Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kam na ty poviné ručení chodíte?ja si před rokem koupil jsou 307 a povinné s čelním sklem 9770 ,- (csob pojistovna)ročně.nikdy sem nic neměl, tak mě to prislo asi adekvatní. Teď mě poslali, že mi to po roce zvedají na 10 680 ,-. sem doma seděl s hadrem na hlavě. žádná nehoda, nic.

Ale nechával sem si ted pojistit byt u kooperativy a uplnou nahodou sme se dostali k povinnemu ručení a dnes to jdu podepsat a 6088 ,- i s čelním sklem. Bez bonusu, ničeho. to je zajima cena?

Odesláno

njn, silnej motor, nikdy nic pojišteneho.... tak dneska sem vzal kooperativu za 6090 ,- s čelím sklem. bez skla by to bylo za 5300 ,-.

ale tady je zas dobry, ze u celniho skla neni zadna spoluucast a nejake zkusebni doba, jako to bylo u CSOB pojistovny. tak sem prvnich pul roku mel na sklo 50% spoluucast....:blablabla

Odesláno

No ja zitra vyrazim do Koopky se zeptat a trozka je podusit. Znamej kdyz od nich chtel taky odejit tak ejhle najednou mu dali slevu. Takze zejtra tam jedu udelat poradnej vychr :bacha

Odesláno

to je úplně běžný že když přijdeš že to chceš zrušit tak se můžou přetrhnout aby tě udrželi, já když rušil paušál u jednoho našeho operátora tak mi hned dávali balíčky sms a volání zdarma, tak tobě nabízí slevy

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

to je úplně běžný že když přijdeš že to chceš zrušit tak se můžou přetrhnout aby tě udrželi, já když rušil paušál u jednoho našeho operátora tak mi hned dávali balíčky sms a volání zdarma, tak tobě nabízí slevy

No v to ja doufam preevcirem sem to nestihl ale zitra stejne musim do mesta tak tam vletim :bacha a pokud tam nebude nejaky zlepseni tak bych to videl na ty hasice jak radil bohumil :super

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Koukněte na pojišťovny a jiný vydřiduchové.Dal jsem tam leták. :super:super:super

Ja som si tiež nechal pripoistiť čelné sklo, lebo na 307 SW som menil 2krát. Teraz na Alhambre mám aj vyhrievané čelné sklo. To som zvedavý, čo stojí nové :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Icemodel

Kolik stojí nové okno na P 307 r.v. 2002 :) není vyhřívané ...

cca 17 500,- aj s prácou v Peugeote. Toto je cena za sklo ale bez svetelného senzora

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

cca 17 500,- aj s prácou v Peugeote. Toto je cena za sklo ale bez svetelného senzora

aha. a kolik je z toho prace? ja mam sklo pojištené na 10 tis:myslim takze jestli to nekdo vite, tak pisnete, a ja volam pojištovnu...

Odesláno
Původně zaslal: lucascz

Původně zaslal: Martinsk

aha. a kolik je z toho prace? ja mam sklo pojištené na 10 tis:myslim takze jestli to nekdo vite, tak pisnete, a ja volam pojištovnu...

Měnil jsem dvakrát za sebou. Sklo cca 13000-13500Kč, dešťový senzor 2500-3000Kč, a cca 2000-2500Kč práce v Peugeotu.:papa

Odesláno

No, to jsou palby.:grr Naštěstí, \"klep,klep,klep\", tohle mě ještě nepotkalo ikdyž kolikrát mi taky vlítl šutr do skla. Hlavně na jaře, když začnou silničáři spravovat díry tou zázračnou štěrkovou technogií. :super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...