Bohumil Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 2 Lví-ček : Zadej do vyhledávače \"tipcars\", nebo nějakého podobného parametry o ujetých km, stáří, ceně, ... a ono to něco najde. Počítej ale s tím, že starším autům vždy \"něco je\". Např. různý venkovní škrábance, atd. No, ty ujeté km mohou být ujeté ještě víc. [upravil dne 13/6/11 15:04 Bohumil] Citovat
Lví-ček Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Bohumil: Tak škrábance chápu. Zrovna dneska jsem si všimnul, že mi u zadních dveří na straně řidiče nějaké vedle stojící auto na parkovišti udělalo další šrám. Někdo zase vystupoval jako idiot. Vzadu nikoho nevozím, takže na sebe nadávat nemůžu. Martinsk a HonzaZ mi hodně pomáhají a rád bych jim tímto chtěl moc poděkoval. Podle servisboxu se dá odhadnout jak původní majitel jezdil (kolik cca za rok). [upravil dne 13/6/11 18:09 Lví-ček] Citovat
Bohumil Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Jj, HonzaZ se mnou strávil též hodně svého drahocenného času.:papa:papa Díky.:papa:papa Citovat
Bohumil Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Bohumile, známá má představu do 150 000,- Což už je docela slušná suma za slušné auto. Poslal jsem ti SZ. Citovat
Lví-ček Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Tak včera jsem byl na čištění a doplnění klimatizace. Jsem fakt spokojený. Rozdíl je znát. Citovat
Jarouš307 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Ahoj lví-čku, v čem je znát ten rozdíl? Nebo resp. co ti nešlo a teď jde. Promiň jestli už jsi to tu psal, ale nečetl jsem vlákno. Zajímá mě to, páč se chystám taky. Citovat
Lví-ček Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 Jarouš307: Ahoj, doplnili mi náplň, vydesinfikovali klimu a vyměnili filtr. Rozdíl je, že to chladí lépe, necítím zatuchlinu a chlazení je fakt znát. Tak dneska mi doplnili a vydesinfikovali klimatizaci. Doplněno 25% náplně a olejem. Normální úbytek je kolem 10% ročně u staršího auta. Vydesinfikován výparník a potrubí pod palubovku a vyměněn kabinový filtr. Cena materialu, filtru s prací 1260,- Rozdíl je nepopsatelný. Jinak stačí 1-2 ročně desinfekce a po dvou letech doplnění media. [upravil dne 25/6/11 03:28 Lví-ček] Citovat
Bohumil Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 2 Lvíček : píšeš : stačí 1-2 ročně desinfekce a po dvou letech doplnění media. Medium jsem ještě doplnit nenechal od r 2004 co mám Jeana a furt to maká OK a ani jsem to nenechal čistit a dokonce ani nesmrdí. Filtr ale měním každý rok na jaře. Citovat
Lví-ček Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Bohumil, je to doporučení u starších aut. Když jem viděl filtr po necelém roce tak jsem koukal. Zvlhlý a spousty bordelu. No tak se o to vzorně staráš. Citovat
Bohumil Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Bohumil, je to doporučení u starších aut. Když jem viděl filtr po necelém roce tak jsem koukal. Zvlhlý a spousty bordelu. No tak se o to vzorně staráš. Zvlhlý nebo mokrý jsem ho nikdy neměl a nečistoty na něm byly. Od toho tam je. Žádná vrstva bordelu teda zase ne. Byl pokrytý prachem. Citovat
Lví-ček Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Bohumil: Nevím, možná se mi tam sráží vlhkost ve výparníku. Citovat
Bohumil Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Bohumil: Nevím, možná se mi tam sráží vlhkost ve výparníku. Když máš nějakou dobu puštěnou klimu a pak zastavíš, necháš chvíli auto stát, měla by být pod ním \"loužička\" od kondezátu. Já se jednou v počátcích vyděsil, že mi tam kape něco co nemá. :mrk:mrk Citovat
Lví-ček Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Přeji vám hezký prodloužený víkend. Určitě vyrazím s Lvíčkem na příjený výlet, když nebudu po grilování a pití na chalupě společensky unavený ještě druhý den:-)) Citovat
Bohumil Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 Já se jedu společensky znemožnit na Moravu na slavnosti. :papa To zas bude o játra.:mrk:mrk Citovat
lamancha Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak to prokladej moravskym uzenym a nemuze se Ti nic stat:papa Citovat
Lví-ček Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak z výletu nic nebylo, ael jinak prodloužený víkend super. Každý večer grilování a pití se všechno ani nevypilo:) Citovat
Bohumil Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 Akce se zdařila :cool:, až na počasí. :grr:grr jízda krále promokla. Ale jinak bylo skvěle. Citovat
matroš Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Zdravím vospolok,mám otázočku na výmenu lambdy sondy.Po havárií mi riadiaca jednotka hlasi poškodenú sondu (je ohnutá na maticou) tak sa chystám ju vymeniť.Výmena je myslím jednoduchá,po kábli nájdeme konektor sondy,rozpojíme a povolíme matica sondy (prístup je dobrý).Otázka je či po výmene novej je nutné hned vymazať hlášku z počítača, inak sonda nebude pracovať?? Nemalo by sa pozabudnúť na niečo?Dík za info matobucko@gmail.com Peugeot 307 Break,1.6,2003 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.