Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě, že Lvíček ja mazlík a hodně si ho pochvalova. Najeli jsme asi 50 km,aby si to dostala do rukou a nohou. :D

Jinak šlo o Fabii 2001 combi s motorem 1,4.

[upravil dne 22/5/11 14:25 Lví-ček]

Odesláno

Tak mě Lví-ček přestal mít rád. V pátek zadrhávání stěračů a dneska, když jsem jel z práce začali neskutečně skřípat brzdy.

:(

Tak asi navštěvě servisu se nevyhnu.

[upravil dne 26/5/11 13:10 Lví-ček]

Odesláno

V brzdách může být seklý nějaký kamínek, pak to dělá brikule. Stěrače to bude nějaká prkotina. Každý auto má svý mouchy. S lidma je to horší.

Odesláno

Zdravím mám dotaz už se nekomu stalo že se prostřední sedačka v zadu se nezajistí proti pohybu? Dneska jsme jel a najednou brzdím na křižovatce a rána tak koukám a sedačka popojela do předu.

Odesláno

Sedačky jsem sklápěl akorát když jsem přezoval auta tak jsem je musel sklopit aby se mi tam vešly kola. Zatím jsme jen koukal jak to funguje ale asi budu muset rozebrat sedačku:myslim

Odesláno

Tak jsem byl o víkendu na srazu Peugeot clubu. Super. 307ček tam bylo taky pár v zastoupení Jarouše307 a mě. :D

Jinak fajn atmosfera i lidi a organizace perfektní. Škoda, že mi nevyšel orientační závod.:( Udělali jsme si totiž vlastní trasu a vrátili se po 4 hodinách bez jediného splněného úkolu.

No zase mě vyhlašovali při vyhodnocení jako prvního. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...