Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

2 nemec.cb : Hlavně pomalu, :aut dlouho jsi neřídil :aut:myslim

Řídil sem pořád,bo na vys.vozík mi papíry nechaly.Taky má automatickou př. sice jen dvourychlostní :D:D

Odesláno

zdravim vsechny majitele Peugeotů,

rád bych se zeptal jestli někdo nemá nějaké zkušenosti se servisem Domanský ve stodůlkách?

Jezdil jsem tam s 307 tři roky (kupoval jsem ji tam).

A bohužel jsem za tu dobu nasbíral téměř samé negativní dojmy.

Dokonce se mi zdá že mi tam tři roky auto spíš kurvili, než opravovali:grr

Odesláno

Řídil sem pořád,bo na vys.vozík mi papíry nechaly.Taky má automatickou př. sice jen dvourychlostní :D:D

Bacha na to, vozík má řiditelnou nápravu vzadu !!!!!:mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: maxm6

zdravim vsechny majitele Peugeotů,

rád bych se zeptal jestli někdo nemá nějaké zkušenosti se servisem Domanský ve stodůlkách?

Jezdil jsem tam s 307 tři roky (kupoval jsem ji tam).

A bohužel jsem za tu dobu nasbíral téměř samé negativní dojmy.

Dokonce se mi zdá že mi tam tři roky auto spíš kurvili, než opravovali:grr

Nevybereš si, je to skoro všude stejné va Autorizovaných servisech. Je to jen o štěstí, jakého mechanika Tvoje auto chytne. Nejde posuzovat celé jméno firmy (ikdyž pochopitelně firma za toho mechanika nese zodpovědnost a záruky).

Odesláno

Bacha na to, vozík má řiditelnou nápravu vzadu !!!!!:mrk:mrk:mrk

Neboj dávam si na to majzla,a taky je to ropák,ale tankuji do něj zadara.:D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak si pěkně sedím po celodenní lopotě na dvorečku, kočky se po mě vyvalují, Blaník brouká do ouška, 12V Regent teče do volátka, ......:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

Odesláno

Tak si pěkně sedím po celodenní lopotě na dvorečku, kočky se po mě vyvalují, Blaník brouká do ouška, 12V Regent teče do volátka, ......:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

Paráda,ale radegast je radegast.Hned si jdu jeden otevřít!:super

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Čest VŠEM :)

Tak sem si včera konečně zařídil pojistku na auto, po 4 dením lítání a shánení velkýho techničáku od leasingové společnosti jsem uzavřel smlouvu s Generali a budu platit 1040,- a to čtvrletně ....neměl sem žádné auto, tohle 307 je moje první :)). Co vy na to? Za 2.0 HDi to pojištění docela jde, ne ? : ):roll

[upravil dne 15.3.2009 Icemodel]

Odesláno

Zdravím dva odvážné kolegy, kteří mají odvahu napsat něco o 307 dokonce i pozitivního. Já jí mám necelé 3 měsíce, přivezenou z SRN, najel jsem 2000km, je to v pohodě a šlape. Mě se zdá dílenské zpracování dobré, viděl jsem i horší. Kufr má tak akorát a toho místa pro cestující, to nemá chybu. Přeji všem hodně km bez závad a nehod.

Stojí to tedy finančně asi za to, přivézt si auto z D. Já jsem namátkou zkusil toto -http://www.autohusb2b.de/cms/cardb/form.php?go=sl&cl=1&screen=&csSortOrd=A&make=72478&model=Peugeot+307&fzgart=Kombi&power=999&standort=999&csSortFld=T#_t

a nezdá se mi to až tak výhodné. Pokud platí brutto.

Odesláno
Původně zaslal: Icemodel

OTAN :

Příspěvek, na který si odpověděl byl Bohumilem na tohle fórum přidán dne 11.5.2004 ! Třeba to v té době bylo výhodné :):myslim

To je už doba, co? Čo bolo, to bolo, eště pred polrokom furt bolo, terazky, .....:bacha:grr:grr

Odesláno

Čest VŠEM :)

Tak sem si včera konečně zařídil pojistku na auto, po 4 dením lítání a shánení velkýho techničáku od leasingové společnosti jsem uzavřel smlouvu s Generali a budu platit 1040,- a to čtvrletně ....neměl sem žádné auto, tohle 307 je moje první :)). Co vy na to? Za 2.0 HDi to pojištění docela jde, ne ? : ):roll

[upravil dne 15.3.2009 Icemodel]

Zdravím...cena asi slušná...já platím na první auto u Directu 6000kč

Odesláno

OTAN :

Příspěvek, na který si odpověděl byl Bohumilem na tohle fórum přidán dne 11.5.2004 ! Třeba to v té době bylo výhodné :):myslim

A já se tak snažil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...