Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

HonzaZ:

Víš jak mě to dokáže vynervovat. Stačilo pátrání po sponě pod pedálem. :D

Prostě mě to jen štve, že neustále něco klepe, vrže a člověk neví, jestli se mu něco nerozpadne pod zadkem.

Odesláno

mne posledny tyzden nieco buchotalo, vyhadzal som vsetko z kufra, odklapal sedacky(na uchyty som dal izolacku), kontroloval kryty tlmicov a neviem co este :D...v sobotu som zistil o co sa jedna ked som buchol dverami:D-zaklepotal tepelny stit(plech) nad koncovym tlmicom vyfuku...dnes som sa na to pozrel a 3 uchyty zo 4 odtrhnute, pristup dost na nic ale podarilo sa

307 ma na kazdy den ine vrzganie a buchotanie...90% zvukov mam odstranenych :D

Odesláno

praveze to vobec neni hrdzave, len je to debilne vymyslene, tam kde to drzalo neni preruseny ten plech:D neviem ci sa chapeme, nemal som fotak po ruke

neviem ci postavim, ale uz si zacina pytat nejake veci po tych 4 rokoch...v blizkej dobe planujem komplet kotuce + dosticky a rozmyslam ake dat, ale vidim to na BOSCH

Odesláno

shark734 :

Asi si moc nerozumíme. Já tam měl přivařený svorník a prorezla tam díra větší než ta M6 matička, takže plech se tam třepal. Jak už jsem to psal výše vyřešila to podložka.

Taky tam mám destičky od BOSCHE. Vlastně hodně věcí- viz stěrače atd.

[upravil dne 16/5/11 21:29 Lví-ček]

Odesláno

Bohumil:

Jo tak to znám. :)

Dneska jsem odpoledne musel někam rychle dojet. Nevím co mě to napadlo, ale normálně strkám klíček do zapalování Lvíčkem nahoru, ale tentokrát jsem ho strčil opačně. nastartoval a odjel.

Uvědomil jsem si to až po dojetí na určené místo. Mohlo se něco stát se spínací skřínkou? :myslim

Vím, že se ptám na kravinu, když jsem nastartoval, ale měl jsem auto ještě se zoubky na klíči a ten tam nijak opačně strčit nešel. :o

Odesláno

Tak mám novinku.

Volala mi rodinná známá jestli 307 měla 1,7 motor. V duchu jsem se zasmál a vysvětlil jí jaké obsahy benzínových motorů Peugeot dělal. Nakonec z ní vypadlo, že uvažuje o její koupy.

Srdce mi zabušilo radostí. Další člověk s 307. :D

[upravil dne 21/5/11 18:35 Lví-ček]

Odesláno

Tak dneska mi známá volala a jedeme projet mojí 307. Snad Lvíček nezklame.

Jen chce zkusit jak se v ní sedí, řídí. Jinak v aaa to rozhodně nebude. Je to menší bazar v okolí. Samozřejmě jí proklepnu historii podle VIN a doporučím, aby to prošla s automechanikem nebo člověkem co rozumí autům. (Do ani jedné kategorie nepatřím).

Odesláno

No netreba byt zase zbytočne skromný:D ale je pravda že pri 307 je duplom asi poriadna obhliadka stavu nevyhnutnostou lebo potom by sa nedoplatila,hlavne nech nič nebuchoce,nesvieti na palubnom,nech nejsú páčky na odpis,atd,,šak to poznáš;)

Odesláno

Tak Lvíček nezklamal.

Známá byla z jízdy nadšená.Předtím přemýšlela o Fabii a potřebovala porovnání.

Tak uvidíme jak zítra dopadne. Jede tam s mechanikem.

Hodil jsem odkaz do tematu koupě 307ky.

[upravil dne 22/5/11 14:15 Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...