hudy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 to urcite!vsak kamos rikal,jak se ted u nas zdrazovalo,tak v Nemecku stale stejna cena. A ja pro dalsi nadrz zajedu tam,je to kousek, nejaka koruna navic k nadrzi me nezabije a hlavne chci vedet jak to bude znat.A uz ani nebudu pridavat Aditivum VIF,vsak ta A Ultimate ma skvely hodnoty:super Citovat
go.play Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 TAk to zkus ... kde tam vůbec ta Aralka je? zas tak dobře to tam neznám Citovat
BV406 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 31 neni tak moc, tolik u nas stala v lete ta nase sracka hlavne dej pak vedet, jak ti to bude litat Citovat
hudy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: go.play TAk to zkus ... kde tam vůbec ta Aralka je? zas tak dobře to tam neznám z me strany je to na hlavni ulici hned asi 2km za hranicemi.ty dojedes z druhe strany .Staci kouknout sem http://maps.google.cz/maps?hl=cs&lr=&ie=UTF-8&q=aral,Zittau&fb=1&split=1&gl=cz&cid=2426741435047880838&li=lmd&z=14&t=m a dat vyhledat trasu a zadas jen sve bydliste.Ja to zkousel a z Vandaku to mas 19km na pumpu.Jo da se normalne platit kartou bez problemu. [upravil dne 26/1/09 hudy] Citovat
hudy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: BV406 31 neni tak moc, tolik u nas stala v lete ta nase sracka hlavne dej pak vedet, jak ti to bude litat urcite dam,jen mam asi 3/4 nadrze,tak to nejdriv vyjedu a taky se zeptam kamose jake ma pocity,jak mu to jezdi.Ma O II 2.0 TDi. Citovat
vix Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Aby vám ten německej \"ARAL\" nezaváželi z Čech (a naopak) Citovat
ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 aral sice u nás je ale aral ultimate diesel se u ná neprodává... 5 kč na litru je dost, to by muselá jít dolů i spotřeba. taky jezdim přes žitavu a vždycky to chci zkusit koupit ale nikdy mi to nevyjde... tak čekám na vaše info... Citovat
hudy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 uvidime.kamos platil kartou,tak rekne kolik mu strhnuli.Jestli cena prodeje 31,30 nebo jestli stred kurzu.To by pak byl za necelych 30kc.Ja uz si nepamatuji v jakem kurzu me to vzdy strhnuli,kdyz jsem platil venku kartou. A nepocitam,ze by to zavazeli od nas-))) Citovat
go.play Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 No snad to od nás nevozí, to by byl poděl Citovat
hudy Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 takze dnes natankovan Aral Ultimate a po par dnech urcite dam vedet sve pocity. Citovat
BV406 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: hudy takze dnes natankovan Aral Ultimate a po par dnech urcite dam vedet sve pocity. ok Citovat
budvar Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: budvar tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) Tak zatím sem s Vervou spokojenej Dokonce je i o něco nižší spotřeba, ale to bude spíš tím,že už nejsou takový mrazy a navíc po pokutě jezdím \"něžnějc\" ... Každopádně - tohle sem u V Poweru nikde, nevyčetl a u Vervy tím pádem nemusím dávat aditivum, pokud nelžou... Verva Diesel vykazuje lepší nízkoteplotní vlastnosti v extrémních mrazech s parametrem filtrovatelnosti až do –26 ºC. Citovat
budvar Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak po 3 tankováních VERVA DIESELu - z toho 1x do plné z minima a 2x do plné z půlky, tady můžu prohlásit, ža v daným testovacím období, se VERVA DIESEL jeví o chlup lepším palivem, než SHELL V POWER DIESEL, kterej sme s Frantou čepovali celou dobu zatím se spokojeností... Auto se chová stejně a subjektivně má nižžší spotřebu, což nemusí nutně souviset s palivem, nicméně možný to je... Zatím u Vervy zůstávám... Do odvolání P.S. podotýkám, že průměr 6.47 poslední je ve skutečnosti nižší - protože mě praskla hadice nafty... Nevyteklo asi extrémní množství, ale nějaký určitě, když to stříkalo proudem [upravil dne 12/2/09 budvar] Citovat
BV406 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: budvar Tak po 3 tankováních VERVA DIESELu - z toho 1x do plné z minima a 2x do plné z půlky, tady můžu prohlásit, ža v daným testovacím období, se VERVA DIESEL jeví o chlup lepším palivem, než SHELL V POWER DIESEL, kterej sme s Frantou čepovali celou dobu zatím se spokojeností... Auto se chová stejně a subjektivně má nižžší spotřebu, což nemusí nutně souviset s palivem, nicméně možný to je... Zatím u Vervy zůstávám... Do odvolání P.S. podotýkám, že průměr 6.47 poslední je ve skutečnosti nižší - protože mě praskla hadice nafty... Nevyteklo asi extrémní množství, ale nějaký určitě, když to stříkalo proudem [upravil dne 12/2/09 budvar] kua budvar, sis s tim pohral :super:super:super:super Citovat
hudy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak ja se pridam, zatim jsem mel jen couracky po meste a najel jsem zhruba jen 200km, ale uz ted muj subjektivni pocit je takovy, ze auto po nastartovani za studena je tak o 1/3 tissi a to ani pred tim nejak moc neklapal a kdyz se zahreje,tak je to jak benzinak. Kdyz ted jedu sam, tak ma auto urcite lepsi zatah a jde za plynem agresivneji a kdyz jsem jel o 5 lidech, mel zatah krasnej. Proste to ted jede jak z partesu. To cetanove cislo 62,9 bude urcite nekde znat. A vstriky a filtry budou mit tohle palivo mnohem radsi. Takze i kdyz jsem na nadrzi zaplatil zhruba o 200kc vice nez u nas, tak budu jezdit do Zittau pro naftu pravidelne a clovek si tam udela i nakupy.:super [upravil dne 12/2/09 hudy] Citovat
BV406 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: hudy Tak ja se pridam, zatim jsem mel jen couracky po meste a najel jsem zhruba jen 200km, ale uz ted muj subjektivni pocit je takovy, ze auto po nastartovani za studena je tak o 1/3 tissi a to ani pred tim nejak moc neklapal a kdyz se zahreje,tak je to jak benzinak. Kdyz ted jedu sam, tak ma auto urcite lepsi zatah a jde za plynem agresivneji a kdyz jsem jel o 5 lidech, mel zatah krasnej. Proste to ted jede jak z partesu. To cetanove cislo 62,5 bude urcite nekde znat. A vstriky a filtry budou mit tohle palivo mnohem radsi. Takze i kdyz jsem na nadrzi zaplatil zhruba o 200kc vice nez u nas, tak budu jezdit do Zittau pro naftu pravidelne a clovek si tam udela i nakupy.:super a nechces ji tady prodavat nam, co jsou z druheho konce republiky :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.