Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to urcite!vsak kamos rikal,jak se ted u nas zdrazovalo,tak v Nemecku stale stejna cena. A ja pro dalsi nadrz zajedu tam,je to kousek, nejaka koruna navic k nadrzi me nezabije a hlavne chci vedet jak to bude znat.A uz ani nebudu pridavat Aditivum VIF,vsak ta A Ultimate ma skvely hodnoty:super

Odesláno
Původně zaslal: go.play

TAk to zkus ... kde tam vůbec ta Aralka je? zas tak dobře to tam neznám

z me strany je to na hlavni ulici hned asi 2km za hranicemi.ty dojedes z druhe strany .Staci kouknout sem http://maps.google.cz/maps?hl=cs&lr=&ie=UTF-8&q=aral,Zittau&fb=1&split=1&gl=cz&cid=2426741435047880838&li=lmd&z=14&t=m a dat vyhledat trasu a zadas jen sve bydliste.Ja to zkousel a z Vandaku to mas 19km na pumpu.Jo da se normalne platit kartou bez problemu.

[upravil dne 26/1/09 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

31 neni tak moc, tolik u nas stala v lete ta nase sracka

hlavne dej pak vedet, jak ti to bude litat :aut

urcite dam,jen mam asi 3/4 nadrze,tak to nejdriv vyjedu a taky se zeptam kamose jake ma pocity,jak mu to jezdi.Ma O II 2.0 TDi.

Odesláno

aral sice u nás je ale aral ultimate diesel se u ná neprodává... 5 kč na litru je dost, to by muselá jít dolů i spotřeba. taky jezdim přes žitavu a vždycky to chci zkusit koupit ale nikdy mi to nevyjde... tak čekám na vaše info... :)

Odesláno

uvidime.kamos platil kartou,tak rekne kolik mu strhnuli.Jestli cena prodeje 31,30 nebo jestli stred kurzu.To by pak byl za necelych 30kc.Ja uz si nepamatuji v jakem kurzu me to vzdy strhnuli,kdyz jsem platil venku kartou.

A nepocitam,ze by to zavazeli od nas-)))

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: budvar

tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu :aut

P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) :papa

Tak zatím sem s Vervou spokojenej :) Dokonce je i o něco nižší spotřeba, ale to bude spíš tím,že už nejsou takový mrazy a navíc po pokutě jezdím \"něžnějc\" :aut... Každopádně - tohle sem u V Poweru nikde, nevyčetl a u Vervy tím pádem nemusím dávat aditivum, pokud nelžou...

Verva Diesel vykazuje lepší nízkoteplotní vlastnosti v extrémních mrazech s parametrem filtrovatelnosti až do –26 ºC.

Odesláno

Tak po 3 tankováních VERVA DIESELu - z toho 1x do plné z minima a 2x do plné z půlky, tady můžu prohlásit, ža v daným testovacím období, se VERVA DIESEL jeví o chlup lepším palivem, než SHELL V POWER DIESEL, kterej sme s Frantou čepovali celou dobu zatím se spokojeností... Auto se chová stejně a subjektivně má nižžší spotřebu, což nemusí nutně souviset s palivem, nicméně možný to je... Zatím u Vervy zůstávám... Do odvolání :papa

P.S. podotýkám, že průměr 6.47 poslední je ve skutečnosti nižší - protože mě praskla hadice nafty... Nevyteklo asi extrémní množství, ale nějaký určitě, když to stříkalo proudem :aut

[upravil dne 12/2/09 budvar]

post-0-14109604635098_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Tak po 3 tankováních VERVA DIESELu - z toho 1x do plné z minima a 2x do plné z půlky, tady můžu prohlásit, ža v daným testovacím období, se VERVA DIESEL jeví o chlup lepším palivem, než SHELL V POWER DIESEL, kterej sme s Frantou čepovali celou dobu zatím se spokojeností... Auto se chová stejně a subjektivně má nižžší spotřebu, což nemusí nutně souviset s palivem, nicméně možný to je... Zatím u Vervy zůstávám... Do odvolání :papa

P.S. podotýkám, že průměr 6.47 poslední je ve skutečnosti nižší - protože mě praskla hadice nafty... Nevyteklo asi extrémní množství, ale nějaký určitě, když to stříkalo proudem :aut

[upravil dne 12/2/09 budvar]

kua budvar, sis s tim pohral :D:super:super:super:super

Odesláno

Tak ja se pridam, zatim jsem mel jen couracky po meste a najel jsem zhruba jen 200km, ale uz ted muj subjektivni pocit je takovy, ze auto po nastartovani za studena je tak o 1/3 tissi a to ani pred tim nejak moc neklapal a kdyz se zahreje,tak je to jak benzinak. Kdyz ted jedu sam, tak ma auto urcite lepsi zatah a jde za plynem agresivneji a kdyz jsem jel o 5 lidech, mel zatah krasnej. Proste to ted jede jak z partesu.:mrk To cetanove cislo 62,9 bude urcite nekde znat. A vstriky a filtry budou mit tohle palivo mnohem radsi. Takze i kdyz jsem na nadrzi zaplatil zhruba o 200kc vice nez u nas, tak budu jezdit do Zittau pro naftu pravidelne a clovek si tam udela i nakupy.:super:super

[upravil dne 12/2/09 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Tak ja se pridam, zatim jsem mel jen couracky po meste a najel jsem zhruba jen 200km, ale uz ted muj subjektivni pocit je takovy, ze auto po nastartovani za studena je tak o 1/3 tissi a to ani pred tim nejak moc neklapal a kdyz se zahreje,tak je to jak benzinak. Kdyz ted jedu sam, tak ma auto urcite lepsi zatah a jde za plynem agresivneji a kdyz jsem jel o 5 lidech, mel zatah krasnej. Proste to ted jede jak z partesu.:mrk To cetanove cislo 62,5 bude urcite nekde znat. A vstriky a filtry budou mit tohle palivo mnohem radsi. Takze i kdyz jsem na nadrzi zaplatil zhruba o 200kc vice nez u nas, tak budu jezdit do Zittau pro naftu pravidelne a clovek si tam udela i nakupy.:super:super

a nechces ji tady prodavat nam, co jsou z druheho konce republiky :):):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...