Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Něchtěl by si ještě zatrénovat na mém Jeanovi?:super:super:D

no nic, tak jsem si včera zatrénoval já.:fnuk O jara chudák nebyl umyt:(. Ale už jsem neleštil.:mrk Snad zítra.:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes se musím svému Jeanovi moc omluvit, za to, že jsem ho chtěl prodat. :D:D:D

Asi ho umeju.:o:o:o:mrk:mrk:mrk

A nebude to nějak brzo?:o:o:o Myl jsem ho koncem září (letos).:aut

[upravil dne 8/10/10 od Bohumil]

Odesláno

Ahoj Bohumile,

jsem si myslel , že jsem jediný blázen, kdo dal jméno autu(můj se jmenuje Lvíček). Pak mě potěšilo, že máš Jeana;):).

Jinak forum je super. Už jsem se tu dozvěděl spousty dobrých,zajímavých a někdy i důležitých informací.

Co se týče 307 mám dotaženou z Německa. Byla servisovaná a kromě nějakého škrábance je v naprostém pořádku. Prostorná a pohodlná pro řidiče. No bohužel občas tam něco vrzne nebo pískne, ale jak zde čtu tak je to u Peugeotu po pár letech běžný jev. Na servisce na nic nepřišli. Z mé strany naprostá spokojenost.

Odesláno

Bohumile,

s tím pojmenováním si se trefil. Předtím jsem měl Vločku- bílého formana po tátovi(prostě první auto, které bylo moje), když mi ho opilý chlap zboural zezadu, tak mi to bylo moc líto. No zase bych neměl Lvíčka. :D

Odesláno

bohumil:

Jo 206 jsem vždy chtěl. Když tehdy přišla na trh a jezdil s ní Gronholm rally tak jsem si to auto zamiloval. Prostě nadčasový design, mezi 306 a 406 to bylo auto o generaci jinde. Pak mi jí půjčila kamarádka, abych se v ní projel a pro skoro dvoumetrovýho chlapa to není. 307 je v tomto směru pohodlnější a prostornější.

Odesláno

2 Lví-ček : JJ, 206 1,1 není takový \"drak\", ale na normální ježdění stačí. Párkrát jsem jí \"roztáhl krovky\" na delší trasu aby se pořádně prolítla a nezlenivěla.:mrk:mrk:mrk Nechá si líbit poměrně dost. :D:D:D

Odesláno

Martinsk, Bohumil:

nejspíš pro velký úspěch. Nedávno jsem četl, že podnikatel s 206 (verze bez zadních sedaček s plechovými dveřmi) najel přes milion kilometru - myslím, že tam měl 1,6 HDi(ale to si nejsem jitý).

Prostě na tom autě nebylo měněno téměř nic, kromě alternátoru a sedačky řidiče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...