmh po serpentinach? na obiehanie potrebujes kazdy mm.

a este ta demencia, zozadu nanho bliknes nic, bliknes hmlovkami tiez nic, predbehnes, tak rozsvieti dialkove:super

Odesláno
Původně zaslal: PnR

no a aj oni zapnu dialkove a vidis este vecsie hovno..

a ako si chces drzat odstup, ak to bude nejaky vylentik ktory ide max 70kmh po serpentinach? na obiehanie potrebujes kazdy mm.

a este ta demencia, zozadu nanho bliknes nic, bliknes hmlovkami tiez nic, predbehnes, tak rozsvieti dialkove:super

No tak pak se dozvíme, že řidič tragicky zahynul při předjíždění v serpentinach

Odesláno

no ja zadnu nepouzivam takmer vobec, mal som ju zapnutu mozno tak 2x za ten rok co mam kombajnika.. a predne mi vobec neprekazaju, ak ich ma niekto zapnute, podla mna to vobec neoslepuje.. no osobne ich zapinam len ked fakt ze nevidim, alebo dochadzam uz domov po ceste, kde za cely den prejde max 100 aut, a tu nadhernu cestu z oboch stran obklopuju polia, tak aspon lepsie vidno aj na kraj :):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...