Lví-ček Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 HonzoZ: Taky jsem moc rád, že tě znám.:papa Citovat
Lví-ček Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Tak Lvíček se zase projevil. Po noční jsem nastartoval a auto chcíplo. Baterku mám novou, svíčky taky a půlka nádrže.Pak nastartovalo normálně. Může to souviset s tou klapkou? Mám chuť vyndat ze šuplíku lítačku a zase jezdit busem. [upravil dne 6/6/11 15:26 Lví-ček] Citovat
Bohumil Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Hlavně se neděs. Pokud je to jen vyjímečně, nic se neděje. Pokud by to bylo častěji, ne-li pravidelně, pak to řeš. Je to jen technika. :mrk:mrk:mrk Citovat
Martinsk Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Ber to z tej druhej stránky, keby si mal naftu, možno by si nenaštartoval vôbec. Inak, vôbec to nemusí súvisieť s tou klapkou. Kľudne mohla elektronika načítať zlý údaj a proste si nenaštartoval na prvý krát. Citovat
Lví-ček Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Jen tak pro zajímavost. Kolik má být napětí na svorkách baterky? Mám jí novou od vánoc a jezdím spíše krátké trasy do práce. Musím jí odpojit nebo to mohu multimetrem změřit s připojenými kabely. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Kolem 12,6 V. Samozřemě můžeš měřit na pólových nástavcích při připojené baterii. Rozsah 0-2O V DC nastavit na multimetru. Citovat
Lví-ček Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 HonzaZ: Děkuji. Ještě jsem to nepotřeboval, zkusím jestli není už slabší. přeci jen to celodenní svícení jí dá zabrat. [upravil dne 9/6/11 13:01 Lví-ček] Citovat
misacekk Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Chci se zeptat na mojí 307-čce mi jdou zadní kola trošku do A jestli je to u 307-ček normální viděl jsem jich pár a taky to maj. Ptám se protože občas cítím jako by mi zadek auta když jedu přes díru ustřelil. Citovat
Martinsk Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 To je normálne, pokiaľ ti nederie zadné pneumatiky z vonkajšej strany, tak všetko OK. Citovat
misacekk Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ok díky ale je mi divný proč mi¨občas ustřelí ten zadek to je mi divný, gumy se nesjíždí ale radši jsme se zeptal jestli je to normální Citovat
Lví-ček Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 HonzaZ: Tak baterka je v pohodě:-) Budu pátrat dál jestli to ještě motor někdy zhasne. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Hlavně klídek, pokud ti ten motor chcípnul jednou, tak to neřeš. Citovat
Lví-ček Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 No tak dneska jsem startoval a moc se Lvíčkovi nechtělo:( Asi to budu muset začít řešit. Citovat
Martinsk Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Ok díky ale je mi divný proč mi¨občas ustřelí ten zadek to je mi divný, gumy se nesjíždí ale radši jsme se zeptal jestli je to normální To je tuhá zadná náprava, z toho si nič nerob. Je to konštrukčná vec. Citovat
misacekk Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Ok díky ale je mi divný proč mi¨občas ustřelí ten zadek to je mi divný, gumy se nesjíždí ale radši jsme se zeptal jestli je to normální To je tuhá zadná náprava, z toho si nič nerob. Je to konštrukčná vec. Tet jsem to z kámošem koukali a na jedenej straně je uthlí uložení nápravy proto to ustřeluje tak to budu měnit Citovat
Lví-ček Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 S rodinnou známou sháníme 307, kterou si po projíždce Lvíčka zamilovala. Tentokrát jsem vyrazil se známou podívat se na 307čku v Českých Budějovicích(kousek od nás). Na fotkách vypadalo hodně slušně, ale skutečnost byla otřesná. Promáčklá střecha na straně řidiče, co je středový sloupek. Motor byl poblitý od oleje a uvnitř poškozený-natržený tapicírung. Uznali jsme, že za tu cenu sežene rozhodně něco lepšího. První auto mělo prasklé přední sklo. Druhé stačili prodat než jsme na něj koukli a třetí jsem popsal výše. Dneska není lehké koupit auto v trochu slušném stavu:-( [upravil dne 12/6/11 18:07 Lví-ček] Citovat
Bohumil Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 2 Lví-ček : Závisí na tom, kolik peněz chceš do koupě \"vrazit\". Kdyby jsi se ozval asi tak před rokem, to jsem chtěl prodat svého Jeana, jenže ho nikdo nechtěl. (Za ty peníze). Citovat
Lví-ček Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Bohumile, známá má představu do 150 000,- Což už je docela slušná suma za slušné auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.