Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 Lamancha : U "nás" je naštěstí k oběma zařízením dost daleko. Akorát mě nadzvedla z gauče reportáž z pořadu "Přes nový práh":grr, kde bylo pojednání kolik utratí za vytápění přímotopem v nějakém apartmánu v rak. Alpách:o. Koukal jsem na to jak blázen na kostel.:bojim Po přepočtu 600,-Kč/měsíc.:mrk:mrk:mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Minulý týden jsem absolvoval s Jeanem po delší době "jarní prohlídku" u Peugeot servisu v Some JH. Musím vyjádřit spokojenost. :super Mechanik mě "protáhl" pod autem, na levé straně byl špatný kulový kloub, čep řízení a silentblok, tak jsem to nechal hned vyměnit. Ještě jsem si nechal přezout pneu a za 3hod. bylo hotovo.:potlesk

Odesláno

Tolik najetých kilometrů nemám, ale mám pocit, že při přejíždění nerovností se ozývá takové klepání jako když se sypou brambory.

Pokud jedu po pěkné silnici nic nepozoruji.

O stavu našich komunikací ani nemluvím.Platíme daně za ně, ale měli by platit nám, že si ničíme naše auta.

Odesláno

Jj, já jsem u svů původní 206SW měnil silentblok na levý přední nápravě asi po 60 nebo 70tis.km (přesně se mi to už vykouřilo z hlavy). Stabilizační tyčky jsem do tý doby měnil asi 3x, ty naše silnice stojej za prd a klepání mě silně znervózňovalo :D Prodával jsem to s těsně pod 90tis.km a už to chtělo vyměnit (dle zvuku) i silentblok na druhým rameni IMHO.

Uvidíme, jak si povede ta 307SW :cool:

P.

Odesláno

taký tupec na cliu, vraj si myslel že len obiehame cyklistu a moja matka zatáčala do lava! A aj keby sme len cyklistu obiehali on nás nemal čo predbiehať!!!! k***a to neni možné mali sme asi 5 aut nikdy nič a toto si to odnáša za všetky :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...