Bohumil Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 2 nemec.cb : Hlavně pomalu, dlouho jsi neřídil Citovat
Bohumil Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Aspoň udělal něco pro své zdraví. Co by za to jiní dali mít dvakrát denně styk se šlapkama. :D:D Citovat
nemec.cb Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Bohumil 2 nemec.cb : Hlavně pomalu, dlouho jsi neřídil Řídil sem pořád,bo na vys.vozík mi papíry nechaly.Taky má automatickou př. sice jen dvourychlostní :D Citovat
maxm6 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 zdravim vsechny majitele Peugeotů, rád bych se zeptal jestli někdo nemá nějaké zkušenosti se servisem Domanský ve stodůlkách? Jezdil jsem tam s 307 tři roky (kupoval jsem ji tam). A bohužel jsem za tu dobu nasbíral téměř samé negativní dojmy. Dokonce se mi zdá že mi tam tři roky auto spíš kurvili, než opravovali:grr Citovat
Bohumil Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Řídil sem pořád,bo na vys.vozík mi papíry nechaly.Taky má automatickou př. sice jen dvourychlostní :D Bacha na to, vozík má řiditelnou nápravu vzadu !!!!!:mrk:mrk Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: maxm6 zdravim vsechny majitele Peugeotů, rád bych se zeptal jestli někdo nemá nějaké zkušenosti se servisem Domanský ve stodůlkách? Jezdil jsem tam s 307 tři roky (kupoval jsem ji tam). A bohužel jsem za tu dobu nasbíral téměř samé negativní dojmy. Dokonce se mi zdá že mi tam tři roky auto spíš kurvili, než opravovali:grr Nevybereš si, je to skoro všude stejné va Autorizovaných servisech. Je to jen o štěstí, jakého mechanika Tvoje auto chytne. Nejde posuzovat celé jméno firmy (ikdyž pochopitelně firma za toho mechanika nese zodpovědnost a záruky). Citovat
nemec.cb Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Bohumil Řídil sem pořád,bo na vys.vozík mi papíry nechaly.Taky má automatickou př. sice jen dvourychlostní :D Bacha na to, vozík má řiditelnou nápravu vzadu !!!!!:mrk:mrk Neboj dávam si na to majzla,a taky je to ropák,ale tankuji do něj zadara.:D Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Tankovat \"zadara\" by se mi taky líbilo. To asi budu muset do jiného království Citovat
Bohumil Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Tak si pěkně sedím po celodenní lopotě na dvorečku, kočky se po mě vyvalují, Blaník brouká do ouška, 12V Regent teče do volátka, ......:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
nemec.cb Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil Tak si pěkně sedím po celodenní lopotě na dvorečku, kočky se po mě vyvalují, Blaník brouká do ouška, 12V Regent teče do volátka, ......:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super Paráda,ale radegast je radegast.Hned si jdu jeden otevřít! Citovat
Bohumil Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Koukám, že volné a nezávazné dění, tady nějak \"zmrzlo\". Co takhle to tu zase rozhýbat?:papa:potlesk Citovat
bl@cker Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Notak francouzsti kolegove co neveho Citovat
Icemodel Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Čest VŠEM Tak sem si včera konečně zařídil pojistku na auto, po 4 dením lítání a shánení velkýho techničáku od leasingové společnosti jsem uzavřel smlouvu s Generali a budu platit 1040,- a to čtvrletně ....neměl sem žádné auto, tohle 307 je moje první ). Co vy na to? Za 2.0 HDi to pojištění docela jde, ne ? : ) [upravil dne 15.3.2009 Icemodel] Citovat
Otan Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Bohumil Zdravím dva odvážné kolegy, kteří mají odvahu napsat něco o 307 dokonce i pozitivního. Já jí mám necelé 3 měsíce, přivezenou z SRN, najel jsem 2000km, je to v pohodě a šlape. Mě se zdá dílenské zpracování dobré, viděl jsem i horší. Kufr má tak akorát a toho místa pro cestující, to nemá chybu. Přeji všem hodně km bez závad a nehod. Stojí to tedy finančně asi za to, přivézt si auto z D. Já jsem namátkou zkusil toto -http://www.autohusb2b.de/cms/cardb/form.php?go=sl&cl=1&screen=&csSortOrd=A&make=72478&model=Peugeot+307&fzgart=Kombi&power=999&standort=999&csSortFld=T#_t a nezdá se mi to až tak výhodné. Pokud platí brutto. Citovat
Icemodel Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 OTAN : Příspěvek, na který si odpověděl byl Bohumilem na tohle fórum přidán dne 11.5.2004 ! Třeba to v té době bylo výhodné Citovat
Bohumil Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Icemodel OTAN : Příspěvek, na který si odpověděl byl Bohumilem na tohle fórum přidán dne 11.5.2004 ! Třeba to v té době bylo výhodné To je už doba, co? Čo bolo, to bolo, eště pred polrokom furt bolo, terazky, .....:grr Citovat
DAB71 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Icemodel Čest VŠEM Tak sem si včera konečně zařídil pojistku na auto, po 4 dením lítání a shánení velkýho techničáku od leasingové společnosti jsem uzavřel smlouvu s Generali a budu platit 1040,- a to čtvrletně ....neměl sem žádné auto, tohle 307 je moje první ). Co vy na to? Za 2.0 HDi to pojištění docela jde, ne ? : ) [upravil dne 15.3.2009 Icemodel] Zdravím...cena asi slušná...já platím na první auto u Directu 6000kč Citovat
Otan Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Icemodel OTAN : Příspěvek, na který si odpověděl byl Bohumilem na tohle fórum přidán dne 11.5.2004 ! Třeba to v té době bylo výhodné A já se tak snažil. Citovat
Icemodel Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 No nevšiml bych si toho, kdybych taky neodpovídal na jeden příspěvek z první stránky :-D :-D:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.